![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Rune |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
nee , man raada 2 kvadraatinus ![]() -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
||
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Neesi paarlukam uzlicis valodas atbalstu (IE Japanese/Korean vai kaa taa packa saucaas - peec idejas ja tev ir eneiblots Install On Demand un atverot kaadu .jp lapu IE vajadzeetu piedavaat novilkt sho language packu).
|
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Novilkt vinsh nekad negribees, tikai prasiis lai ieliek Windows CD.
![]() |
Rune |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
es jau varu arii ielikt ![]() -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
||
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Es ar
![]() |
tautietis |
![]() ![]()
|
![]() ausainis ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 145 Joined: 4-March 04 ![]() |
man gan likaas, ka prasa, vai neveelos gadiijumaa nokopeet truukstosjos komponentus..
vajag global ime! -------------------- |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
*uzsit uz pleca* robik piebremzee ar nevajadziigo spamu. labi nebeigsies...
-------------------- ![]() |
Pikis |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Vai ir taadas firmas kas ar mangaam nodarbojas un pelna naudu, vai arii tas ir tikai hobija liimenii...?
![]() |
Hideki |
![]() ![]()
|
||
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Ir. Japaanaa. ![]() ![]() ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
||
Pikis |
![]()
|
||||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Es tikai vienu nesaprotu kaadeel neko nevar normaalu sataisiit latviesi es neticu ka neviens no latviesu maaksliniekiem neintreeseejas par taadaam lietaam STUULBI ![]() |
||||
Seto |
![]()
|
||||||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
nu nez ir jau dazhi dzzekinni kas to dara - bet savus darbus piedaavaa citaas valstiis - es par shito kautkur lasiiju- pusgadu atpakall Delfos -taads mazs rakstinnss bija... nu nez nemaaku teikt vai tas taa ir -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
||||||
Pikis |
![]() ![]()
|
||||||||
Aaaa tad jau nedziivojam tik bezceriigaa valstii( ![]() Nujaa laikam visaa sleepjas naudas kaare .. ![]() |
||||||||
Seven_of_zero |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Ja neviens te nerazo manga komiksus un nepardod tad varbut mes pasi varetu saprintet kadu labu kaudzi, No DC es nopumpeju Berserk Pdf formata, X -krievu valodaa un NGE nepilnu seriju 1-14 tad veel mangu ar nezinamu nosaukumu kadus 300 MB un tad veel man ir 2 diski no "latgalites" pilni ar hentai pic un manga. Tikai taada neliela problema - Licenzes ta NAVA. Ar printesanu problemu nebutu Manga parasti B&V un manam adatu printerim ir diezgan laba kvalitate un krasa pietiek paaris gadiem. Bet neviens jau nebus ieinteresets.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
VID un taa nodokļu inspektori buus ![]() ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
standby |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 2-March 04 ![]() |
ShiChan, vai busi shodienas Dienas Biznesa pielikumu skatijies
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:45 |