![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
vai kaads man luudzu vareetu uztaisiit sigu? es buutu ljoti pateiciiga
sheit ir dazhas miiljaakaas bildes no kuraam varat rast varbuut kaadu ideju lieliskam sigam, paldies ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
minta- tev ar uzrakstiem kādiem vai vnk bildīti?
-------------------- |
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
bez uzrakstiem, ja nu vieniigi ar manu niku
![]() -------------------- ![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
sporta peec
![]() ![]() |
minta |
![]()
|
oO, izskataas tik forsh, liels liels paldies
![]() *hugs pinky* -------------------- ![]() |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
|
Haruka |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 16-March 07 ![]() |
Aaa nebij kko darīt nolēmu uztaisīt.!
![]() nu kā.: ![]() -------------------- ![]() |
Haruka |
![]()
|
Vēl viens ar L.!
![]() ![]() This post has been edited by Haruka: Mar 20 2007, 20:51 -------------------- ![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
jums tieshaam visiem patiik taisiit milziigus signaturus?
-------------------- ![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
man, personiigi, nepatiik.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Haruka, tas ir jauki,ka esi pievērsies/usies sigu taisīšanai. Tā kā esi sigus taisījusi vnk tāpat, bez īpaša pasūtījuma,domāju, ka esi iepostojis/usi ar mērķi, lai kāds novērtē.
Tā. Manuprāt, priekš iesācēja ir okei, taču vēl daudz ir jāmācās. Otrais ir labāks par pirmo, jo bildes izskatījās daudz saistītākas viena ar otru. Pirmajā sigā bildes neizskatās savā starpā saistītas, bet tas ir svarīgi, lai būtu, ja taisi šāda veida sigu. Kautkā pamanīju, ka jo mazāk attēlus izmanto,jo glīšāk izskatās, vismaz manā uztverē. Vari pamēģināt spēlēties tikai ar vienu attēlu. Par tekstu: Tas, manuprāt, nedrīkst nomākt attēlu. Tās ir otrā siga vājais punkts. Teksts attēlu nomāc. Vēlams izmantot atbilstošu burtu lielumu un krāsu. Tekstam attēls ir tikai jāpapildina, vai jāapzīmogo. Ja vien tas nav sigs, kur galvenais ir teksts. Un tomēr ja taisam tādu sigu, tad attēlam jāveido harmonisku backgroundu. Tēmas izvēlētas ļoti labi, un domāju, ka piestrādājot pie sigu veidošanas, tev ar laiku var sanākt kkas riktīgi labs, ja sigu taisīšana sagādā prieku, tad tik turpini tos veidot. ^.^ -------------------- |
Haruka |
![]()
|
Tigra, tev taisnība pie sigiem esmu iesācēja.! Ja godīgi tie bija mani pirmie sigi. O.o
Nolēmu ko tādu pamēģināt un man iepatikās. Paldies tev par padomiem tagad zināšu kā taisīt labāk.! ![]() -------------------- ![]() |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Nuukoe cilveeki... sen neesmu te licis nekaadas shtelles iekshaa takaa izdomaaju saakshu ar chitaadu sigu ko dazhas minuutes apakalj sashtelleeju !
![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Awwww |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 25-April 07 ![]() |
Daži no maniem gara darbiem....
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Awwww: May 5 2007, 00:00 -------------------- ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Lūgums, vai kāds varetu uztaisit man sigu saskanīgu ar avataru. Parametri - 500x100
This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: Jun 12 2007, 16:51 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 21:02 |