![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Atashi |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 28-December 05 From: Not only my dream world... ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Sep 7 2005, 15:29) Dream, my dear angel of oceans and seas Travel along with me on broken wings We'll travel all night and sleep at the day Dark and cold nightvisions, our guides all the way To the temple of moon, beyond dark horizonts We'll walk path in dust along with stargazers They give us our stars, and ask us to stay In their eternal bed, lay, dreamer, lay Dream on, my angel, I'll stay here in dust For your life what is fading, I'll give my last hours Dream on, don't wake up till the next summer ends Walk your own path, now, without me. My angel, lover, nature hater... ~BN~ This is my favourite poem of all I understand... Beautiful... I can imagine that all... ![]() -------------------- To live hapily-
We have to be strong Have to live long Have to write a song |
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
Šī nots, šī aukstā nots.
Šī ledainā nots, aiz kuras viss apledo. Šī debišķīgā, maigā nots. Visjaukākā, labākā un aukstākā. Vislīdzenākā, skaļākā piereizes klusākā. Tik labu noti grūti atrast mums. Un panākt lai tā paliek pie mums. Šī nots, šī aukstā nots. Šī ledainā nots, aiz kuras viss apledo. Šī debišķīgā, maigā nots. Kas apslēpj sevi aiz siltā, maigā aukstuma. Es uzraxtiju šo dzejoli pavisam nespeciāli. Es vienkārši sāku domāt un pats pa sevi sanāca. Kam vien esmu devusi izlasīt tas ir teicis, ka tas ir skaists dzejolis, bet es pati nevaru spriest, jo es nemaz ar neprotu vērtēt. Manai mīlai nenākas man izdabāt, Ne arī rūpēm manām jāvēršas pret mani pašu, Vien mīļotajai sniegšu savas mīlas vieglo nastu, Un celšu paradīzi elles pavartē. Šis pantiņš ir no vienas filmas un kad 1. reizi dzirdēju man ļoti iepatikās, bet izskaidrot kapēc man iepatikās es nevaru, jo pati nezinu atbildi uz jautājumu. This post has been edited by Tairanda: Feb 9 2006, 16:05 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rika |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 6-November 05 From: I am un-locatable ![]() |
Malacis,super!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Ja mīlestībā neveicas, Tad neskumsti par to, Bet pasmeidi un pagriezies, Un mīli nākošo! Vakarā,kad jūra Un,kad saule zemē riet, Manas domas klusi,klusi Tālumā pie tevis iet. Mīlēt grib katrs, Baudīt-visi, Skūpstīt-ikviens, Ciest neviens. -------------------- даже добро делал всем на зло
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
you think you can runaway, hide
from these burning eyes of mine but know - i`m already inside within every nerve of your spine i don`t have to chase you now for you`ve got yourself entangled and when greeting you with a bow i can`t wait to see you strangled i am an incubus, a nightmare the darkness that creeps in your light look at my sneer when i stare and wait for the hunt in the night your fear seems to be so tactile that i even thank you for that being a human so fragile you feed my demon core i am as free in the will as an unbroken horse i give you the worst kind of thrill but trust me - at night it gets worse.. and with a geisha-like smile i watch as the darkness falls on us tonight it is me to run the trial the demon, the nightmare, incubus. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
kaut kas ienāca galvā XD
Traļi vaļi, vaļi Divi brīvi vaļi, Atkal dzīvo zaļi Tā kā tādi spaļi, Un es dziedu skaļi XDD -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(Tsukama @ Apr 1 2006, 11:02) kaut kas ienāca galvā XD Traļi vaļi, vaļi Divi brīvi vaļi, Atkal dzīvo zaļi Tā kā tādi spaļi, Un es dziedu skaļi XDD gjenialitaates kalngals. ak jel. ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
~Nefi~ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 18-January 06 From: I'm hiere and that's good ![]() |
QUOTE(Tsukama @ Apr 1 2006, 11:02) kaut kas ienāca galvā XD Traļi vaļi, vaļi Divi brīvi vaļi, Atkal dzīvo zaļi Tā kā tādi spaļi, Un es dziedu skaļi XDD Erm... ![]() Mjā, drausmas... ![]() -------------------- ![]() |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Hello... Hello... ^^
Skaņas. Kaut kur tālumā atskan liegas skaņas, Kurām vairāk šeit nav vaļas. Šīs skaņas klusītēm vaimanā Un sauc čukstus citiem "Palīgā!" Tomēr neviens viņas nespēj sadzirdēt, Jo neviens necenšas tās sameklēt. Un arī tie, kas viņas sadzirdēt spēj Nespēj viņas atrast saprāta dēļ. Tomēr moka tās skaņas šo cilvēku prātus, Un troksnis galvā viņos rada ārprātus. Tā viņas turpina čukstus virpuļot Un dzirdīgajiem smadzenes skalot. (...) O.k.i... Zinu, ka trukst dzejolitim a touch of vairak melanholijas vai nez kas vel, un ari nopietna vidus tur nav. Vnk vardu samiksejums, kas kopa izveidoja samera patikamus pantinjus. Dzejolim nav nekadas jegas, vienigais, tas tika sacerets pec macibu stundas, kur TIESHAM skolniekiem [ka man] skaloja smadzenes... Jusu komentari... -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es varētu vienmeer taa staaveet
Ja paari vien maakonji sliid un cauri deebesu malai spozja sauliite spiid Es vareetu vienmeer tik tuvu klusi enģelim iet Un skatiities vinja smaidaa Un sirdii vienmeer smiet Es vareetu vienmeer ticeet Ceriibas staram, kas triis Un miileet, kam ticu ik briidi, Liidz paies muuzjinjs mans iis mans kaarteejais jociigi optimistiskais dzejolis... -------------------- |
Angel, the deamon killer |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 10-February 05 From: The heaven ![]() |
TUMSAS ENĢELIS!
