![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sakke |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 22-December 05 ![]() |
Nāves spārni
Mana skaistākā Vai atceries? Tā diena Zelta apņemta diena Spītējot lietum un akustumam Skatiens pēc skatiena Pieskāriens pēc pieskāriena Pacelts es spārnos Mana vienīgā, liktenīgā Kluss čuksts un mans sirdspuksts Mēmi izgaist vējā Aiztraucas prom tālu, tālu Lai atgrieztos ar atbalsi Tukstoš reizes stiprāks Vai mīli mani? Nekad neesmu pārtājis. *** Agrs rīts, vēl rasa zālē nav nožuvusi Kad Erceņģeļa armijas kapteinis Liegiem soļiem pe mums steidz Skumja tam seja, grūta sirds Sauc pildīt sen doto zvērestu Lai Eņģeļu armijas karā vestu Sirds man krūtīs vai sprāgst laukā Piedod man mana dārgā, jaukā *** Braši soļo sudrabā un zeltā Mūsu nolādētā armija Nāves spārni pār mums laižas Drausmīgs troksnis, gaisma satumst Cīņā nu dosimies aizstāvēt gaismu Prātā man Tu, kas mājās gaida, piedod man Gods un speeks - cīņā traucoties *** Vēja ielenkts nu es atkal Ar karoga mastu atbalstoties Pēdējās elpas vilcienu izbaudot Sapnī Mana dārgā piedod man Ar vēju tev sūtu skūpstu, lai ar atbalsi Pie tevis tas trauktu Tūkstoš reizes maigāks Vai mīli mani? Nekad neesmu pārstājis. This post has been edited by Sakke: Nov 27 2006, 01:30 -------------------- |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
Viens no optimistiskākajiem dzejoļiem, kas man ir
![]() ![]() Ar pūkainiem matiem un saplēstām biksēm te iespiedzos, te skaļi smejos Bet Tu man klusi seko līdzi Katrreiz kad atskatos tu nedaudz pasteidzies un kad es sāku skriet par ātru tu nebaidies aiz manas rokas raut - tā droši un maigi, Tā, ka bail atstāt tevi nedaudz par tālu un nopakaļ. Un tauriņiem mums ausis kutinot gar puķu pļavām, mārītēm tipinot mēš vējam pretī dejodami skrienam riņķodami un nedaudz par augstu lecot puķēm līgojoties mums līdzi mēs atstājam laiku vienu un nopakaļ.. |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Kates dzejolīts ļoti patika. radīja tādu vasarīgu noskaņu galvā. Uzreiz sagribējās atkal paskraidīt pa pļavām vienā vienīgā kleitiņā. Paldies
![]() Un te būs viens no maniem pašiem pēdējiem murgojumiem. Dabas dots spēks. Uguns spēks reiz bija manī, Dzīve gāja krustu -šķērsu, Tagad ūdens lēns un mierīgs, Tek pa kalnu nogāzi. Sadegt ugunī, lai pelni iet pa vējam, Noslīkt ūdenī, lai uzpeldētu Jūrā, Man nevajag, tas nepieciešams nav, Tie abi apslēpti ir manī dziļi. Es sadegt varu savā sirdī, Lai mūžam mīlētu tik tevi, Es noslīkt varu domu jūrā, Kas manī virmuļo un plaukst. -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Turpinot teemu par nozheelojamu dziivi (jociigi, bet tieshi nozheela ir druumaakajaa paarsvaraa dzejolju) atljaushos pievienot dzejoliiti par aizliegtu miilestiibu:
Sapnjojot dziljaako domu, Es redzeeju tevi - Speeleejot galveno lomu, Tu roku man devi Tava nevainiigaa seja Un liidzenie mati, Tava perfektaa deja - Tu juti to pati Kaut zinaam, ka nedriikst, Veelamies debesiis skriet... Mostosties sapnji sliikst, Suns nepaartrauc riet. -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Kojaas biju spiests iemaaciities, meiteneem mani murgojumi patika. Un vispaar, netaisi offtopic
