![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Nu zini, lai ir pēdējais- Šis ceriņzieds tik smaržīgais, Šis ievas zieds tik viltīgais, Šis jasmīnzars tik sirsnīgais. Tik smaržīgais kā lietus vasarā, Tik viltīgais kā acis pustumsā, Tik sirsnīgais kā draugi saulrietā. Tik ļoti, ļoti zaudētais Šis baltais zieds jau vītušais. -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Jaa rebelam sanaacis cieniigs dzejoliitis man paatiik
Nu ko shis buus mans pirmais meginaajums kopsh 10 gadiem ![]() Tas buus nedaudz depresiivs, kaa arii anglu valodaa - vakar bija depresiiva iedvesma. Izskataas ka man sanaaca kautkaada trilogija no serijas par cilveeka paarveertiibaam Pure ONE And so it was, I saw the light I entered this world never before I came from the plains which sheltered me giving me warmth and calming me down So now I`m elsewhere - the place I don`t know where even my self is unkown to me what a wonderful trip I thought to my self not knowing that now this is my home Blind ONE She came from the sky enlightned by sun I thought it`s an angel who came to my pit radiating such light could noone from before everything florished and even did I As bright is the light - the shadow is dark I learned all about when she pushed me in hades Her shine was so cold, that I started to freeze I was swalowed by darknes of her shade on the ground I fell into abyss of despair in my heart Locking all doors with the chains of the doubts I blamed only me for believing in lie which created myself when blinded by light I was such a fool - and jet I`m still one! smiling ONE Last night I dreamed in sorrow I opened my eyes as the hatred was granted to me In my dreams I feast on loather I drink from this well which is called... which is called humankind I wish I died long time ago For heart is black and jet still craving for blood A wicked man have I became in despair my mind cries for no love thoughts are nasty again oh nasty thoughts, oh ugly thoughts which are making me smile! -------------------- No name superhero
|
sabrina19 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 4-December 06 From: Rīga ![]() |
Sapnis Es neko neredzu, Neko nejūtu. Uz ceļiem nokritusi, Knapi elpoju. Asins aizžņaudz man kaklu, Es saucu, Bet nespēju, Mani tik un tā nedzird. Mana miesa ir rētās, Mans vaigs ir asarās, Mana ticība ir zudusi, Mana kaisle vēl deg. Es iecērtu nagus zemē Un rakstu Tavu vārdu, Es paceļu rokas pret Debesīm Un nolādu tās. Bauda un Sāpes... Tik ļoti viena otru mīl... Un tad es pamostos. Tu vēl esi man blakus. Es noskūpstu Tevi Pēdējoreiz. Šonakt. 29.06.2003. This post has been edited by sabrina19: Jul 10 2007, 07:45 -------------------- ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
katastrōfu medicīnas centrs
izmisuma marķieri asinīs un pietūkuši plaksti: sižeti tēvē ekrānos un konstanti avīžu raksti par ozōna cauruma slāņiem un slāņa caurumiem gaisā lūzumi,nāve un apdegumi - ziniet,var arī skaistāk par asaru ampulām plauktos un šļirču apmaiņas iespējām labdien,man līdzi nav naudas nekas,tu neesi vienīgā un vispār, sāpes bez maksas bet degvīna cenas turpina kāpt un, sadegot savā mājā var arī nenoslāpt dieva tēva un dēla, un svētā gara vārdā iespersim viņam vēlreiz noskūpsti pudeli maigi un tad vēl un vēl līdz piebeidz -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
burbulis |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 27-August 07 ![]() |
When you breathe when you sleep
Ambition won't let you go It's gotten so deep in your soul Rotten you to the core And then some It's your fire when gone are desires Deeper than gold Made you weak on the knees Lost your feelings And then some more Like never before This post has been edited by burbulis: Aug 29 2007, 15:48 |
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
esmu patīkami pārsteigta , ka šajā forumā ir tik daudz talantīgu cilvēku [arī dzejā un prozā ]
![]() jā, kāds šeit vēl kko lasa *norāda uz sevi* pirms lieku ko no sevis , atļaušos teikt : mani šķita baudījums lasīt šajā topikā Kaeda Rebel Edg Seila un citu darbus .. ceru , ka šis topiks neaizies nebūtībā . *** Šoreiz es sūdzos . Šoreiz es lūdzos . Salst . Piesien daļu pīlādzju man ! Saules un asiņu esences . Slāpst . Mute kalst . Deniņos dunoņa skan - Saules un asinju esence ... *** kas dzīvs , tas aug . kas neaug - mirst un miris kā smilts irst . kas nedzivs dilst , bet dzivam milzt , jo miris brūk un jūk , un grūst , dzīlēs pūst . bet dzīvais ceļ un veļ no jauna , kaa zeltādu auna tas visu vēlamo sevī dzīvu darīs ... un atkal dzīvas kājas bruģi deldē ... -------------------- ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
Dzejā atrastais dzejolis.
