![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
no bildes griešanām un efektiem, neko nejēdzu... tas nu ir tā, un arī zīmēšanā neesmu nekaads ģēnijs, bet uztaisiiju shuminam sigu, vismaz meeģināju, un... ai vispār, uzskatīsim, ka es mācos, nav jau tas jāizmanto.
![]() (tas kustas) -------------------- |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Plīīz, uztaisiet man ar kāds sigu...
Pokemonize me! This post has been edited by Ragana: Sep 1 2006, 23:31 -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Man gan *taisu pats* noziimee taisiit visu pasham, ieskaitot izmantotos materiaalus, bet varbuut arii paraak piesienos. looks like someone has a lot of free time... Is that a bad thing? ![]() Negribējās, ka mums ar Shuminu vienādi, bet tad jau arī viņš nomainīja.. Nu neko, jauni fandom, jauni avi.. Cerams, I will stick to this one. -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Vajadzeetu no shitaa:
![]() Improvizeejiet. -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() un par 1,4 cm īsāks... ja nu gadiijumaa kas ![]() visai vienkārš, bet piestāvētu avataram (es taa priecājos, ka Red foxy atgriezās pie sava mīļā, jaukā , vecā ava ^^) This post has been edited by Tigra2: Oct 5 2006, 22:27 -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
visai vienkārš, bet piestāvētu avataram (es taa priecājos, ka Red foxy atgriezās pie sava mīļā, jaukā , vecā ava ^^) smuks, man patiik, labi pastraadaats ![]() par to avatar - uzdzen nostaljgjiju, ne? ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
neapvainošos, neapvainošos...
un btw. Ja raganai ir vēlme pēc siga, ava. tad: ![]() ![]() -------------------- |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
neapvainošos, neapvainošos... un btw. Ja raganai ir vēlme pēc siga, ava. tad: ![]() ![]() Jāā... tur taču ir mans portrets! ![]() -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Niekojos :
![]() ![]() Ja kāds grib varu uztaisīt gan parakstu gan avu ![]() This post has been edited by lilion: Oct 16 2006, 17:01 -------------------- |
Lalī |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: weirdo Posts: 25 Joined: 25-June 06 ![]() |
man loti gribas signature ar WINX
-------------------- skataties winx pa televizoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Es te kko mēģināju izdarīt, taču sapratu, ka esmu patiešām šausmīga tapēc, ja kādam nav grūti, vai, lūdzu, nevarētu izveidot man parakstu no šī te attēla:
![]() Būšu pateicīga, ja kāds man ko izveidos, lūgums, bez nekādiem vārdiem vai kā cita. -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Dažu minūšu kaut kas aiz gara laika...
![]() -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
miiilzu paldies!
![]() ![]() -------------------- |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
damn, amnc uztaisiija smuku signu no taas bildiites ( duadzveediibai pashai harpy a patika, ta agadaas reti), bet nolaadeetais kompis nokaaraas >_<
-------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Janimaru-kun |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 9-January 07 ![]() |
Būs kāds/a tik mīļš/a, un uztaisīs man sigu?
![]() Tātad sigs: Nara Shikamaru, chuunin vestee, kaa arii ar to "garlaicības" sejas izteiksmi. Kraasa: Buutu labi kkas zaljgans. Teksts: nezinu, kaa pareizi raksta, bet: "mendokso" (kjipa laikam, nevajadziigi satraucoshi) un avam ideaali buutu Naruto, veelams profilaa, ar beediigo sejas izteiksmi, kraasas pof, kaadas, utt ![]() p.s. Pats es photoshopaa esmu pilnigs auns ![]() p.p.s, veelams dikti smukus vinjus ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 03:43 |