![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ May 15 2005, 12:36) a moš mēs vienkārši aizmirstam, ka kaut ko tādu vajadzētu darīt? zaļas matu krāsas var pat Dorgās nopirkt, apakšējos plauktiņos ir šizīgos toņos.. -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Jurchix: Pastāv iespējamība, ka dzeltenu žakiti var atrast veikalā Degas.
-------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Nuin @ May 15 2005, 13:10) Va ne! Tur jau atkal jārēķinās ar kādiem 20-30Ls. Un savu mūžu es vairs nevilkšu dzletenu žaketi, tikai uz animefestu.... -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
To +chibi+: Bet vai tās krāsas var nomazgāt?
-------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Church @ May 15 2005, 14:28) QUOTE(JurCHiX @ May 15 2005, 13:13) QUOTE(Nuin @ May 15 2005, 13:10) Va ne! Tur jau atkal jārēķinās ar kādiem 20-30Ls. Un savu mūžu es vairs nevilkšu dzletenu žaketi, tikai uz animefestu.... 2nd handos biji? tur var atrast pilniigi visu, pie tam veel tik leeti, ka nav zheel, ja sabojaa... QUOTE(Nuin @ May 15 2005, 14:29) nekad neesmu megjinaajusi.. palasi apraxtaa otraa pusee... kaut gan es necereetu uz shaadu brinumu.. XD Heh, nu, peec kaada pus gada simt punkt izies! XD -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Nuin:to ko piedaawaa chibi...ja tu esi blonds, tad jaa peec 5-10 reizei izies.....
JuRChix: stapr citu jaa, Degas ir labaakais weikals kur tu wareetu atrast dzeltenu zhaketi...un degas newar buut daargs-tas patiesham ir 2nd hand weikals -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
nu ja pa šonedēļu neatradīšu, ta nāksies jums man parādīt kur tāds veikals atrodas.. jo Rīgā es tikai zinu kā aiziet no autenes uz tirgu un Origo
![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
Vēlreiz: aizej uz humpalām. Tur var atrast drēbes visneiedomājamākās [sp???] krāsās.
-------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ May 15 2005, 13:13) QUOTE(Nuin @ May 15 2005, 13:10) Va ne! Tur jau atkal jārēķinās ar kādiem 20-30Ls. Un savu mūžu es vairs nevilkšu dzletenu žaketi, tikai uz animefestu.... second hand bodes ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ May 15 2005, 11:35) Kicks ass ta kicks ass līdz mirklim, kad par gadsimta joku kļūst kaitināt cilvēku, krš nevar aizsniegt plauktiņu. <_< Un tad kļustam tramīgi un joki par garumu - īpaši kaitinoši, un tad beigās gribās būt divmetrīgam, lai pār visiem no augšas pasmietos. Bet Chibi patīk būt chibi. Mājas apstākļos. hmmm... mainamies? laigan es nezin, vai teu ar maniem 164 ar būs gana :> -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
hmm itresanti ja es tur ierastos par ko man parģerbties ja ņem vera ka esu 90kb dzīv svara varetu but heh glutoni no fma nu tas pakalpiņš homocoluns vai kautka ta bet tad butu jaskuj pauris un jaizskatas pec dauņa mos jaiet tāpat ka ir bez tērpa
![]() ![]() laikam būs jaiet tikai uz otro un treso dienu tas izskatās tas jēdzigakas :| ? nezinu ko man darīt weeee man smadzenes netur šo atbildīgo lēmumu pieņemšanu =[ |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
laikam atkal kautko esu palaidis garām...
a ja starp citu cik tur naks pa bileti ko? cik izmaksās ? eee atkal iebazu pie nepareiza topika pedejos 2 postus ![]() bet viens teica ka pa seansu ir 1,5-2ls... ja ta tad ta pasalīti sanāk |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 20:58 |