"Izjūtas'' Bērns uz asfalta zīmē māju, Kaut kur ceriņi, kā vēnas zili zied. Septembrī tiem atļauts viss. Es vaidējis esmu, Kad ievainots bijis. Un ārdījies atkal, Kad sāpums bij` dzijis. Bet pie pašām durvīm no rīta, Stāv kāda balta būtne. Tā bija krēslas krāsā, Un mazliet par sekundi jaunāka. Vārds glābjošais. Atvēries saulei un tumsai aizvēries ciet. Pārdod bērns zvaigznīti, pārdod puķi, Nepārdod debesis zemei pāri. Pārdod man vienu zudušu vārdu, Pārdod man ēnu. Viss nodegs. Jo karsts top drīz spilvenos kuplos vaigs, Drīz gulta vairs nav man ērta. Uzdāvini man šo pasauli čukstus, Skaļu es vairs nevaru izturēt. Man tevi pasaulīt jāsajūt, Un tikai vienreiz man tevī būs jānomirst. Tā cilvēki dzīvo. Bet pat mirušajiem ir savas sejas, Tikai ar vasku tās apvilktas. Un četras svētākās cilvēku garšas - asiņu, asaru, sviedru un mātes piena. Uzdāvini man vienu piemirstu, mīļu vārdu. Tu esi ragana. Tev ir melns kaķis. Un reizēm tu pilnmēness naktīs, Tu smejies, jo tā laikam labāk. skaidrojošā vārdnīca. *dzejā atrastais dzejolis. - no dažādiem dzejoļiem paņemtas noteiktas rindiņas un savienotas vienā dzejolī, nemainot vārdu kārtību tajās. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Retribution
Es tevi nopirkšu par trīsdesmit sudraba grašiem un tieši tik, ne vairāk, lai zina visi cik esi lēts. Es tevi pārdošu ielas suņiem, lai apmuļļā dvēseli, nedaudz pakošļā un izspļauj. Vai gribi vēl celties, Kad nakts vairs Pat tevi neapskauj? Rauj sejas ādu nost, rauj! Un noplēs savu smaidu. Tie tikai ledaini meli, Ka kāds tevi gaida. Kad karnevāls beidzies Un maskas ir sagrieztas Tu bēdz. No patiesības jau sen mirušas. -------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
es varu uzzīmēt ar pirkstiem
zilus ziedus uz aizsvīdušā stikla kas mani sedz kā televizōra ekrāns jo esmu pārāk bikla lai skatītos es debesīs bez aizsargapvalka kas acis sargā pārāk nosalusi,lai ar kurpēm staigātu pa sausām meža sūnām rudens pēcpusdienā bargā ir jāiet basai caur krūmiem un pār zariem uz jāizģērbjas kailai meža priekšā un pazūd biklums kļūst tik silti kad sajūtu, kā nāk viņš manī iekšā -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Uf... Ja tev jaaizgjeerbjas kailai mezha priekshaa tad pienjemu, ka vinjsh ir tas mezhs, un taadaa gadiijumaa varu tikai teikt:
auksti! tev buus auksti! liidz niereem nosals pauti! nu varbuut ne gluzhi taa, bet apmeeram, ... O, jaa, es kljuustu rupjsh pat internetaa. Suns. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
... uz (laikam domāts "un") jāizģērbjas kailai meža priekšā un pazūd biklums kļūst tik silti kad sajūtu, kā nāk viņš manī iekšā Jēzus Marija, par ko jaunatne mūsdienās domā un dzejo, kad mēs augām, tad gan... Drīkst es arī mazliet uz tava dzejoļa bāzes padzejošu? Kad jāizģērbjas kailai meža priekšā Tad "krāns" ieķerās bikšu priekšā Un pazūd viss mans tikums, jo kājstarpē parādās miklums. Un pēēēšņi kļūst man tik silti, jo velteņi kājās ir vilkti, bet, kad sajūtu kā viņš nāk manās iekšās tā... viss siltums pāriet, gribas vemt, čurāt, nokārtoties pa lielajam, iespert zīdainim un šļūkt uz dibena pa raupju koka mizu (vajadzīgo pasvītrot). .................................................. "Mammu, mammu, es būšu dzejnieks. Cilvēki mani nesapratīs, es daudz lietošu alkoholu un narkotikas. Miršu nabadzībā, vientulībā, šizofrēnijā un pašā savas dzīves plaukumā. Jēeii!" "Protams, dēls. Tas ir apsveicami, un mēs ar tēvu tevi atbalstīsim" ............................................................... Eu, kā man sanāca? Ar vienu piegājienu ielēcu gan dzejā, gan prozā. This post has been edited by ShinChan: Nov 13 2007, 15:31 -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Neez, neez, iespējams, tajā laikā -"kad mēs augām"- cilvēki šo daiļdarbu arī saprastu savādāk. Joprojām ir iespējams saskatīt divdomību. Un vienā no variantiem nekā perversa tur nav.
Tik pat labi vainu var novelt uz mūsdienu sabiedrības popularizētajām vērtībām un uztveri. Ja šo dzejoli izlasītu kāds pirms ~70 gadiem, šaubos, vai viņa un mūsdienu cilvēka pirmās asociācijas sakristu. -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
domaa nesakristu?
xikes nu tu gan esi naivs. Tai laikā visi to saprastu vēl viendomīgāk, tiem galvā neuzpeldētu visādas ainas kā rebelu reipo kokveidīgi tentakļi. -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nu es jau nezinu skaidri, un tu arī nē, jo neviens nedzīvojām tajā laikā.
Es nesaku, ka, izlasot šo dzejoli, nevarētu iztēloties ainas ne sliktākas par dažādos hentai gabalos vērojamām. Es tikai gribēju teikt, ka tas nav vienīgais veids, kā saprast to dzejoli. Bet nu, kā kuram ~It's all in your mind.. -------------------- |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Nu es jau nezinu skaidri, un tu arī nē, jo neviens nedzīvojām tajā laikā. Jā, tā nu tas ir, ar vēsturi kā ar bitēm, neko nekad nevar zināt, es vienmēr esmu teicis, ka 2. pasaules karš ir tikai mīts bērnu biedēšanai. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:03 |