![]() |
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
-------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Vinja man shodien zvaniija, noprecizeejaam laiku - 10. maija, 13:30 vai 14:00 pie k/t Riiga. Vinja ljoti grib redzeet kaadu otaku - kospleijeru
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
bloody_dragon |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 174 Joined: 30-March 05 ![]() |
taadz mazliet neizdewiigs laiks....
![]() -------------------- I'm the little bit of darkness hiding in the corners,
watcing you. It is the only way to know what you really do |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Me laikam naaks ar Miyavi - Joushou Gaidou kospleju, jo Chii un G&L Mana man veel nav gatavi...
-------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(zenofex @ May 6 2005, 10:43) Vinja man shodien zvaniija, noprecizeejaam laiku - 10. maija, 13:30 vai 14:00 pie k/t Riiga. Vinja ljoti grib redzeet kaadu otaku - kospleijeru ![]() viņai labāk neredzēt, sāks domāt nezko... ![]() -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Hehe... Es domāju, ka viņai labāk Tavu avataru neredzēt. Cosplay - tas taču īstenībā tikai tāds karnevāls ir
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Rīt ir tas tur kaut kas pie k/t Rīga, kur gribēja redzēt cosplayerus?
Man vēl jāuztaisa ausis. Ja uztaisīšu, varbūt tad, ja es sadūšošos, rīt atnākšu ar kaut kādu šausmīgu tērpu. ![]() A vispār būs kur pārģēpties? |
bloody_dragon |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 174 Joined: 30-March 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() tas tik buutu skats! menti uz ielas momentaali aiztureetu ![]() ![]() ![]() -------------------- I'm the little bit of darkness hiding in the corners,
watcing you. It is the only way to know what you really do |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Pēc ilgas domāšanas nonācu pie slēdziena, ka kosplejošu Zoro no One piece, katanas ir atrastas atliek tik tērps.
![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tā, man lūdzu konkrēti kas būs, labāk ja sms veidā uz 9753563 ( tele2) no interneta sūtot neviens neprasa maksāt, un ja es zināšu tieši kas būs, tad varbūt katram pa anime kalendārītim atnesīšu.
Un par pārģērbties, jā es sarunāju, mums visdrīzāk tiks pešķirtas telpas kur pārģērbties k/t Rīga. Tāpēc aidā visi rīt pie k/t Rīga-13:00 es gaidīšu, gan jau mani pazīs.. ![]() Chibi es gribu redzēt tevi noeiktā kārtā. -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Hehe....... ai ka gribu paskatities uz jusu kostimiem
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nāc, neviens taču nliedz.
![]() -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es būšu tikai mistikskā iespējamībā, ja mani palaidīs no darba. Iespēja ir, taču tas nav droši. Censties jau var.
And why me??? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:17 |