![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
kiki |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 11-July 06 ![]() |
kaads var man ustaisiit sigu?
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(CloudX @ Jul 12 2006, 17:09) diemzheel naacaas iznjemt... teica tachu ka ppaarsniedz pieljaujamos izmeerus (skat noteikumus) -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
zheel, ka taa sanaaca. Cloudx, varu uztaisiit kko citu, tikai shoreiz negribaas cs teemu.
![]() kiki, kko uztaisiiju: ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
samazinaaju liidz vajadziigajiem izmeeriem.
![]() bet padomaa par kko saistiibaa ar anime teemu ! This post has been edited by Pinky: Jul 14 2006, 22:28 |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
Pinky |
![]()
|
jaa, shito animaaciju jau es ieveerteeju gfx.
![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
signature pl0x? >_>
-------------------- ![]() |
Miky |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 57 Joined: 19-July 06 From: Kautkada bedre. ![]() |
Negribeju izcelties ar stulbumu tachu man japajautā. Kā nolāpits var ar pentoll izgrieztu gabalu ielimet jauna lapā.?!
edit: vairs nevjag ![]() This post has been edited by Miky: Aug 2 2006, 20:27 -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
wisky |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 18-August 06 ![]() |
Es pati taisu visus savus avus un bildes, ko lieku parakstā, tādēļ, neprasīšu nevienam lai kāds man uztaisa...'
Bewt man patikās jūsu darbniņi -------------------- ~ ~ ~ I'm just wisky... ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Tu gribi teikt, ka tu uzziimeeji to charu kas tev avaa/sigaa? neticaas.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, wisky teica, ka māk avus/sigus pats taisīt, tāpēc neprasa nevienam šeit lai priekš viņa taisa. "Bilde, ko liek parakstā" = signature. :)
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Man gan *taisu pats* noziimee taisiit visu pasham, ieskaitot izmantotos materiaalus, bet varbuut arii paraak piesienos.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Man gan *taisu pats* noziimee taisiit visu pasham, ieskaitot izmantotos materiaalus, bet varbuut arii paraak piesienos. looks like someone has a lot of free time... -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 03:43 |