![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
*panic ataack* Edward needs jacket, Edward needs jacket!!!!!
But, of course, i will be. With or without jacket. Kā tad bez Hagane no o'chibi..... >.< -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ May 18 2005, 23:14) *panic ataack* Edward needs jacket, Edward needs jacket!!!!! But, of course, i will be. With or without jacket. Kā tad bez Hagane no o'chibi..... >.< Hagane no o'Chibi-sensei. ![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
QUOTE(Yume @ May 18 2005, 21:49) tā, tauta pēdējais brīdis atsaukties, tiem kas cosplayos. Jo man ir jāzin vismaz aptuvenais skaits. man te uzrodās ar vien vairāk un vairāk, tas jau nav slikti, tikai būtu tomēr ieteicams brīdināt. Būšu. ![]() -------------------- |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Kosplejaa ari piedalos.
![]() -------------------- |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
me too piedalās!!!
![]() |
Hikaru |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Nu nekur nelikšos. I'll be there! Cosplayā būšu.
Tērps ir. Mati ir... kaut kādi... kādus bija iespējams dabūt un sataisīt (balti). Ausis ir (paštaisītas). Kas tur vēl... a nu tās tur arī ir uztaisītas, sataisītas, un tika izveidota. QUOTE(bloody_dragon @ May 18 2005, 21:25) QUOTE(Hikaru @ May 18 2005, 15:50) Njā... tāpat jau esmu tuvu bankrotam (un es vēl gribu aiziet uz kādu anime)... un Rīgā līdz anifestam nebūšu, lai kur tos varētu nopirkt. kautkaados kaktu kioskos war dabuut leetus maaksliigos nagus,protams,tie weelaak jaanowiilee iistajaa formaa ![]() ![]() Viena lieta nopirkt nagus. Cita lieta nopirkt līmi, kura maksā vēl vairāk par nagiem un kuru var līmēt tikai uz nagiem (nez kaut kāda ķīmija, kuru nedrīkst likt uz ādas, un drēbēm var caurumu izdedzināt - kā man stāstīja informācijas avoti, kuri lasīja līmes iznstrukciju). Un ja vēl tie nagi mazliet aizķersies un sāks līmēties nost? Varbūt pietiks ar pašu izaudzētiem nagiem (vairāku milimetru garumā)? ![]() Tāpat tērps un tas viss pārējais nebūs tik labs, kādu ir iespējams tikai uzzīmēt. |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
nu tad es laikam buus jaa... man gan riigaa bvuus peedeejie sagatavoshanaas darbi, liidz ar to man tieshaam ir jaazin cikos ir peedeejas briidis ierasties...
-------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
hmm, es taču rakstīju cikos.
Ja tev vēl pēdējie sagatavošanas darbi, tad vari būt sestdien, no rīta, tā ap pulkstens 11:00 vai biš ātrāk. -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Yume @ May 19 2005, 10:01) hmm, es taču rakstīju cikos. Ja tev vēl pēdējie sagatavošanas darbi, tad vari būt sestdien, no rīta, tā ap pulkstens 11:00 vai biš ātrāk. es buush 5dien -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Ja paspēšu nokrāsot matus, tad 100%, ka atnākšu piektdien.
-------------------- |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
Tauta(kas zin) man vajag(ļoti)tās drēbes kas ir ichigo no bleach
![]() ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
pēdējais lūgums - vai kādam nav sarkans tauriņš?
-------------------- |
alt |
![]()
|
QUOTE(JurCHiX @ May 19 2005, 22:19) var uztaisiit no sarkanas dreebiites vai sarkanaam salveteem... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
EDAM IR JACKET!!!!!
![]() Fantam: tu nu gan vēlu atmodies. >.< JurChix: tev būs laik sestdien no rīta iegriezties kādās humpalās. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:10 |