![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sakke |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 22-December 05 ![]() |
Demona rindas
Sarkana rožlapa iekrīt man plaukstā Tā izskatās kā reiz mana sirds, tagad aukstā Kura pašlaik atrodas ledus kalnā augstā Kam man tā vajadzīga, ja reiz tā lauzta? Es novecoju, neko nejūtot Bet sirds paliek tornī atgādinot Cik tuvu es biju debesīm Tomēr esot uz zemes Jo augstāk dosies, jo sāpīgāks kritiens Beigās vienmeer paliec tu viens Ar saviem sapņiem un ilūzījām apmānīts Un nežēligai vientulībai pesaistīts Bet tagad celies, jo uzausis jauns rīts! Laiks skrien kā paša velna dzīts Jau pēc mirkļa nāksies attapties Kad tava sirds blakus manai mētāsies This post has been edited by Sakke: Aug 30 2006, 14:21 -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Labi, tev izdevaas mani pieveerst saviem dzejoljiem. Gjeniaali.
Raksti veel. -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
Big recpect pret Sakke.
šitas ir mans. nesist un kritizēt pēc iespējas maigāk, man va-aji nervi. (vispār noot) Ak tu mana nelaimes dvēselīte, Ko kaunies tu palagā zilā? Tavam vīram šodien tika uzlikti ragi. lai cik tas būtu vai nebūtu smagi. Ko kaunies, tu, ielene tāda? Tavi pirksti smird kā sacepti eļļā. bet debess nav gaiši rozā Jo labumu gribēji jebkurā pozā. Kas bija tik labs? Viņa lūpas, viņa pirksti? Vai tādēļ tu tagad bāli un tirpsti? Ak, nožēlo, nožēlo, jo vajadzēs Tev Pie zelta vārtiem reiz atskaitīties. un tagad par šito nekad mūžā vairs nerunāsim. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Sakke |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 22-December 05 ![]() |
Lai kā arī es mūžīgs palikt vēlētos Neviens man savus gadus neatdos Ne par kādus cenu nepārdos Jo laiks aiziet, lai neatgrieztos Mēģini domas par nāvi aizdzīt Dzīvojot savu dzīvi aizvadīt Katru sekundi no tās izbaudīt Likt cilvēkiem sevi atpazīt Radi skaisto, iznīcini nevajadzīgo Tādā veidā nemirstību iemantojot Lai nāves pavadits ar mūžīgajiem Noraudzītos uz mums - niecīgajiem -------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
sakke - man patīk. tiešām patīk.
un,lai nebūtu tā gandrīz offtopic, viens vecumvecs manējais (kkad februāra beigās) sarkans lietus slapja ir grīda nedzirdu smieklus, pumpuri strīdas vēl jau nav rudens, ir tikai ziema nosalis ūdens pārvēršas sniegā smaidīgas acis nemeklēs mani šovakar nosmacis savādais sapnis -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pēdējie ir smuki! o.o It īpaši patīk Sakke darbi.
Un lai nebūtu offtopiks... Jau trešo nedēļ' kakls sāp - Kā adat's kaklā bārsta. Tagad beidzot domāt sāk' - Būs jāaiziet pie ārsta! (Pilnīgi nopietni, laikam otrdien beidzot jāaiziet. xD) This post has been edited by Kikyou: Sep 17 2006, 19:10 |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Heh, ma ir ļoooti daudz dzejoļi XD Bet šie, pēc manām domām, normālākie. Lielais mēness siers Kad skatījos pa logu es Tad mēness grauza man aces Un milzīgs sikspārn's pārlidoj' Tas viss mani tikai iedvesmoj' Es tūliņ ņēmu lielu sieru Un traucēju tam vēso mieru Par mēnesi to pārtaisīj' Ar sikspārnīšiem pārkaisīj Svītru kods Jānīt, tev būs baigais sods Kāpēc manā zupā ods? Un nav izmazgāts pat pods Tev nu gan tāds slikts arods Svītru kodu Jānīts vaino Saka: kas tad mani glaimo? Jānīti tāpat vēl bar Jo svītru kods ne visu var Vakars uz ezera Tas lielais vēsais Vakars Kam patīk sēdēt vagā Reiz ir pat milzīgs čakars Jo viņam dzīve smagā Viņš vienmēr meklē upuri Uz kā var piesēst tagad Un cēli paceļ cepuri Jo ezers saka: jā! Zilzaļais mākoņu ronis Zilzaļais mākoņu ronis Tam deguns tik stīvs tā kā tronis Un mugura laistās kā dimants Bet vārds tam tik cēls iedots- Imants Tas ūdeni šļaksta pa gaisiem Bet zvejnieki ķer to ar maisiem Un skaņas jocīgas tas dveš Un kliedz: siev, izmazgā man veš' Riekstkoža bojāeja Ak, Riekstkodīt, man ļoti žēl Ka mutcaurums tev tukšs Kad bija zobi tev tur vēl Tad visi teica: kušš! Kad tu vēl biji dzīvs, mans draugs Es karsti cerēju tev teikt: Klau draudziņ, man ir beidzies raugs Un nevaru es raudāt beigt Nu tie tikai daži no murgiem XD -------------------- |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Jums te visiem tādas intresantas idejas. Labi reku manējais.
Izmisums dzeļ, kā sāpe jums, Bet jums tomēr vienalga, Spārnus apmainīsiet jūs, Pret gabalu zelta, Pirkts un pārdots tiek, Bet cerību spārnus jums neatgūt, Man šodien ir vienalga. -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Vo... dzejoļi ar Arta ieteiktiem nosaukumiem..
