![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
uhuhuhu ka man patik veidot dzejolus =DD
Mans dzejolis ko sodien matematikas stunda izdomaju ehhh *so romantic* =) Gan jau kādu dienu tiksimies Es tagad sezu pie koka kur zvaigznes pasmaida man es szu un domaju kapec man ir dota dziviba Ejot pa celu redzu cilvekus kuri skraida no vienas vietas uz otras cilvekus, kuri megina veidot kontaktus ar sevim lidzigajiem bet ja ta padoma kam tas viss ir vajadzigs. Reiz man bija milestiba un velak sapratu ka dzive sastav no milestibas un ja nav milestiba tad ta vairs nav dzive Kads man prieks skatities kad cilveki meigina viens otru milet Maiga un Laba dvesele tas ir vienigais, kas cilvekam ir vajadzigs bet redzot, ka cilveki megina to izmainit Man sak sapet sirds, straujak un straujak Es zinu, ja es kantaktesos ar kadu meiteni es vinu sapinasu un saraudinasu bet redzot citus cilvekus, kuri ir kopa, Man sak asaras tecet. Es zinu ka tu kaut kur esi Es Zinu ka kadu dienu satiksimies es jutu, ka tu kaut kur staiga un smejies Un baudi dzivi ar draugiem kaut atrak pienaktu ta diena kad varesim to laimi dalit kur staigasimies un smiesimies kopa, kad dalisim savas jutas viens pret otru Likteni, dod man laiku un pratu Lauj man satikties Es zinu ka vina gaida mani Un vina zina ka es vinu gaidu Man jau apnika sedet un neko nedarit Man apnika sapnot un izteloties, ka mes pavaditu laiku kopa Un kad varesim izraudat savas laimes un nelaimes uz pleca man jau apnika gaidit, kad beidzot man saule uzspides un kad beidzot varesim satikties Gaidi, gaidi mani es jau naku Majas vai citur, bet tik un ta mes satiksimies gaidi, gaidi mani, mana mīla! heh nu ka ? =)) -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Shoune, dzejolis labs. Man patīk šāda veida darbi- kuri liek aizdomāties.
Te būs kāds mans dzejolītis... Mirušo sapņu ielas. Klusumā eju es, pa mirušām sapņu ielām Kur ēnas slēpjas gar sienām Un mēness jau paslēpies dus Pasaulē noklusušā Un nedaudz tumšā Un mirušā Kā Tavs roku pieskāriens Nemodini mani, kad jauna diena sākas Tā pārāk cieša, saslēgusi mani Savās skavās Un vaļā nelaiž, lai kā es vēlētos. Es slīkstu un varbūt tā pat labāk Nekā vāji spuroties. Man nav tik spēcīga ieroča, Lai pret šo pasauli cīnīties. Par smagu ir Tava roka šovakar Par smagu tā pērļainas asaras Rožu ziedlapās ber. Man nevajag puķes uz kapa Labāk noliec tur vientuļi sarkanu vēja lapu. Par asu Tavs skūpsts Skar lūpas, kuras jau sen aukstas un nejūtīgas. No gadsimtu puteņiem sasalušas. Par vēlu un Tu to zini. Un piedod, ka tā. Bet es esmu bezspēcīga. Glābt to, kas kādreiz bija Nu, ko domājat...? Vai dikti traki...?! -------------------- |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
Halina FORSI he he, man ari patik drumie dzejoli, es ari izodmaju vienu, bet kad vecakiem paradiju domaja ka es neesmu normals =))
Ja es vienigi zinatu kapec es atrodos tik Talu no patiesibas, Atnakot atpakal uz so melno istabu es ieeju vel tumsaka vieta Atrodoties tik talu no patiesibas es pazaudeju ceribu un velmi dzivot Iestaigajot velreiz veco dzives celu saprotu ka cinos pretim liktenim Esmu grasies sevi pazaudet un atrast Bet es nekad neesmu bijis nekur talu Man liek velreiz iet pa iestaigatu celu Jo es pats neesmu spejigs cinities pretim liktenim Izskaidrojot savu butibu saja dzive saprotot, ka pats ne uz ko neesmu spejigs Jo ieejot atkal melna istaba es ieeju vel tumsaka vieta Es nevaru cinities, jo esmu tikai viens kas censas atrast brinumu Man butu jaiestaiga jauns dzives cels bet esmu viens sai pasaule Atkartoti ieejot melna istaba man uzdzen dusmas un paradas velme to istenot Ieejot pedejo reizi melna istaba, saprotu Ja es nevaru cinities pretim Liktenim Tad man nekas cits neatliek ka nave uhhh...drumii... =)) nu ka sitas dzejolis patik ? =)) -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man liekas tavi vecāki atgādina manējos.
