![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Oki mans te reti kad piedalas...
bet meginiet shis... ![]() 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() pat pateikshu prieksha - pacentos lai aptuveni visas butu aptuveni galvenie varonji!!! kada es laba ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
1) & 2)
abi redzeeti/ieburnoti, bet uz meeles nenaak ![]() 3) .hack (roots?) 4) |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
1. Cluster Edge
2. Kaiba, maybe? 4. Hatenkou Yuugi |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
2. ne kaiba IIRC. bet romances gabals par vienu paariiti, un sajauktu nopirktu dziivnieku petshopaa. hiperaktiivu mini eezeliiti. un savdabiigu staastiijumu 2 daljaas no vinja un no vinjas skatu punkta. nosaukumu protams joprojaam neatceros
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
1) Protams ka Cluster Edge
2) tas pats stasts par ezeliti vien ir.. pateiksu prieksa ka Clampa izlaidums.. ![]() 3)........... (nav nav tas Hack.. neviens no viņiem) 4) ........... arī nav... tadu varoni Hantenkou Yuugi vispar neatceros.. O.o pateikšu priekšā... tas ir shoujo... |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
3. man arii izskatijaas peec dot hack ._O
This post has been edited by Sigfa: May 8 2008, 10:30 |
Lija |
![]()
|
NAV TAS HACK!!!
viņai ir viens un tas pats stils ar FMA un tur ir mehas!!! |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
4. Zombie Loan? ._.
|
Lija |
![]()
|
ne nav gan zombie loan.... labi 4. bus tads grutaks.. pateikshu vel priekshaa.. tur ir meitenite, kurai ir devinji puisishi apkart un katrs parvalda savu stihiju!!
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Moš, Haruka Naru Toki no Naka de: Hachiyoushou? Tur tāds harēmiņš bija, neatceros cik to puiku bij tieši, bet paprāvs pulciņš.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Man ir lielas aizdomas ka zenofex trāpija 10-niekā
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Lija |
![]()
|
sorry bet netrapija gan.. labi 4. atklāšu! tā ir Koisuru Tenshi Angelique: Kokoro no Mezameru Toki , vobšem Angelique.. kārtējā...!
BEEEET atliek vēl Nr.3 nju mēģinam šo!! nevar but ka neviens neskatās viņam ir 3 ovas kopā un tikko karsta iznāca otrā!! |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Lija, sorry, bet tieši to pašu es domāju par Simoun un vēl dažu labu anime, tomēr neviens tās tā arī neatminēja.
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
3) Strait Jacket.
|
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
man būs tik viens anime, bet redzēs vai kāds šito skatās
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 June 2025 - 06:50 |