![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Ugghh.. you got me there.
Karin - nākamreiz, lūdzu, neliec tiek paskaidrojošu faila nosaukumu. -.- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
chu, vajadzēja nomainīt ><
sen šeit nekas nenotiek, tapēc nolemu ko ielikt ^^ nez cik grūti/viegli būs atminēt, bet nju reku būs ![]() 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() This post has been edited by vampiregirl: Jul 19 2008, 17:57 -------------------- |
Shatako |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
1. varbūt ir X? :3
es te ar kko iemetīšu. XD ![]() ļoti viegli. *~* -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
1. DNAngel
2. Full Metal Panic 4. Vampire Knight ? This post has been edited by Hikaru: Jul 23 2008, 12:20 |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
3. gadījumā nav School Days?
Un, Shatako, Di Gi Charat. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmm, drošvien būs garām, bet 3. nav Elfen Lied? Pēc stila šķiet, ka varētu būt, bet.... .~.;
|
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
1. D.N.Angle (Hikaru)
2. Full Metal Panic (Hikaru) 3. Elfen Lied, bilde no ovas (Kikyou) 4. Vampire Knight (Hikaru) 5. Jūs nu gan manējos baigi viegli atkodāt ![]() ![]() Lūk būs vēl viena bilde, drusku izsmeļošāka tiem kas redzējis ^^ ![]() This post has been edited by vampiregirl: Jul 24 2008, 17:39 -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Atdzīvināšu topiku ar kaut ko vieglu:
Konkrētām individualitātēm aizliegts atbildēt! Ja tu šaubies, posto "Zinu, zinu, bet neteikšu"! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Parodija par slavenu mākslinieku,zinu,zinu,bet neteikšu.
Masaru. ![]() Hint: includes mechs. This post has been edited by Arts: Apr 5 2009, 19:53 -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Man gan likās, ka ar to indivīdu biju domāts es, bet, anyhow, tāpat neatceros.
![]() P.S. Vai tas epic fail tiešām ir no tās anime? This post has been edited by Niks: Apr 5 2009, 21:13 |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
armored trooper votoms?
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man gan likās, ka ar to indivīdu biju domāts es, bet, anyhow, tāpat neatceros. ![]() P.S. Vai tas epic fail tiešām ir no tās anime? Arī tu. Tas epic fail ir, ja mēģina caur VNC skatīties. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Niks |
![]()
|
Ha, nepamanīju, ka daudzskaitlī.
P.S. Church, garām (ja vien ļoti smagi nekļūdos). This post has been edited by Niks: Apr 6 2009, 00:21 |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Kaapeec garaam. peec charu dizaina ljoti pat puishkaans izskataas peec Ypsilon no votomsa .. kaa reiz ka tik ne no pirmeejaas audzinaashanas by Fyana briizha fleshbekiem.
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Yup, Votoms,patika OVAs.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 June 2025 - 06:54 |