![]() Vecāki par šādiem dzejoļiem neizsakās īpaši jauki. Tad vecākiem sāk šķist, ka tu domā par pašnāvību. dzejolis nav slikts. Nav nemaz tik drūms. -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Te būs vēl kads no manējiem...
Shoune, patiesi labi! ![]() *** Pamodini mani, kad dzērves jau lido prom, Nē, labāk, kad no viņām vairs pie debesīm ne miņas Es vakar, starp citu, nozagu sirdi Bez Tavas ziņas No skapīša, kurā Tu to glabā Un samalu miltos! Esmu nežēlīga, teiksi, ka nepabrīdināju Par pārmaiņām laikapstākļos manā dvēselē?! Bet tad, kad Tu manējo sirsniņu Tirgū par pieciem santīmiem pārdevi Svešajiem garāmgājējiem?! Tad, kad skūpstus uz visām malām sviedi?! Labi, ka man vēl bija rokās sārti ziedi, Aiz kuriem asaras noslēpt. Negodīgais, nelietīgais melis! Tomēr es Tevi pārāk mīlu, vai zini ? Kurā rokā es turu Tavu piedošanu, nu mini!? Labajā ?! Atkal nekā! Es sviežu to atmiņu virumā Un projām dodos. Vakardienas sapņos man patika labāk -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Pāris dienas atpakaļ man pēkšņi radās iedvesma kaut ko sadzejot..
![]() My sadness is also my kindness, And my uniqueness is my strength Deep in solitude I find my friends, Deep in darkness my only light. This world has no end, Therefore this life has no meaning. Turn over to see where the time bends And you`ll always find a new begining In a desperate search for a reason.. For a destiny this world is bind to, I infuse my dreams with wings And close my eyes to universe. ----------- ps dazas sākuma idejas no Naruto opening nochiepu, bet nu ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Shos vaardus, xikes, vareetu izmantot kaadai dziesmai!
![]() -------------------- |
Kaede |
![]()
|
Mjā, tiešām der dziesmai!
