![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Sep 12 2005, 17:27) mani arī tas interesē Nezinu vai tā ir gripa un nezinu vai esmu to noķēris dzerstoties laukā (kas protams ir bijis), bet pašsajūta ir līdzīga tai, kad tev kaklā iebāž veco dārzeņu rīvi un veic ar to monotonas kustības, kā arī kāds ieslidinājis degunā šļūteni (no iekšas) un liek plūst nemitīgām straumēm, tam visam klāt jautri reiboņi un spiediens acīs. Kas gan tas varētu būt? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Mans pirmais dzejolis!!!
![]() Es šorīt gāju satikties ar viņu, Nebiju pārliecināta, vai viņš atnāks Es nesaucu vārdu, jo tas neko neizteiks Nelieku iniciāļus, jo tie neko nenozīmē Vienīgais, kas man rūp ir viņa jūtas. Es sapņoju par to dienu, kad būsim kopā Es sapņoju par to laiku, kad apskaušu viņu Es sapņoju par to dienu, kad skūpstīšu viņu..... Pēc kāda skaista brīža es redzu viņu nākam Kad viņš bija man tuvāk, es pūlējos ko teikt Bet manas pūles pagaisa, jo pagāja viņš man garām! ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Winry, man patiik
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Jaa, Winry forsha dzeja!
![]() ![]() -------------------- |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Paldies...bet neesmu drosha vai tagad vareeshu izdomaat turpinaajumu....bet gan jau kaut kad drīzumā!
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tad jau labi!
![]() -------------------- |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
QUOTE(Nuin @ Feb 10 2005, 22:12) edg varbūt ieposto savu dzeju. ![]() P.S dzirdēji par tādu Klāvs Elsbergs? Viņam vispār dzejoļi bija bez pieturzīmēm un lieliem burtiem rindu sākumā. Es, ![]() Druuma, bet ljoti emocionaala dzeja.. Bet man gan labaak patiik Ieva Roze... -------------------- |
Sushi |
![]()
|
QUOTE(Bitter_me @ Sep 13 2005, 18:31) QUOTE(Nuin @ Feb 10 2005, 22:12) edg varbūt ieposto savu dzeju. ![]() P.S dzirdēji par tādu Klāvs Elsbergs? Viņam vispār dzejoļi bija bez pieturzīmēm un lieliem burtiem rindu sākumā. Es, ![]() Druuma, bet ljoti emocionaala dzeja.. Bet man gan labaak patiik Ieva Roze... Es arii zinu Klaavu Elsbergu! Man 2 vai 3 graamatas no vinja ir. Man ljoti patiik vinja dzeja. Emocionaala, tachu dazjaas vietaas var arii pasmieties! ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Sep 13 2005, 15:16) Man tas dzejolis liekas ljoti pabeigts. Tas nobeigums kaut kaa atgaadina Aspazijas dzeju. Bet nepuutiet man tagad aciis, ka nav nekas tamliidziigs - es no dzejas ne buu, ne bee, un, ko man atgaadina, to es saku, lai arii, iespeejams, nav stils pat liidziigs. Iespeejams pat, ka pie vainas ir skolaa maaciito dzejnieku seciiba un vaardu liidziiba. QUOTE(Missy @ Sep 13 2005, 15:42) ShinChan, lai gan arii tu savu komentaaru domaaji nopietni (nu, protams, ne jau pavisam)(un nezinu arii, vai taa tieshaam bija), bet man smiekli pashi no mutes izlidoja!!! ![]() Un, kad mani nobrauks traktors, tu arii smiesies? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
Nu, ja traktors tevi nobrauks taa riktiigi paiistam, tad nee! Bet ja tu taa vnk uzrakstiisi... nee es tik un taa nesmieshos, tas NAV aspraatiigi
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Missy @ Sep 13 2005, 22:25) Nu, ja traktors tevi nobrauks taa riktiigi paiistam, tad nee! Bet ja tu taa vnk uzrakstiisi... nee es tik un taa nesmieshos, tas NAV aspraatiigi ![]() Man liekas, ka ShinChan ir riktiigi pa iistam saauksteejies. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
Skaidrs!
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Sep 13 2005, 23:28) QUOTE(Missy @ Sep 13 2005, 22:25) Nu, ja traktors tevi nobrauks taa riktiigi paiistam, tad nee! Bet ja tu taa vnk uzrakstiisi... nee es tik un taa nesmieshos, tas NAV aspraatiigi ![]() Man liekas, ka ShinChan ir riktiigi pa iistam saauksteejies. Tev taisnība, ShinChan's ir riktīgi pa īstam saaukstējies, bet nu jau pateicoties intensīvai homeopātisku un ķīmisku preperātu lietošanai mēģina uzbrist uz veselības strīpas. Bet velti tu apsauci Missy. Veidi, kādos cilvēki saaukstējas tiešām spēj sasmīdināt. Bet par sabraukšanu ar traktoru es nemaz nerunāju, tur jau veselu komēdiju 3 cēlienos var sarakstīt, jo īpaši ja traktors aprīkots ar kāpurķēdi un šķurējamo lāpstu vai rokamo kausu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Pirmais dzejolis kuru sarakstīju dzīvē, bet tā pat nav kur viņu likt
![]() Es nezināju, ka mīlēt var tā, ka asinis strāvo pa vaigiem, ka galva sagriežas un krītu tai dzīves bezdibenī Es nezināju, ka mīlēt var tā, tik skaidri un sāpīgi, ka man ir žēl katra vārda ik katra, ko tavas lūpas citai saka. Es nezināju, ka mīlēt var tā, ka nav dzīvei bez tevis vairs jēgs, Bet kopā ar tevi nav spēka... -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
man ljoti patiik..juutiigi...
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:52 |