![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
Kautkas perverss.. ;> Literatūras stundā nebij ko darīt. Visus kurus pieminēju, neņemiet par ļaunu
![]() BRĪDINU!!!! Aspazija - Mēness starus stīgo. ------------------- Dzejolis cenzeets pilniibaa. Iesaku Tsukama ruupiigi izlasiit foruma noteikumu 11, 12, 13 punktus. Un, ja kaadam nepatiik JEBKAS no forumaa rakstiitaa, vinjsh driikst un ir aicinaats pamatoti izteikt savu nepatiku! Ir tachu tik daudz taadu lietu, ko rakstiit, kas neizraisa pretiigumu! (edg) ------------------- VISIEM KURIEM NEPATIKA, NESAKAT NEKO ;D !hint: cenzēti ir tikai "rupjo vārdu" patskaņi ![]() This post has been edited by edg: Dec 26 2005, 23:23 -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Hmm. Patika pēdējais, Adar Zini, Tev vajadzētu piedalīties kādā Karneolas dzejnieku konkursā! Tu varētu būt kandidāte!
![]() ![]() -------------------- |
Tragedy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 23-November 05 From: Dead to the world... Alive for the journey... ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Sep 7 2005, 14:29) Dream, my dear angel of oceans and seas Travel along with me on broken wings We'll travel all night and sleep at the day Dark and cold nightvisions, our guides all the way To the temple of moon, beyond dark horizonts We'll walk path in dust along with stargazers They give us our stars, and ask us to stay In their eternal bed, lay, dreamer, lay Dream on, my angel, I'll stay here in dust For your life what is fading, I'll give my last hours Dream on, don't wake up till the next summer ends Walk your own path, now, without me. My angel, lover, nature hater... Mani piespieda iepostot... ~BN~ kaa man patiik tava dzeja, shaisuke... droshi vien tu daudz klausies Nightwish, vai ne? -------------------- should I dress in white and search the sea... as I always wished to be... one with the waves, Ocean Soul..
|
Tragedy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 23-November 05 From: Dead to the world... Alive for the journey... ![]() |
Sapņotāja dvēsele, jēl lido
Mūža vēju nesta debess tālēs... Kamēr es kaa vinpasaules reegs Vēl joprojām šajā saulē klīstu... Manu acu strauti reiz Nāves jūrā plūdīs.. Sniegu savā ceļā kausēs, Rētas asiņainās mazgās... Tavās acīs redzēšu tad salto gaismu Ilgi gaidīto un alkto Tavu pieskārienu ledaino lai justu Jāver acis nu uz mūžiem ciet. šis nav bijis domaats kaa dzejolis bet kautkas cits.. bet nu... iznaaca tas kas iznaaca.. veerteejiet.. -------------------- should I dress in white and search the sea... as I always wished to be... one with the waves, Ocean Soul..
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Tsukama @ Dec 24 2005, 13:25) bwahahahahahahahahahahahahahaahaha ![]() Kriit smieklos vaartoties* omg.... man tevis deelj veeders saap... ![]() ![]() ![]() ![]() MALACIS!!!! Shitas dzejolsis valda ![]() Zhetons tev ![]() -------------------- ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
QUOTE(Tsukama @ Dec 24 2005, 11:25) Wicked, veciit!! Superiigs, muusdieniigs dzejolis! -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
QUOTE bwahahahahahahahahahahahahahaahaha ![]() Kriit smieklos vaartoties* omg.... man tevis deelj veeders saap... ![]() ![]() ![]() ![]() MALACIS!!!! Shitas dzejolsis valda ![]() Zhetons tev ![]() he, vienkārši tu esi tā, kuru es parasti bieži redzu postojot, tur kur es postoju ![]() -------------------- ![]() |
Blackout |
![]()
|
CILVĒKI!! KĀRTĒJAIS DZEJOLIS! LMAO
----------------- Perversiiba cenzeeta. Iemelsi taadi pashi kaa sheit: http://otaku.lv/index.php?showtopic=1198&v...indpost&p=67595 (edg) ----------------- This post has been edited by edg: Dec 26 2005, 23:27 -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ja var par šādiem murgiem jūsmot, tad laikam es vairs neatšķiru humoru (veiksmīgu vai mazāk) no galīgas atejas...
