IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages V « < 2 3 4 5 6 > »   
Closed TopicStart new topic
> Kas ir manga?!, kas ir manga?!
aya-angel
post May 5 2004, 20:46
Post #46

chibi tenshi

Group: Chuunin
From: Zoļiks foreva!!! :D

He, he:) StarWars bija labais:D<---es arī "ievertēju"
Runājot par cenām- man īpaši dārgi Vācijas mangas neizmaksāja:)
Toties no ASV mangu pasūtīt ir vairāk nekā dārgi sad.gif
A no Japānas man 2 gramatiņas draudzene atsūtīja:)

--------------------
Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully.
image image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
TheBadEdd
post May 5 2004, 21:35
Post #47

The One

From: Latvia

QUOTE (Yume @ May 5 2004, 07:08 PM)
Nu jaa, un Latvijaa, veiniigaa manga ko es redzeeju muusmaajaas paardoshanaa ir StarWars, un taa pati maksaaja ap 5-iiti un bija kaa ameerikaanju komiks.. dry.gif

Un kaa tavu praat kulta amerikaanju filmai var buut manga?! dry.gif Protams, ka tas buus komix! ph34r.gif

--------------------
image
+Quote Post
Yume
post May 5 2004, 21:36
Post #48

challenger

Group: Jounin

Nee sauliit, taa ir tieshi manga, es par taadu pat jau lasiijusi esmu, vairs neatceros kur, bet jau tad nobriiniijos, bet taa ier manga ko ziimeejis japaanju autors.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
zenofex
post May 5 2004, 21:50
Post #49

Nausicaa fanboy

From: Nav

Iisteniibaa arii Poteram ir manga tongue.gif

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
TheBadEdd
post May 5 2004, 22:14
Post #50

The One

From: Latvia

Yume, zenofex - LOL! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
image
+Quote Post
Rune
post May 5 2004, 23:49
Post #51

Danshaku

From: Kur pagadās.

Ooo, no Vaacijas. Interesanti. Vaacu valodaa vai ne? Perfekti. Tas taa kaa pa netu? Iemiet linku luudzu!

--------------------
Elitärer Niedergangsdiagnostiker
+Quote Post
aya-angel
post May 6 2004, 06:29
Post #52

chibi tenshi

smile.gif Jā, es šo StarWars ''mangu" drīzāk nosauktu par mangas parodiju nevis par mangu. Vai arī tieši otrādāk: tā ir japāņu autora parodija par amerikāņu komiksiem biggrin.gif

--------------------
image image
+Quote Post
ShinChan
post May 6 2004, 12:58
Post #53

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE (aya-angel @ May 6 2004, 05:29 AM)
smile.gif Jā, es šo StarWars ''mangu" drīzāk nosauktu par mangas parodiju nevis par mangu. Vai arī tieši otrādāk: tā ir japāņu autora parodija par amerikāņu komiksiem  biggrin.gif

Es visu StarWars padariisjanu nosauktu par vienu lielu parodiju, nesaprotu par ko cilveeki tur var jukt praataa. Visas taas idiotiskaas debates, kursj no kura tur ir nospiedis Star Wars universe. Vai pirmais bija Lukass vai kaut kaads raksniekjelis. Murgs kaut kaads. Lai speeks ir ar jums laugh.gif
P.s. Piedodiet nenotureejos, bet Star Wars man ir saapiigs temats, ne vienreiz vien esmu sausu muti izrunaajis striidoties ar Star Wars freek'iem.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
edg
post May 6 2004, 13:16
Post #54

limpene grauž aknas

From: PM

Neesmu nekad saticis nevienu StarWars freaku... Kaa vinji izskataas? Kaa vinjus atpaziit? Vinji visi taa kaa Yoda runaa?

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
aya-angel
post May 6 2004, 13:43
Post #55

chibi tenshi

Jaa, ShinChan tur tev ir pilniiga un galiiga taisniiba- StarWars mmm!!!!!!! dry.gif
Laikam sev domubiedru atradu(domaats ShinChan), jo arii nekaa nevaru "ierubiities" StarWars kulta" jeegaa........ blink.gif
By the way, vai kaads zin uz kaadaam veel amerikaanu komiksiem japaani ir zimeeju$i parodijas?

