![]() |
![]() ![]() |
![]() |
TradeMAAK |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 112 Joined: 26-June 05 ![]() |
Es arī gribu piedalīties Jūsu kõsplēj! Kas man jādara?
|
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
QUOTE(TradeMAAK @ Aug 14 2005, 12:27) 1 ) Tev ir jābūt ļoti labam ![]() 2 ) Tev ir jāsaģērbjās pikaču tērpā ( vai arī kādā citā ) ![]() 3 ) Jāsaprot ka tur būs daudz tautas un lielākā daļa tevi ignorēs jo tevi nepazīst. ( Mani arī tai skaitā ) ( Tas laikam parāda to ka uz šo cosplay kas notiksies 27-28 augustā pie za4pēdiņas ne TU ne ES, nebūsim! ) Visi jautājumi pie za4pēdiņas. ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(slay3r @ Aug 14 2005, 13:49) Jāsaprot ka tur būs daudz tautas un lielākā daļa tevi ignorēs jo tevi nepazīst. dazhi vinju ignorees arii citu iemeslu (topiku) deelj ![]() bet ja nopietni, tad TradeMaak, izdomaa sev charu no kaadas populaaraas animes, un uztaisi attieciigo teerpu. neaizmirsti ka labs kospleis ir tad kad tu ne tikai izskaties peec kaada anime chara, bet arii uzvedies attieciigi (kaa tas chars). -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(slay3r @ Aug 14 2005, 13:49) QUOTE(TradeMAAK @ Aug 14 2005, 12:27) ... 3 ) Jāsaprot ka tur būs daudz tautas un lielākā daļa tevi ignorēs jo tevi nepazīst. ( Mani arī tai skaitā ) ( Tas laikam parāda to ka uz šo cosplay kas notiksies 27-28 augustā pie za4pēdiņas ne TU ne ES, nebūsim! ) Visi jautājumi pie za4pēdiņas. ![]() kaut ko TIK stulbu es sen shai forumaa nebiju redzeejusi....vispaar jau visi saka, ka otakieshi ir skalji un DRAUDZIIGI. Kaut kaa nebiju pamaniiusi, lai ja naak jauna tautaa, taa peec tam atsauksmees rakstiitu "Mani ignoreeja utt". Kaut kaads tizlums.... Ja kas speciaali jums veltiishu uzmaniibu un pirmajaas speelees buusiet pirmie un galvenie varonji! Sarunaajaam? ![]() par to cosplay kaa taadu...viss daudz maz oki...tik tie kas paliek pa nakti....nju taa segas un guljammaisus luudzu liidzi!!!! ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
zaķīšu pēdiņās... kaut ko TIK ...
Kas vispār ir plānots iekš cosplay!? ![]() *Var jau pārģērbties par TIK *S* slay3r no otaku.lv ![]() [PAVISAM NOPIETNĀ DAĻA] za4pedinja, pastāsti kaut ko vairāk pa C-play! ![]() This post has been edited by slay3r: Aug 14 2005, 15:04 |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Aug 14 2005, 14:24) par to cosplay kaa taadu...viss daudz maz oki...tik tie kas paliek pa nakti....nju taa segas un guljammaisus luudzu liidzi!!!! ![]() Ja es būšu, tad es negulēšu. (Labāk skatīties anime (ja būs kur) nekā gulēt). Un JA es cosplayoshu, tad varbūt vienkārši kaut ko sarkanu uzvilkšu. ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
palīdziet mazliet... meklēju samurai 4aru ar baltu kimono vai ķipa kas viņam tur ir mugurā
![]() |
TradeMAAK |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 112 Joined: 26-June 05 ![]() |
Es būšu Põ no The Teletubbies.
Attached thumbnail(s) ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
taa tiem kuriem būs zobeni, būs darbiņš
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Aug 14 2005, 15:34) Ja es būšu, tad es negulēšu. (Labāk skatīties anime (ja būs kur) nekā gulēt). gluzhi manas domas. bet ja gribeesies paguleet, var jau pateelot Inu Yashu un guleet kur buus vieta kaa buus eertaak un bez segaam/spilveniem... liekas ka laiks to ljaus... zheel, protams, ka buusi tikai random chars - tas tavs IY teerps man shausmiigi patiik... QUOTE(EliminatoR @ Aug 14 2005, 21:35) taa tiem kuriem būs zobeni, būs darbiņš ![]() a cik cilveekiem vispaar buus zobeni? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
QUOTE a cik cilveekiem vispaar buus zobeni? Es varu paķert kaut ko iz sava arsenāla - kādu saisu, kaujas cirvi, dagerīti, parodiju par bokenu ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(lastguru @ Aug 14 2005, 12:55) neaizmirsti ka labs kospleis ir tad kad tu ne tikai izskaties peec kaada anime chara, bet arii uzvedies attieciigi (kaa tas chars). tas noziimee ka ja me buuus gothic & lolita mana, tad man buus jaaizturas beernishkjiigi un es nedriiksteeshu daudz runaat o.O gruuti buus (ar to nerunaashanu) XD ~BN~ -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(lastguru @ Aug 14 2005, 21:42) QUOTE(Hikaru @ Aug 14 2005, 15:34) Ja es būšu, tad es negulēšu. (Labāk skatīties anime (ja būs kur) nekā gulēt). gluzhi manas domas. bet ja gribeesies paguleet, var jau pateelot Inu Yashu un guleet kur buus vieta kaa buus eertaak un bez segaam/spilveniem... liekas ka laiks to ljaus... zheel, protams, ka buusi tikai random chars - tas tavs IY teerps man shausmiigi patiik... Tad jau redzēs. Es jau teicu, ka man būs kaut kas sarkans. ![]() |
PHz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-November 04 ![]() |
QUOTE(EliminatoR @ Aug 14 2005, 16:48) palīdziet mazliet... meklēju samurai 4aru ar baltu kimono vai ķipa kas viņam tur ir mugurā ![]() Nu vismaz priekš manis visarhetipiskākais samuraja tēls ir Haohmaru no vecās labās Samurai Shodown spēles, kurš savukārt ir balstīts uz cilvēku-leģendu Musashi Miyamaoto. Lūk, oriģināls - ![]() un cosplay - ![]() ![]() Varbūt noder? ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
yo,es piedalos 100%
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:11 |