![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Hm. Skatos, ka daudzi ieteic pirkt DVD-R, itkā jau sanāk lētāk. Matrica, ja nemaldos, ~1ls 4.7gb. 200/5=~40ls pieņemot, ka katrs mēģinājums būs veiksmīgs. Noapaļosim uz 50ls. Un 200gb cietnis 75ls. 25 latu starpība. Kā jau es minēju, neesmu kolekcionārs, tādēļ nosveros par labu HDD.
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
eProformance DVD+R 8x maksā 0.75Ls...
Man gan matricu kaudze ar kolekcionēšanu neasociējas ![]() Ja kolekcionē animi tad vismaz oriģinālos DVD, vispār ja kaut ko kolekcionē tad oriģinālus. Nu man tāds priekšstats par šo darbību. Šī te darbība ir vākšana ![]() -------------------- Press any key to continue
|
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE Ja kolekcionē animi tad vismaz oriģinālos DVD, vispār ja kaut ko kolekcionē tad oriģinālus. Nu man tāds priekšstats par šo darbību. Šī te darbība ir vākšana Vienkārši žēl tos savilktos GB dzēst ārā... Imo, būtībā vākšana tā pati kolekcionēšana vien ir. Un, vai tas iededzinātais disks ir orģināls vai nē, mani patiešām neuztrauc, kolekcionēt var arī neorģinālos DVD bez smukiem koveriem. Bet runa nav par kolekcionēšanu(vākšanu?). Ir vienkārši pāris seriāli, kā COTS, Planetes, LE, etc, kurus tik tiešām negribās dzēst ārā. Naruto, utml mainstrīmu bez žēlestības dzēšu if any. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Par eertiibu ir jaamaxaa. Ja ir pietiekoshs pikjis raid 5 izveidei,tad tas ir pats labaakais variants. Eertiiba un fault tolerance buus augstaa liimenii, bet "leetais gals" tomeer ir DVD rakstiiklis.
-------------------- Because i can!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Rakstiiklim par labu: diskus vari neesaat pa pasauli, bet cietos tik vienkaarshi nee, it iipashi, ja raid.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Pašlaik 2 x 200Gb Maxtori, 1 x 200Gb WD Caviars un 2 x 80Gb Maxtori (80Gb gan ir pilni bet nava pieslēgti, jo korpusā nava vietas - jāpērk kāds lielāks keiss ar papildus ide controlieriem)..
Anime un related stuffs aizņem 80% no visa apjoma. Caviars tika pirkts pasen vēl par ~230Ls ieksh Multisistēmām, Maxtori pa 72Ls m79. Kas jāsaka ja liek pērk Maxtorus jādomā uzreiz par temperatūru. Abi astoņdesmitnieki sāka atmirt (pārkarsa, sāka uzrādīt bad blockus, i/o erorus utt) pēc kāda mēneša. Nopirku Titan hdd coolerus kas gan jāsprauž ir 5' collu caurumā un viss pēkšni atrisinājas (tagad 200-niekus turu jau no sākuma). WD disks gan strādā ideāli bez jebkādiem papildus pribambasiem. Protams DVD burneklis ir obligāts, bet ir šovi kas tieši par 1-2 epizodēm neielien vienā matricā, līdz ar to kaut kā nejedzīgi ierakstīt, bet mest laukā ar negribas ![]() |
bypass |
![]()
|
Es domāju, ka Seagate cietņiem ar temperatūru nebūs problēmu, dotajā brīdī mans seagate 120gb ir silts
![]() P.S. Paldies par padomiem! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:12 |