![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
tāpēc ka es gribu lai Latvijas tauta redz kāds forš Edwards Elriks staigā pa Rīgu.
![]() -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ May 9 2005, 22:29) Es būšu tikai mistikskā iespējamībā, ja mani palaidīs no darba. Iespēja ir, taču tas nav droši. Censties jau var. And why me??? ![]() ja tiec prikola peec panjem liidzi telefonu ![]() es domaat ka pirms vieniem veel no riigas tomeer nepazudiishu -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Eh, nekas labs ar ausīm pagaidām nav sanācis. Nav vajadzīgā materiāla. Tāpēc manis šodien drošvien nebūs.
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
es arī gribu, gribu, gribu... taču mani vairāk no darba vaļā nelaidīs...
![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Hikaru @ May 10 2005, 08:07) Eh, nekas labs ar ausīm pagaidām nav sanācis. Nav vajadzīgā materiāla. Tāpēc manis šodien drošvien nebūs. a tur tieshaam buuds kaads gatavs kosplejotaajs? -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Eh, es ta skatos ka es neesmu vienigais kurš šodien netika..
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
oki, tagad man gribās zināt kā vakar pagāja tikšanās un vai vispār kāds bija ieradies cospleyā????
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Bija Kenshins, gotiskā Lolita un Eds.
![]() -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kurā dienā pa tv rādīs?
![]() |
alt |
![]()
|
-------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Church @ May 11 2005, 16:04) QUOTE(+Chibi+ @ May 11 2005, 12:53) eds, chibi, chibi eds, chibi chibi me innocently whistles ;D NOT FUNNY!!! Pie tam - HA - Edam, tas ir, man bija combat boots, kas padara mani vismaz 5cm garāku, un Kenshin bija basām kājām, tādēļ - HA HA - I WAS TALLER~!!! MWAH HAH HAH!!!! Chibi Kenshin, TALL Edward!!!! -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ May 11 2005, 12:53) Bija NOT FUNNY!!! Pie tam - HA - Edam, tas ir, man bija combat boots, kas padara mani vismaz 5cm garāku, un Kenshin bija basām kājām, tādēļ - HA HA - I WAS TALLER~!!! MWAH HAH HAH!!!! Chibi Kenshin, TALL Edward!!!! taa jau ir chiitoshana.... bet tas jau visiem taapat vienalga. -------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(ETM @ May 11 2005, 21:31) QUOTE(+Chibi+ @ May 11 2005, 12:53) Bija NOT FUNNY!!! Pie tam - HA - Edam, tas ir, man bija combat boots, kas padara mani vismaz 5cm garāku, un Kenshin bija basām kājām, tādēļ - HA HA - I WAS TALLER~!!! MWAH HAH HAH!!!! Chibi Kenshin, TALL Edward!!!! taa jau ir chiitoshana.... bet tas jau visiem taapat vienalga. deram, ka Kenšins arī in general ir īsāks par mani??? -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
kids, no offtopic here.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 16:13 |