![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Pec varonigas triscinas ar kompi 7 dienu laika vai varbut netikvaronigas esmu augsamcelies ar 1 postu saja topika
Man quiz par cinu ar kompi http://www.quizyourfriends.com/linkquiz02....4163903-688724& ....katds tur sakars vispar ar cinu O.O |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
29% jociigi... Paarskatiiju atbildes savaa testaa un visi vienmeer pareizi atbild to jautaajumu par draudzeni, sasodiits, iznjemot vienu dzeku... tas bija shkjeersaam
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
4 no 10 xDDD uzspiedu to, kur tu biji egoistisks maita. Ko lai es zinu? Jo teikumam bija taads saakums: ...bet patiesiibaa vinjsh ir ... -.-
-------------------- ![]() |
Šigeru |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 2-February 06 From: Babīte, Retāk Cēsis, LV Lauki un meži ![]() |
Jau vienmēr domāju, ka esmu slikts cilvēku pazinējs
ShinChan. (7/10) ![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Gutts - 67
![]() bet Tsukama tikai 10...... atmineeju maajdzivnieku, bet taa vispaar neko nezinu ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
prikoliiga fiicha... nu, ieblieziet manu garadarbu - klik hier
![]() -------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
lol pakkun, tas kursh zin VISU dabuuja tikai 60 punktus lol manas mineeshanas prasmes ir WOW xDDD
Tsukama - 40 ljalj |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man Tsukama testā bija 80!
![]() Ehh... pārējiem es neatceros... -------------------- |
Blackout |
![]()
|
prieks, ka dazhi par mani atmin zemaak par 50% -.- veel lielaaks prieks par tiem, kuri atmineeja 50%+ xDD a taa es esmu nosleepumaina personiiba, lawl!
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Xex.. Pakkun testā 70 procenti
![]() Ar Tsukama gan izgāzos -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Blackout |
![]()
|
Manaa testaa vismaz 2/3 otakieshu (kas ir aktiivi) izgaaztos xDDD
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Es dodu jums fantastisku iespēju izpildīt uberquizz`u par mani, iegūt vairāk kā 50 punktus ir ultimately impossible, tāpēc centieties: http://www.quizyourfriends.com/linkquiz01....6190715-164551&
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Es esmu sasniedzis savu meerkji shajaa jautaajumaa: 10%
EDIT: tikai nevajadzeeja jau sleept patiesiibu p-ar analxxx.com -------------------- Because i can!
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
lol, manaa testaa ir 1 baigaa fishka...
![]() ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 16:31 |