![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
ShinChan, tev ir apbriinojamas speejas visnevainiigaakos pavedienus paarveerst par vaardu kariem pilniem ar polemiku... iedzimts, vai dziives gaitaa ieguuts?
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Ella @ Feb 14 2005, 22:20) Tas cik slimīgi tu reaģē uz manis rakstīto tikai apliecina vismaz daļu no manis rakstītā. Starp citu, idiots ir mediciniska diagnoze un ma ir pamatotas aizdomas, ka tu pat augstskolā vēl neej, nemaz nerunājot par to, ka būtu beigusi kādu iestādi kurā sagatavo ārstus. Tāpēc nemētāsimies ar šādiem skaļiem vārdiem. QUOTE(zenofex @ Feb 14 2005, 22:20) ShinChan, tev ir apbriinojamas speejas visnevainiigaakos pavedienus paarveerst par vaardu kariem pilniem ar polemiku... iedzimts, vai dziives gaitaa ieguuts? ![]() Pa druskai no katra. Taču šoreiz tāds nudien nebija mans nolūks. Uzrakstīju, manuprāt, samērā nevainīgu divvrindi, ko kā redzams dažiem bija grūti sagremot. Sitiet mani nost, bet nudien neredzu šo svētku pamatotību un vēsturisko tradīciju esamību. Kāpēc man būt jāpiever acis un jāzliekas, ka viss ir čikeniekā, ja patiesībā šie svētki pa lielai daļai degradē pašu mīlestības jēdzienu, jo prakse rāda, ka vājais dzimums ir krietni vien vieglāk dabūnams Jāņos un Valentīndienā (to jums arī dzemdību nami apstiprinās)? Īsti nesaprotu, kam ir vajadzīga šāda samākslota romantika? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
Šīs lapp apmeklējums ... un atziņa ka ir nemainīgas un fantastiskas lietas pasaulē
![]() ![]() ![]() sēžu un smaidu līdz ausīm savā nodabā par tiem spurainajiem un mīļajiem. Ekk.. paldies Tev Valentīn par šo dienu, jo ir jau labi lieku (?) reizi padomāt/parunāt par un ap mīlestību. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:16 |