![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Latvijas slavenaakaa eksportprece uzreiz aiz sjproteem ... un veel man patiik GitS manga. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
edg |
![]()
|
||||
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Neliec man mociities nezinjaa! ![]() ...es gribeetu noskatiities Video Girl AI mangu... ja kaadam ir, buutu forshi, ja atsauktos un noshaareetu. ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
||||
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Man busu bans, ja es saaksju daudz un dikti staastiit, kas ir burbuljbumaba. Taa bija domaata kaa jokaina atbilde Yumei, bet nu labi.
Stendera burbuljbumba ir Stendera ziepju fabrikaa tapis lodveida objekts, kura sastaavaa ir dabiigies saalji, aromaatiskaas eljas un augu valsts produkti (pieejami dazjaadi aromaati). paredzeets lietosjanai vannaa - viena vanna, viena burbuljbumba. Cena mazumtirdznieciibaa 70 santiimu. Vieniigaa vieta, kuru es zinu, kur sjiis bumbas var iegaadaaties ir t.c. Origo. P.s. Skaidrojumam nav izmantoti nekaadi paliigmateriaali, firmas informatiivos materiaalus ieskaitot, viss balstaas vieniigi uz manu klibo atminju. Un luudzu moderatoru izraadiit zjeelsirdiibu. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Nu te jau iet galīgi nost no tēmas, negribu teik ka nav intresanti, bet ne pa temu
![]() |
keitaro |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
ok, neesu es iesīkstējis vectētiņš un man patīk yumes ideja par braukšanu pēc mangas uz vāciju. nesaskatu tur nekā ārkārtēja, pēc manām domām tas ir līdzīgi kā aizskriet līdz veikalam pēc piena ![]() |
||
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Es arī labprāt ar stopiem brauktu, bet nekā! Sak, man tā ģimene tāda jocīga. Neļauj... Nu, jā. Var jau izdīgt un aizbraukt kā ekskursijā uz Vāciju vai arī man būs manai vēstuļdraudzenei jāuzprasa vai viņa nevar kādu mangu atsūtīt...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
ShinChan |
![]()
|
||
heh... taa kaa es pats to nezinaatu. Nebiju domaajis, ka naaksies skaidrot kas ir burbuljbumba, bet ir tacju cilveekam jaaizpaliidz. Kas attiecaas uz mangatrip tad iespeejams, ka nekur braukt nevajadzees, jo tepat jau dzimst progresiivas idejas par mangas stanceesjanu ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
hehe
![]() ![]() ![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
O, latviešu manga?! Tas jau sāk kļūt interesanti!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
keitaro > jap, francijaa arii var mangas dabuut... man vienkaarrshi vaacu valoda tuvaaka, jo franchu valodaa maaku saskaitiit lidz 5 un viss...
![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
Tad buus labs stimuls to apguut. Tacju ja jau Vaacija ir liels gaisa gabals tad Francija veel lielaaks. *smagi atkriit kreeslaa un nolemj beigt savas dienas pansionaataa* -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
keitaro |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
haaaaa, Francijā ir skaistas vietas - tur varētu būt arī kāds tev piemērots pansionāts! ![]() ![]() ![]() |
||
ShinChan |
![]()
|
||||
protams, francuuzji ir paziistami ar savu "vecaaku miilestiibu" tikliidz rodas izdeviiba taa iespundee pansionaataa. Cita mentalitaate -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||||
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu , vecteetin Shin-chan...
Es tev taadu pensionaatu sagaadaashu.. no lielas miilestiibas pret vecaako paaudzi.. Noteikti... tikai apraxti ko tu meklee... vai ja tieshaak tad, kur tu labpraat pavadiitu tas vecumdienas.. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
keitaro |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
....tuvāk pie okeāna vai varbūt Burgundijas kalnos....? izvēle liela... |
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:18 |