IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Animes glabāšana uz HDD, utml. :), Storage capacity problems.
bypass
post Feb 22 2005, 17:54
Post #16

Danshaku

Group: Chuunin

Hm. Skatos, ka daudzi ieteic pirkt DVD-R, itkā jau sanāk lētāk. Matrica, ja nemaldos, ~1ls 4.7gb. 200/5=~40ls pieņemot, ka katrs mēģinājums būs veiksmīgs. Noapaļosim uz 50ls. Un 200gb cietnis 75ls. 25 latu starpība. Kā jau es minēju, neesmu kolekcionārs, tādēļ nosveros par labu HDD.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Taka
post Feb 22 2005, 18:05
Post #17

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

eProformance DVD+R 8x maksā 0.75Ls...

Man gan matricu kaudze ar kolekcionēšanu neasociējas laugh.gif
Ja kolekcionē animi tad vismaz oriģinālos DVD, vispār ja kaut ko kolekcionē tad oriģinālus. Nu man tāds priekšstats par šo darbību.
Šī te darbība ir vākšana biggrin.gif Vienkārši žēl tos savilktos GB dzēst ārā...

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
bypass
post Feb 22 2005, 18:16
Post #18

Danshaku

Ja kolekcionē animi tad vismaz oriģinālos DVD, vispār ja kaut ko kolekcionē tad oriģinālus. Nu man tāds priekšstats par šo darbību.
Šī te darbība ir vākšana Vienkārši žēl tos savilktos GB dzēst ārā...

Imo, būtībā vākšana tā pati kolekcionēšana vien ir. Un, vai tas iededzinātais disks ir orģināls vai nē, mani patiešām neuztrauc, kolekcionēt var arī neorģinālos DVD bez smukiem koveriem. Bet runa nav par kolekcionēšanu(vākšanu?). Ir vienkārši pāris seriāli, kā COTS, Planetes, LE, etc, kurus tik tiešām negribās dzēst ārā. Naruto, utml mainstrīmu bez žēlestības dzēšu if any.
+Quote Post
ETM
post Feb 22 2005, 20:19
Post #19

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

Par eertiibu ir jaamaxaa. Ja ir pietiekoshs pikjis raid 5 izveidei,tad tas ir pats labaakais variants. Eertiiba un fault tolerance buus augstaa liimenii, bet "leetais gals" tomeer ir DVD rakstiiklis.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
edg
post Feb 22 2005, 20:41
Post #20

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Rakstiiklim par labu: diskus vari neesaat pa pasauli, bet cietos tik vienkaarshi nee, it iipashi, ja raid.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Roze
post Feb 22 2005, 20:43
Post #21

Hakushaku

Group: Kage

Pašlaik 2 x 200Gb Maxtori, 1 x 200Gb WD Caviars un 2 x 80Gb Maxtori (80Gb gan ir pilni bet nava pieslēgti, jo korpusā nava vietas - jāpērk kāds lielāks keiss ar papildus ide controlieriem)..

Anime un related stuffs aizņem 80% no visa apjoma.

Caviars tika pirkts pasen vēl par ~230Ls ieksh Multisistēmām, Maxtori pa 72Ls m79.
Kas jāsaka ja liek pērk Maxtorus jādomā uzreiz par temperatūru. Abi astoņdesmitnieki sāka atmirt (pārkarsa, sāka uzrādīt bad blockus, i/o erorus utt) pēc kāda mēneša. Nopirku Titan hdd coolerus kas gan jāsprauž ir 5' collu caurumā un viss pēkšni atrisinājas (tagad 200-niekus turu jau no sākuma).
WD disks gan strādā ideāli bez jebkādiem papildus pribambasiem.

Protams DVD burneklis ir obligāts, bet ir šovi kas tieši par 1-2 epizodēm neielien vienā matricā, līdz ar to kaut kā nejedzīgi ierakstīt, bet mest laukā ar negribas smile.gif
+Quote Post
bypass
post Feb 22 2005, 21:38
Post #22

Danshaku

Es domāju, ka Seagate cietņiem ar temperatūru nebūs problēmu, dotajā brīdī mans seagate 120gb ir silts smile.gif, tēju sildīt nevarētu, ne velti viņiem dod 5 gadu garantiju. Pāris cilvēki ir mani pārpratuši, neesmu otaku, lai man vajadzētu septiņreizseptiņus cietos ar ūber sekjūritī. Nojāsies cietnis ar visu anime, pie joda, pārdzīvošu. Es saprastu, ja uzturētu saitu, serveri, glabātu projekta kodu or somthing, tad ātrums un drošība būtu svarīga, bet dotajā gadījumā tie ir pāris anime seriāli izklaidei nevis darbam.

P.S. Paldies par padomiem!
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 06:12