--------------------
image image
+Quote Post
Saiko
post May 6 2004, 16:50
Post #56

Danshaku

From: planet 34r7h

Neesmu nekad saticis nevienu StarWars freaku... Kaa vinji izskataas? Kaa vinjus atpaziit? Vinji visi taa kaa Yoda runaa?

es vienu agrāk pazinu - tādi paši cilvēki vien ir tik ar atšķirīgām interesēm smile.gif īstenībā no malas nav nemaz iespējams pateikt...

--------------------
There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
+Quote Post
edg
post May 6 2004, 17:57
Post #57

limpene grauž aknas

From: PM

QUOTE (Saiko @ May 6 2004, 03:50 PM)

es vienu agrāk pazinu - tādi paši cilvēki vien ir tik ar atšķirīgām interesēm smile.gif īstenībā no malas nav nemaz iespējams pateikt...

Njaa, anime fanus var paziit peec vinju saasinaataas uzmaniibas peec tam, kad tiek izteikts vaards "Chii..." smile.gif

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Yume
post May 6 2004, 19:07
Post #58

challenger

Mhahaha.. rdg...bet taa ir... man pietiek to sadirdeet kaa es jau shitaa smaidu ---> laugh.gif

Nu jaa un par Star Wars faniem, es pati paaris taadus paziistu un teikshu ka vinji nearko dikti neatshkiraas.. teiksim Tolkinistus daudz vieglaak paziit. tongue.gif Nerunaajot jau par role play speeleetaajiem..

Nu jaa un par Harry Potter mangu,, ir ir.. bet viena piebilde visa ko es redzdzeeju ir shounan ai.. smuka bet ne visai audiencei.. Kas zin, mosh ir arii parastaa... Starp citu, interesanti bija palasiit, jo pie sizheta pieturaas, tachu viss atteelots dziljaak, nu kaa jau mangaa.. un neteikshu ka tas bija domaats kaa parodija.

Nu jaa un ja kaadam peekshni gribaas papeetiit Star Wars mangu, ad es vinju redzeeju Vaters un Rapa graamatniicaa... Ja labi pamekleet tad pie beernu graamataam var atrast. tongue.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post May 6 2004, 20:06
Post #59

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE (Yume @ May 6 2004, 06:07 PM)
Nu jaa un par Star Wars faniem, es pati paaris taadus paziistu un teikshu ka vinji nearko dikti neatshkiraas.. teiksim Tolkinistus daudz vieglaak paziit.  tongue.gif Nerunaajot jau par role play speeleetaajiem.. 

Nu tolkiinisti vismaz labu literatuuru lasa (kas ar vinjiem peec tam notiek ir jau cits jautaajums biggrin.gif ). Bez tam StarWars fanaati nav mazaak kjerti. Vajag redzeet kaadi vinji sagjeerbjas uz katru jauno StarWars filmas pirmizraadi. muusu platuma graados tas, protams, mazaak izplatiits jo kostiimi daargi, bet visa nauda aiziet jaunaakajos komiksos, graamataas un lai 101 reizi noskatiitos kaa DW noskjelj savam deelam roku un meegjina paarvilinaat to "tumsas speeku" pusee (he, he redz no kurienes Repsje savus spilgtos sasliidzinaajumus rauj). Bet varbuut videeji pie mums dziivo praatiigaaki cilveeki nekaa Rietumos.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Yume
post May 6 2004, 21:51
Post #60

challenger

Nu nez... es veel Star Wars lomuspeeles neredzeeju, bet kas zin, mosh kaadreiz arii taadas piedziivoshu. happy.gif
Nu jaa bet par kostiimiem.. a tu domaa rekonstruktoriem vinji leetaak izmaksaa, un cik darba tur ieguldiits.. bet to muusu mazajaa vialstii ir sameeraa daudz.

--------------------
IPB Image
+Quote Post

8 Pages V « < 2 3 4 5 6 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 22:25