![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
kads man arii nevareetu uztaisiit kaadu sigu? XD
teema - sh-ai ![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Da njem un pats saac kaut ko skribeleet
![]() Nu vot taa kaa es ![]() -------------------- ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
nuu.. tapec jaw ir sada sadalja XD lai paluugtu kaadam interesentam...
-------------------- skills of a snail
![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Storm ieposto kkādu bildi no kuras tu gribi sigu!Es labprāt uztaisīšu!
![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
2 Janimaru-kun:
![]() p.s. nekaadus uzrakstus neliku, jo man uzraksti kaa suga nepatiik ! |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Pinky, zinu tev nesen bija iekomenteeti stulbi jocinji, kad kjip tev no fotoshopa nekaa nesanaat & stuff, tachu nevari man uztaisiit ko interesantu no Anemones? Bez uzrakstiem ar kaadu interesantu Backgroun no Eureka 7, or kaadu citu labu? Man gan liekas tev norm sanaak, tapeec sagribeejaas arii ko sev smuku?
![]() ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Šumin, nu kam tev to Anemoni, pavei - rekur ritīgi ierullējoša signatūre! Lieto laimīgs!
![]() This post has been edited by anti: Jan 28 2007, 20:41 -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Šumin, nu kam tev to Anemoni, pavei - rekur ritīgi ierullējoša signatūre! Lieto laimīgs! Njap, ja viss buutu tik vienkaarshi... ![]() Vienmeer ko jaunu un skaistu... Taapat ar Avatara bildi un signature, varu jau pats ielikt savu veco: Vai to ko kaadreiz uztaisiija Tigra2: ![]() Tachu laiks iet un apniik jau taas vecaas bildes... Taaka Anemone ieptikaas, tad sagribeejaas to iespiest ieksh signature, lai kad skatos uz savu postu, or profilu - apakshaa tam dziivo Anemone ![]() Un tad vari likt vienalga ko iekshaa...Man vaiga tieshi vinju...Un esmu gatavs uz visu, lai vinju dabuutu, basta... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Shumins: Jan 28 2007, 21:19 |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
shuminnjam:
![]() Edit by Yume: fraaze tika dzeesta, jo taa satur citus biedrus aizskaroshus komentaarus. |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
shuminnjam: ![]() Zinu, ka ar paldies vien nepietiks, bet ja ko izdomaa - palieku tev paraadnieks ![]() Dziive gara, gan jau ko savajdzeesies paliidzeet ![]() Reku Fonu esi atradis smuku un viss ir oki, tikai tev neliekas, ka Anemoni ir mazliet miglaina, vai arii man uz vakaru saak gljukot acis...Tur kaut ko fotoshopaa nevar izkorigjeet? Kaut saglabaa lielaakaa izmeeraa, bet mazliet gribeetos to skaidraaku... ![]() Ljoti taa lec araa uz dzidro fonu, vai arii tavam fonam, ja nekaa nesanaaks, iedoshu kvalitatiivaaku bildi... This post has been edited by Shumins: Jan 29 2007, 17:36 |
Pinky |
![]()
|
em, fonu pats taisiiju. par miglu es to nenosauktu, vnk taads forshs spiidums, man patiik. uz mana monitora labi izskataas.
![]() reku ir skaidraals: ![]() pamaniiju, ka 1 pikselis pie pie raamja ir diezgan pabaleejis, taapeec uztaisiiju raamiiti leilaau: ![]() This post has been edited by Pinky: Jan 29 2007, 17:47 |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Iemineejies par to pixeli un pamaniiju. Taaka peedeejaa buus oki.
Shumins ir leets un paardodas par vienu signature ![]() Bet fons tev tieshaam forsh ir sanaacis. Man patiik (laigan rozaa kraasa besii laukaa) - bet Anemonei fons vairaak kaa piestaav ![]() (Ljoti patiik, njus kaadus 2-3 meen.) BTW, lai nebuut chats, muusu sarunas var likvideet ![]() This post has been edited by Shumins: Jan 29 2007, 18:07 |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tauta, Yume grib challange uz baneri..
kaad nav kaadas lielas veeleshanaas kautko dabuut banerii, ko pats nevar uzteisiit? -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
es tev varu pateikt, ko taisiit un peectam pateikt cik suudiigi tev tas ir iznaacis, bet es vinju nevalkaashu. der?
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
mhahaha, nee, tavu chalange es nepienemshu, tu esi viens no tiem cilveekiem, kas var tiki nolaist, taa pat ka es... es arii pati savu chalange nepienemtu..
anyone else? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 00:09 |