![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Tā es nomainīju tērpu - būšu Miša no Pita Ten!!!!
Teeheehee... ![]() ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Un vispaar... cik cilveeki taisaas ierasties uz sso cosplay?
~BN~ -------------------- ![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nu es ieradiishos...ja kaads man pateiks kaa to ieroci uztaisiit, sawaadaak buus diezgan pashvaki ar to atpaziishanu!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE Nu es ieradiishos...ja kaads man pateiks kaa to ieroci uztaisiit, sawaadaak buus diezgan pashvaki ar to atpaziishanu!!! Es iisteniibaa arii saubos vai mani kaads atpaziis, jo sii foruma memberi reti kad klausaas j-rock, bet anywayz, vieglaakais variants manupraat buutuu biezs kartons un nokraaso... to metaalisko var ar folliju noliimeet... ![]() Pameklee kkur netaa, varbuut kaads cits jau so kospleju ir taisiijis un mosh tur ir pamaaciibas kaa to ieroci dabuut gatavu. ~BN~ -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Lija @ Aug 22 2005, 17:33) ideāls variants, heh heh. QUOTE(Shaisuke @ Aug 22 2005, 18:38) QUOTE Nu es ieradiishos...ja kaads man pateiks kaa to ieroci uztaisiit, sawaadaak buus diezgan pashvaki ar to atpaziishanu!!! Es iisteniibaa arii saubos vai mani kaads atpaziis, jo sii foruma memberi reti kad klausaas j-rock ~BN~ atpazīs, neatpazīs... phe! Pienāks un pajautās, ja neatpazīs. ^_^Ne jau visi tēli ir tik koši. It's all about the attitude - ja pats zini, kas esi, tad viss štokos, heh heh. Un jā, es arī būšu cosplay'ā. Diezgan pašvakā, but anyway. -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
es ar bushu ( ja buushu ) kosplejaa!!!!! genshikena ieteiktajaa cat boy kosplejaa!!!!!!!!
![]() |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Ja būšu tad būšu Random char with random char name
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Īsi un skaidri, būšu.
-------------------- |
Saki Hanajima |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 67 Joined: 11-July 05 ![]() |
tā drīkst priekš manis dullās, neko nejēdzošās, me knapi kustās, tāpēc, ja ierodos, tad ļoti pasīvi. bet ir velme
2) cikos tauta vācas un kur? 3) kādas ir izredzes nepalikt pa nakti, jo uz grīdas man gulēt nedrīkst? un MAN ir jāguļ, kā īpaši traumētai.. so... mhmmm -------------------- Did you know in many ways the flow of electrical ways through our bodies can be compared to the flow of water? Over 60% of the human body is made up of water. In other words, if you were to round up, people are water. Many people fail to realize this considering the body's solid appearance, but nonetheless, on the inside, we are essentially a liquid. Water is continually flowing through us. It streams through our viens, it sustains all parts of our body - the heart, the stomach, the kidneys, the bladder -
|
Saki Hanajima |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 67 Joined: 11-July 05 ![]() |
ok, es visu sapratu pati. ne tajaa topikaa skatiijos
![]() -------------------- Did you know in many ways the flow of electrical ways through our bodies can be compared to the flow of water? Over 60% of the human body is made up of water. In other words, if you were to round up, people are water. Many people fail to realize this considering the body's solid appearance, but nonetheless, on the inside, we are essentially a liquid. Water is continually flowing through us. It streams through our viens, it sustains all parts of our body - the heart, the stomach, the kidneys, the bladder -
|
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es tiko ieskatījos šinī topikā un vēlējos jautāt, tas cosplay yau ir noticis vai vēl tikai notiks, ja neesmu nokavējusi tad var iet uz šo cosplay? Ņemot vērā to, ka nekad neesmu bijusi cosplay, gribēju jautāt, kas tas tāds vispār ir, es to zinu visai neskaidri.
-------------------- |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Aug 30 2005, 14:56) Es tiko ieskatījos šinī topikā un vēlējos jautāt, tas cosplay yau ir noticis vai vēl tikai notiks, ja neesmu nokavējusi tad var iet uz šo cosplay? Ņemot vērā to, ka nekad neesmu bijusi cosplay, gribēju jautāt, kas tas tāds vispār ir, es to zinu visai neskaidri. Cosplays jau ir noticies. ![]() ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
Es nezinu kaa citi, bet personiigi es ar nepacietiibu gaidu naakamo cospleju
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
jāsāk atkal domāt, ko cosplayot.... Uh.
![]() -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
Uuuu jaa... Man jau ir triis idejas... Vareetu Yukari no Paradise Kiss, Chii vai ko no j-rock
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 19:56 |