![]() |
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Apr 27 2005, 18:22) Me buus! Me buus! Es ar vienu draudzeni taisu Chii and Freya no Chobits... Tik nezinu kur taadu paruuku dabuut... *JurCHiX sāk apdomāt par Hideki..... ![]() -------------------- |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
-------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Woodoo doll |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 29-April 05 From: Rīga ![]() |
woohoo! es arī domāju piedalīties iekš Cosplay kā Miyu
![]() ![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Apr 29 2005, 09:17) QUOTE(Shaisuke @ Apr 27 2005, 18:22) Me buus! Me buus! Es ar vienu draudzeni taisu Chii and Freya no Chobits... Tik nezinu kur taadu paruuku dabuut... *JurCHiX sāk apdomāt par Hideki..... ![]() mmm, man liekas, pārāk sarežģīts tērps, nezinu, kā tu to spēsi.... ![]() Chobiti ir tik populāri cosplay'ā. ![]() -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Apr 29 2005, 08:17) QUOTE(Shaisuke @ Apr 27 2005, 18:22) Me buus! Me buus! Es ar vienu draudzeni taisu Chii and Freya no Chobits... Tik nezinu kur taadu paruuku dabuut... *JurCHiX sāk apdomāt par Hideki..... ![]() Neiebilstu ![]() Un to chibi... Pieredze ar cosplay jau ir, ir taisiiti arii sarezgiitaaki teerpi, gan jau arii ssoreiz uztaisiishu. ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ May 1 2005, 01:48) QUOTE(JurCHiX @ Apr 29 2005, 08:17) QUOTE(Shaisuke @ Apr 27 2005, 18:22) Me buus! Me buus! Es ar vienu draudzeni taisu Chii and Freya no Chobits... Tik nezinu kur taadu paruuku dabuut... *JurCHiX sāk apdomāt par Hideki..... ![]() Neiebilstu ![]() Un to chibi... Pieredze ar cosplay jau ir, ir taisiiti arii sarezgiitaaki teerpi, gan jau arii ssoreiz uztaisiishu. ![]() es domāju Hideki tērps. Un tas nebija nopietni. ![]() -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Aaaa, piedo, man leeni aiziet.. XD
Bet es veel joprojaam nevaru atrast to ____ paruuku... Argfgh@#$%^&^%$ -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Uz 10-to maiju jāsavācās kospleja grupai, lai varētu nofilmēties sižetam Zootropā. Ļoti ieteicams iestudēt kadu epizodīti no FMA. Cik saprotu no iesaistītajiem, tad liela daļa tieši FMA kosplejos?
Galvenā koordinatore par šito ir Yume, tā kā ar viņu lūdzu kontaktēties. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
+Chibi+ |
![]()
|
Nebūs nekādas grupas uz 10o, piem, Kikyou noteikti brauz tikai uz pašu festu...
![]() -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nevajag jau pilnā sastāvā! Tie, kas var, tie arī piesakās.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
tā, man beidzot atkal ir internets.
Man ir piedāvājums sestdien visiem potenciālajiem varētājiem akutkovismaz uzsākt 10-ajā, savakties un parunāt, pie reizes uzzināsiet varbūt ko jaunu. Vārdu sakot- vajag strelku -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Sestdien Bush ar savu Rīgas centra blokādi netraucēs?
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Man tērps ir praktiski gatavs, ja neskaita bikses(kuras tūliņ eju meklēt) tā ka uzsvilpiet un aiziet...
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
A kurā dienā (un cikos) to zootropu rādīs? Pati netieku, gribētos vismaz pārējos redzēt.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nezinu gan, bet otrdien uzprasīšu, es ar to reportieri parunāju un viņa man tāda padīvaina likās. >_< Tad jau redzēs kas sanāks
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:00 |