Dzejolis par Doom3 Man noskaņojums asinskārs Un nerds jau manī mostas Man blakus mājā datorbārs Kas dažreiz pārdod jostas Uz datorbāru aizskrienu Un doom3 līdzi paņemu Pa kluso sāku spēlēt to Šo spēli kruti pretīgo Man sapnī rādās rociņa Kas revolverīti nes Un skaņa kā no spociņa No pašas pagultes Šī spēle mani ietekmē Bet neņemu to vērā skolā man ir slikta sekme Un jādejo vēl sfērā Dzejolis par FMA Eds jau drosmīgs ceļā dodas Iedvesma tam liela rodas Edvards skraida lieliem soļiem Lēkā pāri lieliem oļiem Alķīmiju viņš aizmirsis Darba tērpu jau novilcis Izdomājis par hipiju kļūt Ediņš ar vainagu skraida pa kūt' -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
ou, riktīg labi! turpinam šito sēriju;
es kā baltais tēvs (skatīt te: http://tehvi.dv.lv/ ) reiz sensen sacerēju tautasdziesmu: Jānīts kāpa ozolā, bite koda pakaļā to ieraudziju es nokritu no ābeles iekritu es krūmiņos skatos plikos pautiņos(pa mežiem tagad tādi vazājas ![]() prom no krūmiem bēgu es noplīsa man biksītes tad ar pliku dibenu es pa lauku skraidiju nosala man kājiņas aiztinos es mājiņās (pauts, ja kas ir latv val vāards, kas ir sinonīms vārdam ola; tas nav necenzēts; vārds pakaļa arī nav necenzēts, jo tautas valodā nozīmē dibens, tas tad viss, par to warnu neesmu pelnīijusi)) -------------------- |
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
Tumsa un mežs
Tumsa ir tik jauka lieta, Tāpatās kā mežs ir jauka vieta. Daudziem tumsa nepatīk, Bet daudziem tā atkal patīk. Mežs ir ideāls, ja to prot novērtēt, Tāpatās kā tumsa tiem, kas prot nevērtēt. Bet tiem, kam nepatīk tumsa un mežs, Nu... nav mūsu problēma, jo patīk mums tumsa un mežs. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Saucu es tumsu,saucu es vēl,
Pateikt mīļotajai cik ļoti man žēl. Psihais viņu bija nogrābis, Uz nāves valsti bargi aizdzinis. Satieku tumsā stāvu staltu, Ieraugu čakru viņai rokā baltu. ''Še mīlais aizrijies!'' ''Še no manis,no kā tu esi baidījies!'' Ieraugu gaismas kūlī gāzmasku savu. Paņemu rokās,nojaušu svaru. Rūgtā patiesība nu jau sāp, Asins bulta manī trāp.... Noziegumu biju paveicis.... Savu mīļoto biju nobeidzis. Primitīvs...stulbs,BET POĒMA!!! ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
te vēl 2 kurus uzrakstīju vakar vakarā, kad man bija ļoti slikts garstāvoklis un gribējās kādu nogalināt... nebrīnīšos ja vērtējums būs sūdīgs...
? Kas ir cietsirdīgāka? Dzīve vai pasaule? Pašlaik liekas ka dzīve. Bet pašu pasauli iepazinusi neesu. Un manai dzīvei ir tikai sākums. Un tādēļ pašu dzīvi iepazinusi arī neesu. Gribas zināt atbildi uz šo jautājumu. Bet gan jau, gan jau atbildi atradīšu. Bet ja nē? Tad man nāksies mirt atbildi nezinot. Ja atbildi neatradīšu, tad gan jau, gan jau kāds cits to atradīs, Un aizsaulē man to pastāstīs. Bet ja neviens to neatradīs? Ko tad darīt? Vai būt neziņā? Vai aigriesties uz zemes, lai to neskaidrotu? Vai kāds spēj dot atbildi uz šiem jautājumiem? Vai pašai jādodas atbildes meklēt? Vai kāds maz zin atbildi, kas ir cietsirdīgāka? Dzīve? Pasaule? Ak kāds atbildiet uz šiem jautājumiem! Priekš kam ir vajadzīga tāda lieta kā dzīve? Priekš kam ir vajadzīga tāda lieta kā dzīve? Ko tā mums nesusi? Pēc manām domām tikai: sāpes, bēdas, ciešanas, neko labu. Bet kādam varbūt: Prieku, laimi, mīlestību... Kam dzīve bijusi laimīga, kam bēdīga. Kādēļ jābaidās no nāves? Tik un tā agrāk vai vēlak mirs visi. Pat paši spēcīgākie... Citi cilvēki vēlas mirt agrī, citi vēlu. Man liekas: vai nav vienalga kad? Tik un tā mēs visi nomirsim, gan jauni, gan veci, gan labi, gan ļauni, gan spēcīgi, gan vāji. Nevienam to neapturēt. Pat dvēsļu glabātāji mirs, lai gan nemirstīgi, Apniks viņiem tas darbs, nodos tālāk un nomirs. Priekš kam ir vajadzīga tāda lieta kā dzīve? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
ir domai spēks,
kas nemanāms tev apkārt virmo; un piedzimst grēks, un apustuļu galvas sirmo, kad tavas slēptās domas svešas acis skata, kad tiesā, novērtē un savām pielīdzina, jo viņi tavu dzelmi nesasniedza, nesaprata. Kā raganu tie tavu sirdi sārtā sadedzina. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
arts, tavs riktīg labs. psihais viņu bija nogrābis, un par gāzmasku... diez, kur tādi rodas?
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 09:14 |