![]() Jūti sapni karstu notekam gar vaigu aukstu, tas pazūd... un neatgriežas... Vien domas galvā, Kā riebīgi zirnekļi lien. Un laiks, kurš mani apņem Pārāk ātri projām mākoņos aizbrien Es nevarēju mirkli iemūžināt un man nācās to vienu uz lieveņa atstāt. Tur viņš nosala, nabags un es biju brīva. Atnes man gaismu, Kas pilna Tevis! Kas pilna manis Un nedaudz arī viņu, Lai es varētu meklēt Sniegā. Un atrast... Mūžīgo miegu... Iesiet to lentē, ko no matiem izņēmu un brist atpakaļ Pie Tevis Pie manis Un nedaudz arī pie viņiem... Kārtējais manējais. Eh, žēl, ka vienīgi nekur īpaši mani nevērtē... ![]() -------------------- |
kaitou-lala |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 10-August 05 From: liepaja ![]() |
Es vienkaarshi nevaru dzejoljus izdomaat pa latvisji taapee pa vaaciski izdomaaju
![]() Du hast mich belogen, Mit einer anderen betrogen. Was soll ich sagen, Was soll ich fragen Um dich zu ertragen? Bist du eigentlich verliebt? Du weisst nicht was um dich geschiet. Bin ich fur dich sichtbar oder nicht? Sag es mir denn ich weiss es nicht. Du siehst so erzweifelt aus, Und ich will hier einfach raus. Denn ich ertrage es nicht mehr: "ich will weg von hier". Du gehorst nicht mehr in meine Welt. Und du bist nicht mehr mein Held. Du bist jetzt ein einfacher Mann....der nicht`s kann. Ich rede nicht mit dir denn ich bin nicht mehr hier. Nur eine Träne die runterfiel Und sie sagte: "aufwiedersehen". Ceru ka daudzi zin vaaciski... ![]() -------------------- ![]() |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Smuks dzejolitis... Mazliet atgadina manu dzejoli, kuru kadreiz raxtiju, kad mani vel bija kaut cik miilestibas... [ha...ha...veery funny...]
Un 1. pantins izklausas ka no Tic Tac Toe njemts, bet tas ta... P.S. Man ari ir vieglak raxtit vacu, tikai, ja pavisam drankigs garastavoklis, raxtu latviski. *la la la* Der Tod. Langsam kommt er näher Der grau schwarze Tod. Und hohlt mich in seine Welt. Langsam gleite ich weiter So ruhig still voran Der Tod hat mich in seinen Ban. Langsam lege ich mich hin. So kuschelig weich das Bett So zart und heiter mein Schlaf. Meine Schulden fur das was ich tat. Mein ewiger langsam vorherender Schlaf... Wichtig... Es zerfrist mich innerlich Was ist blo ß loß mit mir ? Alles ist so viederlich Alles hier! Ich schrei in den Himmel aus: Was ist das blo ß ? Ich will hier raus! Wieso quellst du mich nur so Bin ich dir zu stark? Bin ich dir zu Lebensfroh? Ich lauf nur weiter Mein Atem ist so lehr Die Leute gucken auf mich heiter Sie sehen die Wahrcheit nicht mehr. Sie kennen mich nicht Warum grinzen sie blo ß so? Dann blieb ich stehen Aus dem Walde raus Ich drehte mich um Und schrie es laut aus Nichts ist mehr wichtig Nichts ist mehr klar Alles ist richtig Alles was war! Dann sprach ein Engel zu mir: Du bist jetzt hier Mann kann nichts machen Nur der Tod kann dich verbannen. So sprang ich in die Tiefe ein So alein... wie kein... Jetzt ist wircklich Nichts mehr wichtig Alles ist jetzt nebensichtlich. -------------------- |
kaitou-lala |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 10-August 05 From: liepaja ![]() |
[quote=MIMI,Nov 25 2005, 01:13]