Sitot datora pogas Esmu pasaulee savaa Rakstot suliigas "ogas" Kaadaa topikaa tavaa Es aizmirstu darbus Un paraadus kraaju Dzirdu vaardus skarbus "Nesper te vairs kaaju!" Tomeer murgi tie bija Taapeec kladi veru Strauji naak sesija Gan iztureeshu, es deru! -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
GhostOfMateel |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 10-November 06 From: wonderland ![]() |
Tu devi man prātu, bet paņēmi sirdi
Tu devi man spēku un daili, bet paņēmi Manu skaisto dvēseli, kā viņai iet? Es guvu panākumus, Tu smaidīji Vai Tev tas patīk? Es varu labāk Dažreiz man liekas, ka es esmu Tu Savā ziņā es Tevi mīlu, taču Ne no sirds, bet Tevis dotā prāta Vai tas maz var būt, dārgā? Es esmu Tavs karalis bezsirdis ledus aukstais acu pieskāriens Nāc, nu es vēlos tevi noskūpstīt Iedēstīt Tevī savas sajūtas Nesaprastās, nevajadzīgās Man nav dvēseles, dārgā Man nav dvēseles, dārgā Man nav dvēseles, dārgā Man nav dvēseles, dārgā -------------------- ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
par šo dzejoli es patiešām gribētu saņemt kritiku cik vien to var saņemt, jo tas ir svarīgs
Deg svecs savos kandelabros Un viņu ēnas slīd pār sienu Tur kāds aiz stūra klusi glūnot Steidz tavu dzīvi pabeigt ātri Un viņa stāv tik stalta, bāla Kā tava sapņu dieviete, Kas sapņos teica tev Ka esi viņas sapņu tēls Un dzīvība uz asmens gala Pār asmeni tik lēni asins rit Tu cīnies, centies, prātā jūc Un savu asins lāsi aizstāvi Ir viņa tava, tikai tava Un as'ras viņa žēli lej Kad tu jau krīti zemē Un līķauts tevi sedz. -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Neesmu jau nekāds dižais dzejnieks, bet šad tad uznāk iedvesma kaut ko uzdzejot.
Kaut kas sauc: "Kaut kur prom, kaut kur citur!" Šī sajūta, kas manu būtni plosa, Un manu sirdi ar ledainu šķēpu dur, Ir tik reti karsta un dedzinoša. Pēc tālēm mana dvēsele tiecas. Tālēm, kur pazust un aizsapņoties, Un tad reizēm man tā tik vien gribas Ņemt, vienreiz aizmigt un nepamosties. Tālu prom, kaut kur sapņu plašumos dziļos. Tur, kur gaisma un siltums ir arī man, Kur dzīve saldi grimst brīžos jaukos Un dvēsele, mana, kur, rezonansē skan. Un tad rīts, kad, tomēr būs nācis Modīšos tad. Sirdī ar skumīgu ziņu, Ka tas tomēr tik sapnis vien bijis Un iešu, turpināšu tad savu bezjēdzīgo cīņu. Šai pasaulē drūmajā, tumšajā, Nakti pēc naktis, dienu pēc dienas, Kas vadītas rutīnā bezgalīgā Šeit, te, bez siltuma kāda un gaismas. Tā vien šķiet, ka laime nav nekas cits Kā krāšņi gaistoša ilūzija, Gluži kā leģenda, pasaku mīts, No tiem, kam bailes dveš patiesība. Un tomēr savā muļķa cerībā naivā Es turpinu būt šeit, te un tagad. Varbūt kas mainīsies kādā dienā jaukā, Un tomēr, šķiet, man gan - nē, nekad! Es, varbūt, vēl gribu ticēt Ka vieta zem šīs saules ir man Un klusā vientulībā cerēt, Ka šī "laime" ir domāta arī man. Bet pagaidām, es ceļos un cīnos Bez jēgas un arī bez prieka Šinī pasaulē, toņos pelēcīgos. Nu varbūt kādreiz, varbūt kaut kad... This post has been edited by xikes: Jan 15 2007, 00:42 -------------------- |
Seila |
![]()
|
Gribi izdzēst dzīvi?
