![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
EruLaif |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 1-November 06 ![]() |
3. Code Geass: Boukoku no Akito 1 - Yokuryuu wa Maiorita
-------------------- |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
1. Bakuman
2. Suisei no Gargantia ? 4. Nabari no Ou 5. Tight-Rope -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
HottyIceCat |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 25-August 11 ![]() |
1. Bakuman 2. Suisei no Gargantia ? 4. Nabari no Ou 5. Tight-Rope darn you ... nepaspeju ![]() -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
1. Bakuman [Ginta]
2. Suisei no Gargantia [Ginta] 3. Code Geass: Boukoku no Akito 1 - Yokuryuu wa Maiorita [EruLaif] 4. Nabari no Ou [Ginta] 5. Tight-Rope [Ginta] Uzminiet nu, kurš liek bildes nākamais :D -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
darn you ... nepaspeju (≖﹏≖)![]() 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() This post has been edited by Ginta: Jul 31 2013, 20:35 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
EruLaif |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 1-November 06 ![]() |
4. Princess Tutu
-------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
1. Free!
2. Natsume Yuujinchou 5. Princess Princess ? -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Ginta |
![]()
|
1. Free! [anti]
2. Natsume Yuujinchou [anti] 3. 4. Princess Tutu [EruLaif] 5. Princess Princess [anti] -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
HottyIceCat |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 25-August 11 ![]() |
a fast guess...
3. yu yu hakusho ? but probably not... stils izskatas pec kka tada. -------------------- |
anti |
![]()
|
Yu Yu Hakusho, man liekas, tas nav... Bet nu tas džeks un dūda fonā kaut kur baigi redzētie.
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Meitenei forma kā no GG, par kuru daudzi pirms gadiem fanoja, čalis vienkārši ģenērisks čalis: Asou Renji no ef - A Tale of Memories, piemēram.
|
anti |
![]()
|
Kas ir GG? Anyway, es te domāju, ka tu atnāksi un uzminēsi, a nekā. Pēc zīmēšanas stila izskatās, ka anime ir no 90to vidus vai beigām, man liekas.
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Gunslinger Girl. Svarcēlājs izsauc tādu kā deja vu sajūtu, taču, ja es to anime būtu redzējis, gandrīz noteikti atcerētos, ja vien tā nebija kāda ļoti mazsvarīga aina ar trešā plāna personāžiem, protams, arī mana atmiņa var kļūdīties, piemēram, pārbaudot, vai kāda anime nav jau bijusi, ik pa laikam atrodu paša liktus attēlus vai arī attēlus, kurus esmu toreiz atminējis, kas patlaban šķiet nekad neredzēti un neatpazīstami.
This post has been edited by Niks: Aug 1 2013, 19:38 |
Ginta |
![]()
|
Anyway, es te domāju, ka tu atnāksi un uzminēsi, a nekā. Pēc zīmēšanas stila izskatās, ka anime ir no 90to vidus vai beigām, man liekas. Vispār būtu minējusi, ka tieši anti drīzāk varētu zināt. (Ja nebūtu ieskatījusies MAL listā, kurā šo gabalu neatradu.)Kā ari, meitene un puisis, kurus apspriedāt ir supporting čari. Galvenie arī šajā skrīnā ir, tikai viens ir aizgriezies un ortam sejai svaru ripas priekšā. ![]() -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
anti |
![]()
|
Man MAL listē visi nav, ko esmu redzējusi. Tur ir mazliet bardaks :)
Un anime ir Shiritsu Araiso Koutougakkou Seitokai Shikkoubu. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 June 2025 - 10:19 |