![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Kads nezin kur var dabūt normalas parūkas.
-------------------- |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Lūdzu iesakat kā var uztaisīt šo
-------------------- |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
-------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
QUOTE(aigarius @ Jul 27 2005, 20:15) Tā bija mana pati pirmā ideja. ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Nuin @ Jul 27 2005, 19:32) QUOTE(aigarius @ Jul 27 2005, 20:15) Tā bija mana pati pirmā ideja. ![]() Vari pameegjinaat arii zilu gjemperi. Ja tev glabaajas kaut kur vecas dreebes... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
emmm, manuprāt ar zeķi tur nepietikt.
Tur vajag vienkārši tāās krāsa leastīga auduma gabalu sašūt. Aizej uz audumu veikalu un pasaki ko tev vajag, viņi ir saprotoši,palīdzēs nemaz neprasot dumjas lietas. *pie manis jau pierada ![]() Un Isa- parūkas? Cik tu esi gatava parūkai iztērēt? -------------------- ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Tā par parūkām tik tāda viena mirkļa doma kā alternatīva, ja neko neizdomāsu uz saviem tumšajiem matiem.
Starpcitu Nuin man katkur mētājas atsevišķās piedurknes. Man viņas ir gandrīz līdz padusēm garumā. Diezgan elastīgas un tumši zilas. -------------------- |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Es gribeeju uzzinaat....no speeleem var kaadu charu?...Jeb tikai anime!!!!
![]() Jo uz sewi atradu tikai no speelees!! -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Man taada pati probleema :/
-------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Lūdzu, galvenais lai chars ir atpazīstams.
![]() Tas ir.. emm.. lai tā spēle no kuras ņem ir daudz maz zināma, un viss OK. ![]() Mēs kādreiz taisijāmies no Grandias taisīt cosplay'u... hmm... nez, doma pat vēl nav noliegta. *domīgi skatās grieztos* -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Yume @ Jul 29 2005, 14:48) Lūdzu, galvenais lai chars ir atpazīstams. ![]() Tas ir.. emm.. lai tā spēle no kuras ņem ir daudz maz zināma, un viss OK. ![]() Mēs kādreiz taisijāmies no Grandias taisīt cosplay'u... hmm... nez, doma pat vēl nav noliegta. *domīgi skatās grieztos* Es ceru ka maneejo charu atpaziis... Paredzu ka Shinobi-sama zinaas... JurCHiX zinaas... nju jums naaksies man piedod ja neviens mani neatpaziis.... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nu nezinu kā ar to atpazīšanu(es domāju charu)....,bet spēle ir diezgan pazīstama!!!
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Winry @ Jul 29 2005, 15:34) Es nezinkāpēc uzreiz iedomajos kādu jautru cilveku cosplayā no, piemēram, Fallout ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(aigarius @ Jul 29 2005, 16:45) QUOTE(Winry @ Jul 29 2005, 15:34) Es nezinkāpēc uzreiz iedomajos kādu jautru cilveku cosplayā no, piemēram, Fallout :huh: mm, no tā paša Diablo būtu smukāk :> -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Winry |
![]()
|
Manam charam ir mega ierocis uz rokas.....vai var bez taa verķa cosplay'ot , vai arī man būs jātaisa no kartona vai jeb kura cita materiāla!
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 07:32 |