Tu pajautā man kā Es pateikšu, ka laika maz Lai dzēšgumija apstātos Bet, ja reiz sāksi Tad dari to no sākuma Sāc izdzēst adreses un rakstus Sāc izdzēst draugus, radus, dzīvības Tik apstājies uz brīdi pirms Un padomā vai ir to vērts... -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
pēdējais ir labs Seila
![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Draugi
Ko darīt ja sāpes tevi žņaudz? Ko darīt ja naids tevi grauž? Ko darīt ja smaids tevi nīst? Ko darīt ja draugs tev mugurā dunci grib durt? Tu domā vai aslinis liet Vai vienkārši raudāt un kliekt Bet tad kāda klusa bals Tev galvā sāk klusi teikt Padomā vienriez tu Vai neesi pie vainas šo reiz Varbūt tu nīsti smaidu Un dunci draugam dur klusi Tu padomā vienreiz pats Klusi...Klusi... Tu sapratīsi ka smaidu var iemīlēt Un draugus var iemīļot Draugi...Draugi tev dos laimi un prieku Ja mīlesi tos no sirds Tie mīlēs tevi tā pat Neticu laimei paties Bet draugiem es ticu nudien *:/ Ps Neņemiet vērā manas gramatiskās kļūdas! ![]() (nav nosaukuma) Tu esi man vienmēr blakus Tad kad to visvairāk vajag Tu saproti mani ikreiz Kad vajag izraudāties Bet brīžiem man gribas Tev sist un matus raut Tas tādēļ ka mīlu tevi nudien No visas savas sirds... tu esi kā mana trešā acs Kā kreisā roka ko tik ļoti man vajag Tici tu tam vai nē Bet patiesība tā ir paties! -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Kate |
![]()
|
2vos naktī, manā pārpildītajā un dūcošajā galvā neko citu nevarēju atrast.. (šoreiz gandrīz bez atskaņām)
Es jūtu asins garšu mutē un gribu, lai tā tur paliek. Iedur sev pāris dunčus mugurā, lai ne vārda vairs! Knapi elpoju, lai pateiktu, cik daudz sāp. Atverot acis, gribu, lai viss apstātos.. Pārāk ātri viss beidzies, lai pat startētu? Knapi ceļos locos, lai pateiktu, ka laikam pieturēt. Ikkatrs tavs vārds izveido rētu, bet man vienalga. Es vēl neliecos līdz brīdim, kamēr tu ļausi man ceļos krist, Es vēl noliecos līdz brīdim, kamēr tu ļausi man aizgriezties. Es tev pretī stāvēšu kā nesadauzāms betonbluķis, Un es tev neļaušos par mirkļa vājumiem! Man žēl, ka viss tik pārspīlēts, Un līdz manām saknēm tik nopietns, Bet man nekas cits neatliek Kā ļauties, Un tūkstoš dzelzs stieņu sitieniem nepretoties. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Interesanti, kāds šo visu arī vēl lasa?
![]() -- I want to believe in... -- This one thing that always is true. One that always trusts, no matter the tales Entity that hopes, protects and believes Always preserves and never fails For unknown reasons, from ancient times, I keep placing my faith in that destined day When I'll find a definite proof for these lies Or a belief in a dream of such way. I want to believe in this incredible course I want to sacrifice everything for this dream To end the struggle, to find this peace And to silence this heart-aching scream I believe it to be the only thing, In which I can see the reason for this world, To end the sorrow, to end the suffering, I want to believe I wish, I could. -------------------- |
Seila |
![]()
|
Kaut, kas rotaļīgs un nedaudz bērnišķīgs...
Vējā noplīv matu cirtas Zelts pārt taviem pleciem nobirst Kamdēļ šajā salā bargā Jāstaigā tev matiem vaļā? Dzīve tomēr iet uz priekšu Katru dienu garām skrej Nedomājot tik par vienu Tevi vēro tevi redz Ja man būtu burvju vara Liktu tev es apdomāt Kāpēc jāskrien, kāpēc jābēg Var būt labāk apstāties ? -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:15 |