![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
||
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
hmm, seezhu arii kurbijkurnee un arii cg.image'aa (kur shkjietami uzturies arii tu) un ariidzan sheit, bet veel neesu nomiris.. shkjiet, ka shie divi forumi ir paarlieku atshkjiriigi lai tos saliidzinaatu. kas attiecas uz smailijiem, tad varu ieteikt tos pashus cg.image smailijus (lai InDoom's man piedod) ja ievajagaas. |
||
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Iegaaju tajaa potermarasmaa
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Shin- chan: tur cilveeki dalaas divaas daljaas: Poteristi (kuri acimredzot ir admina favoriiti) un LotR'isti. Tu ieskrien GP sadaljaa. tur ir arii normaali un interesanti raksti. Tad veel paspiid dazhas labas online RPG... ir ir tur arii normaalas un pat inchiigas lietas.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:22 |