![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Vai tad tuvakajaa laikaa kaadas izmainjas gaidaamas? Deelj mangas taadu gaisa gabalu kratiities, nju gan. Nekad neizpratiisju taadu apseestiibu ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
edg |
![]()
|
||
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es personiigi gribeetu ne jau mangas deelj. Prikola peec, prikola. Nekad nevareesi iedomaaties, cik bezjeeciigas, muljkjiigas un arii idiotiskas lietas esmu dariijis prikola peec, un man tas patiik, un to vajag dariit veel un veel, jo taa dariit ir labi. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
||
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Es te sāku printēt NGE mangu. 1 komiksu jau izdevās izprintēt. bet kvalitāte uz adatu printera ir tāda kā ir nav jau slikta bet laba ari nav.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hmm, par to gaisa gabalu, teorētiski jau varētu iztikt, bet zini, man vienkārši nevesela vēlēšanās pašai nopirkt kādu materiālu mangu. Un ja vēl čupā pie tā var Eiropu apbraukāt..
Un runājot par to ko teica edg, par to ka, tā darīt ir jautri.. jap, jādzīvo pēc principa, vienreiz vaig izmēģināst visu. Nu jā, un robežas ir vaļā, jo ES ta mēs iestājāmies.. un vairs nekādas vīzas nevajag. Vai tad tā nav? Nu nevar būt ka visiem tik labi mūsmājās, ka neviens svešas valstis negrib redzēt.Fui cik garlaicīgi... ![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Sjai atzinjai es taa kaa nevareetu piekrist ("kaapeec" laikam iipasji paskaidrot nevajag). Proatms, ja sjaada brauciena meerkjis nav vien mangu iepirksjana, bet arii pasaules apluukosjana, tad tas ir tikai atbalstaami, lai gan man nepatiik nodarboties ar lietaam, paar kuraam man nav kontrole (brauciens ar stopiem un guleesjana hvz kur ir dazjas no taam). Ai, labi neklausieties manii esmu vecs un sacjaaksteejis konservatiivs vecis, kas neko nesaprot no dziives priekiem ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
edg |
![]()
|
||||
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man par tevi bija radies savaadaaks iespaids... Vispaar gan es pats arii neesmu nekaads "Jee - tik uz prieshu!" cilveeks. ![]() ![]() ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
||||
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tja... nu daargie, es biju gaidiijusi citu reakciju, vai tieshaam juusos nav palikcis ne piliena azarta?
Nezinu, var buut es beerniibaa neizbesiijos kaa vajadzeeja, bet es daru visaadas trakas lietas, un veel ne reizi neesmu nozheelojusi. Godiigi, es paarliecinaajos ka tad diena nepaiet garaam tukshaa.. tad dziive ir piepildiita.. bet nu.. laikam es esmu veel mazs beerns un liidz, teiksim, ShinChan'a dziives gudriibas liimenim man veel taalu. Vai ne, vecteetin ShinChan? [ tikai es briinos kaa va 4 gadi taadu uzskatu atshkiriibu izveidot] -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
Un priecaajies par to, jo tas nav nekas patiikams un leposjanaas veerts ![]() "Gudriiba", ko neteiksi, ar manu gudriibu tikai "plaanu galdu urbt", neko citu. Nav jau taa, ka manii visa dzirksts butu apslaapeet, vienkaarsji es neesmu kaars uz visaadaam avantuuraam Man ir liidziigi kaa edg, kad dazjreiz sanaak norauties no strikja. Tas tad arii kompensee relatiivo miera periodu paareejaa dziies laikaa. Cilveeki ir dazjaadi, taa nu tas reiz ir iekaartots -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Yume |
![]()
|
Nu, jap, katrs ir individuaals un katram vajag savu.
Man piemeeram viennoziimiigi nepietiek ar ieskrieties uz kautko lielu reizi gadaa, man vajag vismaz reizi divos meeneshos. Un parasti.. uz mani iedarbojaas likums.. *kas neriskee, tas neder shampanieti* -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
||
Es nemaz neesmu speejiigs neko lielu reizi gadaa panest. No strikja noraujos erm... ziemaa reizi vai divas, vasaraa reizi divaas nedeeljaas... (jo es neieredzu ziemu) Un, Yume, jaa, tie 4 gadi ir ilgs laiks... Man tad laikam sanaaks kaadi 2, bet jau juutu, ka dziiviibu suuc ShinChan apseedushais deemons. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
||
ShinChan |
![]()
|
||
Reizi gadaa? Tu buusi kaut ko paarpratusi, driizaak taa vareetu buut reize 2 meenesjos (vasaraa krietni biezjaak), tacju jebkuraa gadiijumaa uz manu draugu un pazinju fona tas ir nieks ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Yume |
![]()
|
hmm.. tad jau jautaajums, tas ko tu uzsaac ir pietiekoshi grandiozi, lai peectam tev veselu nedeelju vipaar neko negribeetos dariit?
Cilveeki.. es neziu. nu ko juus piemeeram taadu traku izdariijaat? man peec peedeejiem postiem nezkaapeec liekas .. nu labi.. tas jau riktiigi no teemas nobrauca.. bet kautkaa, nezinu, man taada diivaina vilshanaas sajuuta paliek. -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
Yume, es nemaz necenshos izteeloties, cik trakas lietas tu esi dariijusi. Es necenshos saliidzinaaties, apzinos, ka nevareeshu to dariit. Mana nelaime ir taa, ka atshkjiriibaa no ShinChan, kuram ir aciimredzot paveicies ar draugiem, nav izdevies iepaziities ar cilveekiem, kuri buutu traku lietu dariitaaji (varbuut iemesls ir mana dziljos laukos pavadiitaa beerniiba, kur draugu izveele nav iipashi plasha). Tas arii ir iemesls, kas mani attur no ljoti traku lietu dariishanas - ja nu neviens neuzvedas taa, kaa es tagad uzvedos, tad kur nu uzvesties veel trakaak (pasaules pienjemtaas uzvediibas normas mani maitaa). Nespeeju atkauties no domaam par to, ko vien vareetu dariit, bet vienam garlaiciigi - visi atbild: "Kas, tu normaals esi?" Vieniigais, kursh reizeem ir gatavs piedaliities trakos pasaakumos, ir mans mazais braalis (un es ticu, ka driiz pienaaks briidis, kad pasaule arii vinju samaitaas, un vinjsh teiks: "Stulbas lietas tu dari..."). Nu redzi - es, piemeeram, nedaru trakas lietas, es daru stulbas lietas... kaa no kura redzes viedoklja. Aa, par pietikshanu - nekad nepietiek, vienkaarshi vienam negribas...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
ShinChan |
![]()
|
||
Iegaaju vannaa ar Stendera burbuljbumbu (nopietni). ....un lai nebuutu galiigs offtopic pateiksju, ka man ljoti patiik Rurouni Kenshin manga. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
edg |
![]()
|
Kas ir Stendera burbuljbumba?
Topic: Vieniigaa manga, ko esmu lasiijis (un izlasiijis) ir Love Hina manga. Sapratu, ka manga nav tas, kas mani saistiitu, un atgriezos pie tiiras anime skatiishanaas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 05:53 |