![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ko noziimee "tikai nolaist" ?! protams, ka es varu nolaist, bet es varu arii pacelt! neveertee mani par zemu!
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
khem.... atkariigs no taa, ko celj...
bet praktiski, paskaties uz savu ieriekshejo postu, noveertee to objektiivi, un pasaki vai peec taada var padomaat kautko citu, kaa tikai to, ko es uzrakstiiju? -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
var, es vienkaarshi neko daudz no tevis negaidu
![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
anti, neapgruutini savus tuklos, tizlos pirkstus, sheit kaut ko rakstot. Tava stulbuma deelj es dabuuju vaarnu, kas mani reaali razdrazhaet. ![]() Mm, zini, vispār jau vārnas piešķir par foruma noteikumu pārkāpšanu, nevis manas vainas dēļ ![]() -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
nee anti, neliedzies. pie visa ir vainiigi zhiidmasonju komunisti un jaa, jaa. - sievietes!
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
uuu, kaadu mees te visi draudziigi spamu sataisiijaam..
Sigfa- paldies par tik pozetivu noveerteejumu, loti pateicos un noveerteeju tavus centienus atveert man acis uz patiesiibu. Keepaashos labaak es taalaak ar savaam urban landscape fotograafijaam un neliidiishu pie gudriem cilveekiem. Anti - tikai atgaadijaajums - beerniem mees izmaniibu nepieveersham, bet draudziigi ignoreejam, lai peecaak mazaak spama buutu. -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Yume, iechalandzhosim tev vienu taa riktiigi: Initial D kaadu no 2 sezonas downhill sceenaam kombinaacijaa ar Lineage 2. taa lai sadereetos. Can you do it?
-------------------- Because i can!
|
Yume |
![]()
|
![]() khem... principaa es biju domaausi sev to kaa laika pavadiishano sodienai, kas nu au peec 13 minuuteem beigsies.. ETM- siikaka informaacija ir? teiksim chari? kaasas, izmeers? -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
kraasasi po. labaak ja charu no initial D vispaar tur nebuutu ^^, no l2 veelams ... dajebkas derees iznjemot darkelfus un orkus.
un veel lielaakam iechelendzhojumam vari pigaazt klaat eve online tematiku. -------------------- Because i can!
|
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Jammm...Ja kāds vēlas norm sigu tad droši prasat man!Tad ja vēlies kādu sigu tad vienkārši iepsto kkādu bildi vai animes nosaukumu es ar lielāko prieku pagatavošu jaunu un svaigu sigu! ^^
-------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Yume |
![]()
|
un veel lielaakam iechelendzhojumam vari pigaazt klaat eve online tematiku. Daini..ja veel kas ir Linage un Initial D eszinu..tad manas zinaashanas ar to principaa arii beidzaas, kas ir tas peedeejais tevis mineetais , man nav ne mazaakaas sajeegas.. -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
-------------------- Because i can!
|
Yume |
![]()
|
hehe, 'k...
juutu naakamajaas briivdienaas nam buus fun.. XD a pagaidaam.. reku uz atru roka salipinaaju.. un ilgi priecaajos.. Girls VS Cars.. gaisma tunelja galaa..izdiivo tikai stipraakais.. ![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
Cik gan maz vajag beerna priekam!
nu, shtanceeto sigu liimeni, tu gandriiz esi sasmniegusi, tagad gaidiishu darbu kuram tika veltiitas vairaak kaa 5 minuutes (2 no kuraam ir programmu ielaadei). -------------------- Because i can!
|
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
tikko uzcepu svaigu signu - laikaam buus ilgaak par 5min
![]() ![]() -------------------- No name superhero
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 00:09 |