Smuks dzejolitis... Mazliet atgadina manu dzejoli, kuru kadreiz raxtiju, kad mani vel bija kaut cik miilestibas... [ha...ha...veery funny...] Un 1. pantins izklausas ka no Tic Tac Toe njemts, bet tas ta... P.S. Man ari ir vieglak raxtit vacu, tikai, ja pavisam drankigs garastavoklis, raxtu latviski. *la la la* Der Tod. Langsam kommt er näher Der grau schwarze Tod. Und hohlt mich in seine Welt. Langsam gleite ich weiter So ruhig still voran Der Tod hat mich in seinen Ban. Langsam lege ich mich hin. So kuschelig weich das Bett So zart und heiter mein Schlaf. Meine Schulden fur das was ich tat. Mein ewiger langsam vorherender Schlaf... Wichtig... Es zerfrist mich innerlich Was ist blo ß loß mit mir ? Alles ist so viederlich Alles hier! Ich schrei in den Himmel aus: Was ist das blo ß ? Ich will hier raus! Wieso quellst du mich nur so Bin ich dir zu stark? Bin ich dir zu Lebensfroh? Ich lauf nur weiter Mein Atem ist so lehr Die Leute gucken auf mich heiter Sie sehen die Wahrcheit nicht mehr. Sie kennen mich nicht Warum grinzen sie blo ß so? Dann blieb ich stehen Aus dem Walde raus Ich drehte mich um Und schrie es laut aus Nichts ist mehr wichtig Nichts ist mehr klar Alles ist richtig Alles was war! Dann sprach ein Engel zu mir: Du bist jetzt hier Mann kann nichts machen Nur der Tod kann dich verbannen. So sprang ich in die Tiefe ein So alein... wie kein... Jetzt ist wircklich Nichts mehr wichtig Alles ist jetzt nebensichtlich. 1.dzejoliitis toch izklausaas peec tic tac toe...nemaz nepamaniiju ![]() Man patiik tavi dzejolji....kaa tu domaa vai pa vaaciski nav vieglaak izdomaat...it ipashi a atskanjaam. ![]() -------------------- ![]() |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Ka kuro reizi. Vaciski man laikam ir vieglak, jo man ta valoda vairak patik, lai gan daudzi saka, ka vacu valoda ir perversa un nekauniga valoda. Itka viss ko teiktu butu lamu vardi... Nesaprotu, kapec vini ta doma
![]() Latviski ari ir viegli raxtit dzejolus, pakatoties uz visiem jaukajiem latvieshu dzejnieku darbiem, bet parak maz vardu ir ar atskanjam, vismaz man ta skiet. Bet tas jau ir ka kuram. Piemeram musu otakieshi atrod istos vardus un viniem sanak feini dzejolishi. Luk izgrabu savu veco darbu latvieshu valoda... *ghm* Es sho dzejoli veltiju savam klasesbiedram ar ko es taja diena, kad raxtiju, PAMATIGI saplesos... Vēstule... Es rakstu šo vēstulit tev, Jo zinu, patiesībā to rakstu sev. Es nevaru atrast vārdus, Jo zinu, Ka es nezinu kādus. Lai tu justos laimīgs, Jo zinu, Tu pie visa neesi vainīgs. Man dzīve griežas kājām gaisā. Jo zinu, Es jūtos kā iespundēta maisā. Es nezinu kā turpināt, Jo zinu, Ka nezināju kā sākt. Tā es ari beigšu Neko neteikdama, Jo zinu, Ka nezinu ko teikšu, Kaut ko teikdama... ...UN mans nesenais garadarbs, kas tapa exkursijas laika, sezhot autobusa, pa celam uz Kemeru Nacionalo Parku. Dazhi vardi izklausas itka butu njemti no tas Tic Tac Toe dziesmas -Verpiss Dich... :X [kilometrigais SPAM's] Du... Mein armes, krankes Herz Ist voller wut Und voller schmerz. Ich frag' mich immer "warum?" Aber ich glaube es ist doch Egal Du bleibst trozdem stum, So dumm... Meine Wünsche sind jetzt tod Das ist deine Schuld, Aber du sagst dazu kein einziges scheiß Wort!! Für dich war es nur ein Spiel, Das war dein Ziel... Mich zu verletzen, Meine Liebe zu zerfetzen. Doch du hast still gesagt Du würdest leiden, Deshalb würdest du mich meiden Doch... Auch ich habe geliten, Auch ich bin verletzt, Deshalb möchte ich bitten Töte mich jetzt! -------------------- |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
Man tik tieshaam patika!
-------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Kaede |
![]()
|
Nu jā. Būtu ļoti jauki, ja tik es ko saprastu...
![]() -------------------- |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Ši klusajā - skaistajā naktī es redzu kā zvaigznes krīt... es dzirdu kā rasas pilieni san un redzu kā paiet mūžs Es negribu redzēt es negribu dzirdēt šis klusums kā bite san -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:34 |