![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
1) Baka to test to shoukanjuu
2) 3) 4) |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
3) varētu būt Tatakau Shisho - The Book of Bantorra.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Nē...
k, hint time. 1) Baka to test to shoukanjuu 2) It's a gundam... old gundam... 3) Speedmetalish OP animu ir nu ĻOTI daudz patossa 4) Animu titela ietilpst viena slvēta samuraja vārds. This post has been edited by Keydan: Jul 1 2010, 14:23 |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
2) duh, sore wa miete mo wakaru (ceru, ka mani par manu briesmīgo japāņu valodu neatspārdīs)
3) Nu ne jau NEEDLESS \m/ ? P.S. isa, ne gluži, es arī sāku skatīties arvien vecākas anime, jo starp jaunākām nekā interesanta vairs īsti nav, taču neuzskatu, ka ir forši izvilkt visnoputējušāko vai nepopularāko anime, kas dažkārt vecāka par pašu postotāju, un tad gaidīt, kad uzradīsos otrs tikpat smags otaku (vai kā tavā gadījumā, kāds kas skatās kaut ko ar tik zemu reitingu, ja nu vienīgi nejaušības pēc), un ne jau tu pirmā tā izdaries. Es jau arī varētu ielikt kaut ko no 80. vai pat 70. gadu, vispār... nākamreiz ielikšu arī kaut ko tik obscure, ka pat raw ļoti grūti atrast (tikai neprasi, kur es primo epu dabūju ._. ) - varēsi tad kasīt pauri un minēt. Peace. This post has been edited by Niks: Jul 1 2010, 15:30 |
Keydan |
![]()
|
1) Baka to test to shoukanjuu
2) Hey, man 2-3 gadi bija kad viņš iznaca. Un vispār ta ir filma, viena to labākam Gundam filmam. 3) Needless 4) Main hero - a girl. [eyepatch *wink*] |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
@niks
es to mēslu nebiju redzējis, uzraku anidb meklējot pēc tagiem. piekrītu, ka nav nekādas jēgas likt tādus gabalus, kurus visticamāk neviens nav redzējis - to varētu izdarīt jebkurš. knifs ir uztaisīt tādu skrīnu, pēc kura stilistikas var pateikt kas tā par animi, bet tā, lai nebūtu acīmredzami. |
Keydan |
![]()
|
Ouh c'mon! Tas taču ir Gundams... un nav tik nezinams...
4ais ir vecs, jā, 1999g. Es to ap 2005 skatijos, tad tas neizkatijas vecs. Pedējais hints - "<insert name of samurai> chan". Pastāv 2004g sikvels. This post has been edited by Keydan: Jul 1 2010, 20:00 |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
keydan, tu laikam pārprati, runa ir par iepriekšējā raunda vampīru animi
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Mhm, pret Gundam man nav iebildumu (btw, es viņu gribēju datēt ar krietni agrāku laiku, jo ne X, ne Wing stils nelīdzinājās skrīnam).
Principā Sigfa diezgan precīzi pateica to, ko domāju, bet nemācēju īsti pateikt. Runājot par to 4., to pašu skrīnu esmu redzējis agrāk te pat otaku.lv, bet nebija noskaņojuma šoreiz baigi rauties, lai to vēlreiz atrastu. Edit: em... wtf.. pēc tava profila tev 99. gadā bija ~ 10 gadi. あのさあ、きみわうそつきかな? This post has been edited by Niks: Jul 1 2010, 20:27 |
Keydan |
![]()
|
Es par Gundamu runāju.
|
Niks |
![]()
|
Oh, sorry. My bad.
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
Keydan |
![]()
|
Nu labi, es uz 3 dienam aizbraucu, here ja go:
1) Baka to test to shoukanjuu 2) MSG F91 3) Needless 4) Jubei-chan |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Juuuhuuu.
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() This post has been edited by Kikyou: Jul 2 2010, 15:16 |
Sigfa |
![]()
|
pēdējais laikam būtu eve no jikan
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 June 2025 - 16:03 |