![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
taa, es ariik kaut ko uztaisiiju sheit
-------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
ShinChan 50 ( kaa jau lielaakajai daljai )
Shaisuke 50 ( WTF????, tik maz??? aaargh!!!) Lapsa 60 ( monstrs) not alone 50 ![]() Kagome 40 ( tik nebija kur niku ierakstiit ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
taa, shet laikam niku var rakstiit
-------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Yay... not alone testaa dabuuju 80 ^^
~BN~ -------------------- ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Oct 9 2005, 11:55) kaāā??ko tu tur nezināji? |:^ -------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
70 punkti.... nepaziistot shinchan domaaju ka diezgan normaali...
![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
tā kas man ir
ShinChan-40 Kagome-90 bet ko jūs zinat par mani... http://www.quizyourfriends.com/yourquiz.ph...009152810-43304 -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
not_alone testaa nespeeju notureeties, neatbildot uz jautaajumu "No kaa visvairaak baidos" ar "daylight and garlic"...
Mans quiz jau ir, taapeec es uztaisiiju quiz "edg dators" ![]() http://www.quizyourfriends.com/yourquiz.ph...09164010-192759 -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Ai kā nagi niez. Man palika interesanti.
http://www.quizyourfriends.com/yourquiz.ph...09165552-461893 -------------------- |
Sushi |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
-------------------- |
Andromens |
![]()
|
![]() Between Light and Darkness ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 3-January 05 From: Latvia - Ventspils ![]() |
Nespeju turēties pretī vilinajumamk arī iemēģiant šito labumu http://www03.quizyourfriends.com/takequiz....967208&c=0&a=08
6. jautājums ir kļūda tāpec 90% sasniegšana ir 100 ;P -------------------- |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
pilniigi nepaziisto shinchan , ieguvu 50% ^^
-------------------- ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Andromena Quizzaa 30%, es arii vinju nepaziistu
![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
QATRO |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 47 Joined: 9-November 04 ![]() |
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 05:02 |