![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Nez kas tur teelos Ichigo, bet vai zobens ir gatavs?
Ja nav tad lai piesakas ja kads grib tad es rit iepostosu bildi. ![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Cik es esmu redzējuse tā zobena attēlus, kas us Fantam, tas izskatās ļoti labi.
-------------------- ![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Vai kads grib. ![]() P.S. Es telosu Wolfwood. ![]() -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Visiem baigie zobeni....
A man nebūs zobena (Inuyasham). ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Hikaru @ May 18 2005, 15:11) Inuyasha ir krutaaks ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
bloody_dragon |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 174 Joined: 30-March 05 ![]() |
buutu labi, ja tew buutu taadi gari, asi nagi....
-------------------- I'm the little bit of darkness hiding in the corners,
watcing you. It is the only way to know what you really do |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Kur es dabūšu tādus garus nagus?
![]() ![]() Vismaz īsi, asi nagi būs... Ceru vispār varēs rādīties cospleyā ar to, kas ir sataisīts (brīnos, ka vispār kaut kas ir sanācis) |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
QUOTE(Hikaru @ May 18 2005, 15:31) Kur es dabūšu tādus garus nagus? ![]() nju,wareetu meegjinaaat iegaadaaties maaxliigos (nju,tos,kurus pieliimee) un,ja newar dabuut taadus asus,tad wnk ar nagu wiili apwiileet asajaa formaa. tik wienigais,ka padaaargi sanaak.bet tas buutu reaalkuuli ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Hikaru |
![]()
|
Njā... tāpat jau esmu tuvu bankrotam (un es vēl gribu aiziet uz kādu anime)... un Rīgā līdz anifestam nebūšu, lai kur tos varētu nopirkt.
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
pag, par tiem nagiem mākslīgajiem pačolēšu varbūt kādai no draudzenēm ir... varbūt varēšu dabūt... bet tikai varbūt....
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Hikaru @ May 18 2005, 16:31) tā kā es tagad esmu ieslīdējusi Inuyasha skatīšanās sesijā, es TĀ gaidu tavu Inuyashas cosplay!!!!! come, come, come!!! -------------------- ![]() |
bloody_dragon |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 174 Joined: 30-March 05 ![]() |
QUOTE(Hikaru @ May 18 2005, 15:50) Njā... tāpat jau esmu tuvu bankrotam (un es vēl gribu aiziet uz kādu anime)... un Rīgā līdz anifestam nebūšu, lai kur tos varētu nopirkt. kautkaados kaktu kioskos war dabuut leetus maaksliigos nagus,protams,tie weelaak jaanowiilee iistajaa formaa ![]() ![]() -------------------- I'm the little bit of darkness hiding in the corners,
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
tā, tauta pēdējais brīdis atsaukties, tiem kas cosplayos. Jo man ir jāzin vismaz aptuvenais skaits. man te uzrodās ar vien vairāk un vairāk, tas jau nav slikti, tikai būtu tomēr ieteicams brīdināt.
-------------------- ![]() |
bloody_dragon |
![]()
|
es buushu
![]() ![]() ![]() -------------------- I'm the little bit of darkness hiding in the corners,
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
*paceļ ķepu*
Kikyou cosplayos. Kikyou būs Envy no FMA. Kikyou ir tērps. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:11 |