Salauzt, iznīcināt, izbēgt, No šīm asiņainajām ķēdēm Viņš mēģina no jauna, Tā rokas mirkst asinīs. Tā sirds asiņo līdzi, Tik sāpes paliek, Tās nezūd un neizgaist. Tās plēš viņa miesu. Tas zin, tam būs lemts, Lemts atgriezties, Atgriezties un glābt. Glābt tās dvēseles kas palikušas Tas ieslēgts šai cietumā Ko citi sauc par dzīvi Tik meklē tas vienu Gaismas enģeli! Kopā! Veidojot vienu, Tik kopā tie spēs glābt Glābt mūsu zudušās dvēseles Raut tās no tumsas! Gaida un asiņo! Cieš un cer! Reiz glābs viņš, Šīs dvēseles necilās! -------------------- may the peace be with you!
http://world4.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=47026351 |
mdr7 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 21-March 06 From: Fantāzijās ![]() |
Ar tevi (ir labi).
Ar tevi ir labi Klusumā kliegt. Ar tevi ir labi Atvērtas acis miegt. Ar tevi ir labi Tumsā spīdēt. Ar tevi ir labi Sausumā slīdēt. Ar tevi ir labi Zem ūdens elpot. Ar tevi ir labi Vasarā slēpot. Ar tevi ir labi Karstumā sasalt. Ar tevi ir labi Aukstumā sasilt. Ar tevi ir labi Tukšumā bedri rakt. Ar tevi ir labi Sausu pienu lakt. AR TEVI IR LABI! -------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
Kāds šo dzejoli var nosaukt par bērnišķīgu, bet tas tika rakstīts pirms pus gada..
*itsībitsītainīvainī*PS. Bija viens vakars, kad `prasījās` lasīt dzeju un uzrakos šeit, uz šiem jaukajiem, emociju pilnajiem dzejoļiem un `radu mieru`.. :> Jā, un itkā tas skaitās paldies visiem izcilajiem nākotnes dzejniekiem ![]() *** Rudens lapām aukstām Ķeru lietuslāses ar atvērtām plaukstām Cenšos tas padarīt par savām Bet nekad neaizliegsi lāsēm būt brīvām.. Sniega pārslām aukstām Ķeru pārsliņas ar atvērtām plaukstām Cenšos tās padarīt par tavām Bet tās izkūst, un paliek par manām.. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Omg, shinii topikaa kaut kas tieshaam labs! Taisniiba, mazliet beernishkjiigs, bet speeciigs. Peedeejaa rindinja ir izshkjiroshaa. Dzhiiz, no saakuma pat liekas, ka nekaa nav, bet, alegoriski uztverot... Ir taada patiesiiba vismaz manaas aciis, ka maakslinieks var buut seedeejis uz poda rakstot maakslas darbu (esmu kaut ko taadu jau teicis reiz shajaa pashaa forumaa), bet, ja rezultaats ir kaadam baudaams - tas shim cilveekam poda fakts ir mazsvariigs.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Goblinu dziesma.
Sharpin' teh blades, Sharpin' tehm good. Beware of these shades, Or became their food. Slay nasty elves, Empty their shelves! Burn teirr houses to ground, Danca over teh firezz all around. We're teh goblins, Come in our cave. Fear you must! And become our slave! Now eat we must,eat we must, Drink we do,we do. Have we teh lust, When old ghasts go booo! Rest wantin' we, And some nude girls we must see. For we goblins are proud, For killin' whole crowd. We're teh goblins, Come in our cave. Fear you must! And become our slave! Dzejoļi brīnišķīgi un mīksti, Mani goblini joprojām ir sīksti. No mīlas dziesmām viņiem ausis kalst, No poēmām pēdas viņiem salst. ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Kaut kā sen nav sanācis ierakstīt neko jaunu, tad uzreiz trīs viens pēc otra
![]() *** Es redzēju kā lietus mākoņi zemi klāj Kad saule grimst ledainā jūrā Tad pazuda viss. kas varēja būt un saprāts ar neprātu Negaisā grima Lai atkal no viļņiem reiz augšup celtos Un neliktu mierā ne tevi- ne mani... Lilij zars... Uz galda vāzē lilij zars Kas reibinoši smaržo Un sirdī pazūd visas skumjas Tik reibinoši saldas domas Man sirdī lēni atnes lilijzieds Es zini ilgi neziedēs šis zieds Un ilgi viņa ilgu sārtais mirdzums Man domas nedzēsīs Bet sirdi glāstīs katru dienu Un paliks atmiņās uz mūžu *** Caur koku lapām Klusi vijas saules stars Šo staru neaiztiec Tas pēdējais šai vasarā Ar savu šarmu saules stars Spēj sasniegt visu Pasaulē šai saltajā Tam ceļu griež ik viens Gan saltais ziemeļvējš Gan lausks Rīta stundās agrās. Tu neaiztiec Šo saules staru pēdējo Kurš lēni brien pār aizsalušo ledus lauku -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:37 |