![]() |
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Es jau Liepājā bezmazvai visus humpaļu veikalus izstaigāju
![]() HELP... Kāds var izburtot kas tur par zīmēm. Es zinu kas tur rakstīts, bet nu gribu uzināt kādi tieši simboli tur ir uzrakstīti... ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
hmm, paņem pārzīmē ar zīmuli bez visiem tiek prustojumiem ar kanjiem kas tur ir un būs viss OK.
Savādāk palīdzēt nevaru. -------------------- ![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Vai policijai nebus pretenzijas pret to ka pa ielam skraidis barins lidz zobiem ar ierociem nokarusies cuvaki skraidis. Pat pa celam uz cosplaju man varbut bus problemas.
![]() ![]() Ka lai nomaske 160cm garu krustu. -------------------- |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
QUOTE(Janus @ May 20 2005, 14:59) Vai policijai nebus pretenzijas pret to ka pa ielam skraidis barins lidz zobiem ar ierociem nokarusies cuvaki skraidis. Pat pa celam uz cosplaju man varbut bus problemas. ![]() ![]() Ka lai nomaske 160cm garu krustu. Gan jau problēmu nebūs. Uz kādu brīvdabas spēli mēs daži cilvēki vilkāmies ar lielajiem vairogiem, lielajiem divročiem-zobeniem un saģērbušies kaut kādās ādās. Protams - jābūt gatavam, ka skatīsies kā uz idiotu un centīsies attālināties no tevis vismaz par 5m, bet pieder pie lietas. ^^ |
Deadly Frozen |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 28-September 04 From: Svešā ādā. ![]() |
Ak es ģēnijs, Chii cosplay izskatās ka nebūs ne no manas ne no Shaisuke puses XD Tā kā - gan jau kaut kad citreiz. Un mans Yu~ki Beast of Blood cosplays arī vēl nav īsti gatavs rādīšanai, ņemot vērā ka mana seksīgā frizūra tika pielīdzināta un vairs galīgi neizskatās tā, kā vajadzētu... Domājams cosplay šī pasākuma ietvaros man izkritīs, par Shaisuke īsti nezinu, varbūt viņa atnāks ar to Miyavi...
-------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Ehh.. man (Hideki) paliks par 2 Chii mazāk... Vismaz mani nesaraus gabalos...
-------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Viena Chii vakar bija!
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(Roze @ May 24 2005, 00:01) Huh? |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
tātad, es beidzot atraku topiku kurš ir pa taisno domāts tērpu apspriešanai čaru izvēlei utt. Tātad postosim mēs jautājumus te, nevis citos topikos.
Un sāksim ar to ka palīdzēsim atrast charu Seipherot'am. kam kādi piedāvājumi uz čaru ar gariem melniem matiem? man pašlaik nak prātā tikai Jun's no Samurai Champloo. -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(Yume @ Jul 27 2005, 11:40) tātad, es beidzot atraku topiku kurš ir pa taisno domāts tērpu apspriešanai čaru izvēlei utt. Tātad postosim mēs jautājumus te, nevis citos topikos. Un sāksim ar to ka palīdzēsim atrast charu Seipherot'am. kam kādi piedāvājumi uz čaru ar gariem melniem matiem? man pašlaik nak prātā tikai Jun's no Samurai Champloo. nifiga, Sephiroth mati ir chirkaini....tikai gadiijumaa ja straadaasim ar golfu (nabaga mati). Tad jau driizaak sigfa... un man ar aatri jaaizdomaa ko kosplejot... -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Man pašam radās ideja par Vincent no Cowbiy Bebop Knckin` on Heavens Door
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Yume |
![]()
|
arī pareizi, bet Vincents ir noaudzis... tas ir, viņam ir bārda... tu viņu zīmēt taisies?
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Da nee, paspēšu izaudzēt.
![]() -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Yume |
![]()
|
Then feel free. Rekā, pats atradi sev charu. malacis.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 10:26 |