![]() |
![]() ![]() |
![]() |
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
He, he:) StarWars bija labais:D<---es arī "ievertēju"
Runājot par cenām- man īpaši dārgi Vācijas mangas neizmaksāja:) Toties no ASV mangu pasūtīt ir vairāk nekā dārgi ![]() A no Japānas man 2 gramatiņas draudzene atsūtīja:) -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
||
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Un kaa tavu praat kulta amerikaanju filmai var buut manga?! ![]() ![]() -------------------- ![]() |
||
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nee sauliit, taa ir tieshi manga, es par taadu pat jau lasiijusi esmu, vairs neatceros kur, bet jau tad nobriiniijos, bet taa ier manga ko ziimeejis japaanju autors.
-------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Iisteniibaa arii Poteram ir manga
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Yume, zenofex - LOL!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Ooo, no Vaacijas. Interesanti. Vaacu valodaa vai ne? Perfekti. Tas taa kaa pa netu? Iemiet linku luudzu!
-------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
aya-angel |
![]() ![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
![]() ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Es visu StarWars padariisjanu nosauktu par vienu lielu parodiju, nesaprotu par ko cilveeki tur var jukt praataa. Visas taas idiotiskaas debates, kursj no kura tur ir nospiedis Star Wars universe. Vai pirmais bija Lukass vai kaut kaads raksniekjelis. Murgs kaut kaads. Lai speeks ir ar jums ![]() P.s. Piedodiet nenotureejos, bet Star Wars man ir saapiigs temats, ne vienreiz vien esmu sausu muti izrunaajis striidoties ar Star Wars freek'iem. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Neesmu nekad saticis nevienu StarWars freaku... Kaa vinji izskataas? Kaa vinjus atpaziit? Vinji visi taa kaa Yoda runaa?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
aya-angel |
![]()
|
Jaa, ShinChan tur tev ir pilniiga un galiiga taisniiba- StarWars mmm!!!!!!!
![]() Laikam sev domubiedru atradu(domaats ShinChan), jo arii nekaa nevaru "ierubiities" StarWars kulta" jeegaa........ ![]() By the way, vai kaads zin uz kaadaam veel amerikaanu komiksiem japaani ir zimeeju$i parodijas? -------------------- Beauty is where you do not expect it.
Saiko |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
es vienu agrāk pazinu - tādi paši cilvēki vien ir tik ar atšķirīgām interesēm ![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
||
edg |
![]()
|
||||
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Njaa, anime fanus var paziit peec vinju saasinaataas uzmaniibas peec tam, kad tiek izteikts vaards "Chii..." ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
||||
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Mhahaha.. rdg...bet taa ir... man pietiek to sadirdeet kaa es jau shitaa smaidu --->
![]() Nu jaa un par Star Wars faniem, es pati paaris taadus paziistu un teikshu ka vinji nearko dikti neatshkiraas.. teiksim Tolkinistus daudz vieglaak paziit. ![]() Nu jaa un par Harry Potter mangu,, ir ir.. bet viena piebilde visa ko es redzdzeeju ir shounan ai.. smuka bet ne visai audiencei.. Kas zin, mosh ir arii parastaa... Starp citu, interesanti bija palasiit, jo pie sizheta pieturaas, tachu viss atteelots dziljaak, nu kaa jau mangaa.. un neteikshu ka tas bija domaats kaa parodija. Nu jaa un ja kaadam peekshni gribaas papeetiit Star Wars mangu, ad es vinju redzeeju Vaters un Rapa graamatniicaa... Ja labi pamekleet tad pie beernu graamataam var atrast. ![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nu tolkiinisti vismaz labu literatuuru lasa (kas ar vinjiem peec tam notiek ir jau cits jautaajums ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Yume |
![]()
|
Nu nez... es veel Star Wars lomuspeeles neredzeeju, bet kas zin, mosh kaadreiz arii taadas piedziivoshu.
![]() Nu jaa bet par kostiimiem.. a tu domaa rekonstruktoriem vinji leetaak izmaksaa, un cik darba tur ieguldiits.. bet to muusu mazajaa vialstii ir sameeraa daudz. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:25 |