Kāpēc jūs viņu vēl iedrošiniet? Puisim sāks likties, ka tiešām ir asprātīgs -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Pa to laiku lastguru šņabi dzer un
Sviedros apmierina Angelic ..... S*ds par šņabi,s*ds par Angelic, Ka tik lastguru ir labi.... Mjā. Ja es vēl pazītu, kas tas tāds irra, būtu pavisam labi. ![]() Godīgi sakot- truli pantiņi... -------------------- |
Blackout |
![]()
|
gwahahaha. es vienkaarshi ierakstu tos dzejoljus, kurus es esmu uzrakstiijis literatuuras stundaa, kad man bija garlaiciigi.. man nemaz vinju daudz nav... XD taakaa neko neiedroshinat, kas attiecas uz ShinChan, tad droshvien nemaaki lasiit, KAM NEPATIIK, NERAKSTA..
-------------------- ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Dec 26 2005, 14:24) Ja var par šādiem murgiem jūsmot, tad laikam es vairs neatšķiru humoru (veiksmīgu vai mazāk) no galīgas atejas... Kāpēc jūs viņu vēl iedrošiniet? Puisim sāks likties, ka tiešām ir asprātīgs Haahahhaha!! Jaa iedroshinaasim! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kas ir, vinjam labi sanaak! Vinjsh nav literaats bet gan iereeceejs ![]() Ir tachu simtiem taadu dzejolju un arii par z-sveetkiem, ir ok! Muusdienu sabiedriiba! -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Saki Hanajima |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 67 Joined: 11-July 05 ![]() |
nu ja jau jums te melnais humors aizgāja, tad saņemiet ar vienu no manis
![]() ~sava karaļvalsts~ valdniece savā mēslu karaļvalstī ar prinčiem daiļiem, kam spožas acis dejoju valsi uz tikko nospodrinātas sūdu kaudzes. aromātiski daiļi es skūpstu tavas indīgās lūpas tavi sapuvušie pirksti glāsta man vaigu tavas acis spīd gatavībā uz nāvi kāpju tronī kā uz pjedestāla dzert sarūgušas asinis no zeltīta trauka mākslgi kristāli visapkārt dzirkstī karaliene es savā mēslu valstī padotie rindā sveicienam stājas acu mirdzums saules aizstāj tik eleganti klanās ka kauli čīkst tik kaislīgi skūpsta man čības. karaliene runā balss stindinoša izskrien cauri kauliem prinči klanās un atstāj zāli uzmostos sviedros kaila un viena raudu sudraba asaras par izbiedēto mēslu karalieni. -------------------- Did you know in many ways the flow of electrical ways through our bodies can be compared to the flow of water? Over 60% of the human body is made up of water. In other words, if you were to round up, people are water. Many people fail to realize this considering the body's solid appearance, but nonetheless, on the inside, we are essentially a liquid. Water is continually flowing through us. It streams through our viens, it sustains all parts of our body - the heart, the stomach, the kidneys, the bladder -
|
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Tu paņēmi to
Ko nedrīkstēji ņemt kā cilvēks kurš pieradis it visu ņemt. Tu nezināji, ka nedrīksti rotaļas vest ar sirdi,kas mana tik mana ir Tu paņēmi to Un nejautāji... vai drīkst tik paņēmi to Tā nebija tava Tā mana bij sirds Un tomēr tā tava tik tava ir Un tagad es vēlos, Bet nespēju To paņemt pie sevis Kas bija reiz mans Tā daļa no manis Ko paņēmi tu Nu mūžigi tava Vai gribi, vai ne... -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(One winged angel @ Dec 26 2005, 18:52) Jā un tāpēc es apvainojos... QUOTE(One winged angel @ Dec 26 2005, 18:52) Kas ir, vinjam labi sanaak! Vinjsh nav literaats bet gan iereeceejs ![]() Ir tachu simtiem taadu dzejolju un arii par z-sveetkiem, ir ok! Muusdienu sabiedriiba! Ierēcējs, tu saki? Redz ir cilvēku kategorija un gribētu domāt, ka tā ir lielākā daļa no sabiedrības kam smieklīgais nesaistās vien ar sliktā valodā uzrakstītiem pantiņiem, kuros... Jānis sēž uz poda consored by lastguru... Haaaaaaaaaaaa, haaaaaaaaaaaaa!!! (piedošanu, man tik labi nesanāk) Un kāds tam sakars ar mūsdienu vai nemūsdienu sabiedrību? Ja sabiedrība mūsdienu, tad var ļurināt par visu un visiem, neievērojot elementāru savstarpējo cieņu un kaut minimāli izjust atbildību (un šajā gadījumā arī kaunu) par savu rīcību? Viss ir atļauts, piedrāzt līdzšinējās normas? Man ir 13 gadi un man likumi nav rakstīti? This post has been edited by lastguru: Jan 2 2006, 23:26 -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 00:34 |