![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Ceru ka neviens nemeginas uztaisit no Berserk Guts kostimu. Jo tas bušu es.
![]() ![]() -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Hmmm, kaadam ir ideja kaa uztaisiit tos spaarnus?
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
ermm... no stieples un celafaana? jeb tas nav aciimredzami?
-------------------- Because i can!
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Mosh no kkaada krepapiira un to ar goshaam apziimeet tajaas kraasaas kaa tev vajag?
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Celofaans? Man tas vairaak atgaadina kartonu :S
~BN~ -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ehh ja man būtu kaut vai tikai viena ideja... -___- Itkā bija viena ideja, Shia no Pita Ten (aka mans avatars)... Bet tērpu būtu pagrūti uztaisīt...
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
man jau nu nemaz peec kartona neizskataas, bet es par to iipashi neuztrauktos, jo redze man ir kaada ir. un ja to taisiitu no pleeves ar stieples karkasu, sanaaktu daudz vieglaaki un izturiigaaki tie spaarni. ar kartonu ir ta ka paloca bik netiishaam un vakars klaat, bet manis piedaavaatais variants buutu viegli un aatri salabojams llociishans gadiijumaa.
-------------------- Because i can!
|
Shaisuke |
![]()
|
Neizskataas ka to Shia teerpu buutu gruuti uztaisiit... tik mazliet jaapacenshas... Nekaadas iipashaas piegrieztnes tur nav vajadziigas...
Atradu vienu bildiiti uz cosplay... ja nemaldos taa arii ir Shia no Pita ten. ![]() ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
WOW...skatos tautai baigi iepaticies kaut kas no Pita ten...
![]() Tākā es jau biju Miša no Pita ten, tad vairāk atsakos būt par viņu un rozā matus arī nekrāsošu ... tā kā arī viena vakance!!! ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
*evil grin* man radaas gjeniaala ideja - es laikam buushu Sakuya Kira no "X" XD
tikai mati laikam buus jaaapgriezh un k-kas jaaizdomaa ar vinja parasto pusaiztaisiito/attaisiito kreklu... man ir ko sleept ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmm tad varbūt būs jāpamēģina uztaisīt...
Pašlaik visčakarīgākā izskatās tā cepure... un jā, of course, nūja. x_x |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Kāds vispār no Trigun kautko cosplejos? jo es taisos.
-------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Es aiznēmu vashu.
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 15:07 |