![]() |
![]() ![]() |
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Standby, tieshaam?
![]() Tas atkal nav 1. apriilja joks? *Iet mekleet "Dienas Biznesu"* -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
iznaakt jau var, bet tajaa pielikumaa ("Impulss" laikam saucaas) netika nopietni peetiits tirgus, tas tikai taadaa idejas liimenii - varbuut vareetu iznaakt... varbuut mees vareetu razhot arii lidmashiinas. jautaajums jau ir par to, vai tas ir izdeviigs bizness!
-------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
nebuusju gan. es sjajaa izdevumaa ieluukojos labi ja reizi meenesii. Bet buus jaasameklee tas numurs... -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Kieran Mouserous |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
slut girl ir hentai
![]() |
сприган |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 3-May 04 From: Riga ![]() |
you can find lot`s of manga in here http://www1.streamload.com/Nodes/Node.asp?...nodeID=88031933
or try www.omanga.net and lot`s of manga but on russian ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Mangā tiek attēlotas varoņa gaitas. Tajās ir arī daudzi notikumi, kuri nemaz nav iesaistīti Anime. Manga ir kas līdzīgs komiksam tikai daudz labāk!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Par mangām.... Personīgi mani tās saista pat vairāk nekā anime. Varbūt tāpēc, ka daudzi anime ir veidoti uz mangu pamata??? Bet varbūt, tāpēc, ka mani pārņem īpaši skaista sajūta, kad es turu rokās tikko nopirkto mangu?(es ar to domāju mangu materiālajā veidā, nevis ierakstītu uz matricas)
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
||
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Pasaki luudzu kur taas var iegaadaaties Riigaa?! ![]() -------------------- ![]() |
||
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Manaam domaam manga no vienkaarsi komiksa atskiras ar to ka mangaa atteelotais ir daudz maakslinieciskaaks nekaa komiksaa. Mangas ir daudz iespaidiigaakas kaa to pieraada BLAME
![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Komiksā, man šķiet, ka mākslinieki vispār neievēro cilvēku un dzīvnieku anatomiju. Taisa arī visu tik vienkārši, ka pat īpaši lasīt negribas.
Manga ir kaut kas īpašs un man tas patīk (lai gan īstu mangu neesmu rokās turējusi, tikai i-netā lasījusi). ![]() -------------------- Go and die, please.
|
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
*Kehem* Juus visi te taa kritizeejaat komiksus, bet tie tachu arii ir dazaadi... Pienjemsim ir taada draza kaa "Donalds Diks un Ko"
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Kur Riigaa var dabuut mangu?! P.P.S. Iedodiet man vismaz rokaas patureet vienu! ![]() -------------------- ![]() |
Rune |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Novelc. Izprintee. Saliimee. Turi rokaas. Iistu gan diez vai dabuusi, ja vien nepasuutiisi no neta vai hvz kur citur. mwhahaahahaha. ![]() -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
||
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
2002 gada (?) rudenii bija Latvijas Nacionaalajaa Biblioteekaa mangas izstaade, tad bija iespeeja rokaas patureet un paskatiities dazhas.
![]() ![]() ![]() ![]() Vispaar bija rakstiits, ka mangas peec tam tiks sadaliitas pa biblioteekaam, tikai diemzheel nezinu pa kaadaam. Varbuut tur kaada vel ir palikusi? Iista manga tomeer ir labaak nekaa no neta izdrukaats variants. ![]() ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Well, ar mangām Rīgā un Latvijā ir pašvaki- laikam tikai dažām personām (ieskaitot mani un Nacionālo Bibleni) kaut kas ir..... Personīgi es mangas no Vācijas pasūtu. Dažreiz arī no ASV, gadās arī no Japānas, bet tā rētāk:( Man mājās jau neliela bibliotēka/mangatēka izveidojās.
Aaa, gandrīz aizmirsu- krievi arī sākuši tulkot mangas!:) -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Jaa, protams materiaalaas mangas nevar saliidzinaat ar digitaalam, bet nu.. jaadziivo ar to kas ir...
Nu jaa, un ar to pasuutiishanu taa ir kaa ir, atnaaks jau aatri.. bet cik tas izmaksas.. oi-oi.. man draudzene pasuutiija no Japaanas kaze to Ki no Uta visus 9 seejumus atnaaca aatri bet izmaksaaja paari 100LS... Taapeec peedejais variants pasham braukt uz Vaaciju pakal, ir jau arii Polijaa, bet vai kaads no mums maak lasiit poliski? ![]() Nu jaa, un Latvijaa, veiniigaa manga ko es redzeeju muusmaajaas paardoshanaa ir StarWars, un taa pati maksaaja ap 5-iiti un bija kaa ameerikaanju komiks.. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 12:38 |