![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Sep 6 2005, 18:21) Hmm tad varbūt būs jāpamēģina uztaisīt... Pašlaik visčakarīgākā izskatās tā cepure... un jā, of course, nūja. x_x Man gan izskataas ka visgruutaak tev vareetu iet ar to balto kleitinju, kas pa virsu. Cepure ir viegla, tas melnais audums, kas tur ir, vnk panjem kko staipiigu vai ieshuj gumiju, lai turaas pie galvas, un kas tur ko nepieshuut balto cepures dalju. Un nuuja, kamoon, njem kkaadu slotaskaatu, kautvai no aviizeem vai kkaa taada uztaisi to bumbu un tik stiprini klaat. peec tam kraaso... ~BN~ -------------------- ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Heh tomēr šoreiz meģinašu beidzot tikt galā ar Sohmas Kaguras tērpu. Kleita jau nebiedē, probēmas sakas ar to kaķi uz muguras. Plz help.
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Sep 6 2005, 21:34) QUOTE(Kikyou @ Sep 6 2005, 18:21) Hmm tad varbūt būs jāpamēģina uztaisīt... Pašlaik visčakarīgākā izskatās tā cepure... un jā, of course, nūja. x_x Man gan izskataas ka visgruutaak tev vareetu iet ar to balto kleitinju, kas pa virsu. Nu nez, kautko tamlīdzīgu esmu pirmstam šuvusi... =| Bet nujāaa... Kā jau teicu, kautko izdomāšu. XD QUOTE Heh tomēr šoreiz meģinašu beidzot tikt galā ar Sohmas Kaguras tērpu. Kleita jau nebiedē, probēmas sakas ar to kaķi uz muguras. Plz help. Hmm... Ir nācies mīkstās mantiņas šūt? |
TradeMAAK |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 112 Joined: 26-June 05 ![]() |
Nūju (aizkaru štangu) var iegādāties pa apmēram 5 latiem Alfā, vienā no tehnikas/mēbeļu nodaļām. Viņa ir samērā viegla un ērta, bet, ja tu esi pundurs, tad laikam būs par garu, jo garums ir kaut kur 1.95 m, un kārtij jābūt +7 līdz 10 cm virs tavas galvas, ja pārāk gara vai īsa - neder.
|
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
-------------------- |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Vai kādam ir vairs nevajadzīgi tumši brūni ādas cimdi?
-------------------- |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Mans jautājums būs pieticīgāks - kur Rīgā par sakarīgu cenu var iegādāties korsetes?
|
![]()
|
Cenu gan nepateikšu, bet vari megināt atrast apakšveļas veikalos vai sexshopos *tric par rakstīto* I'm not pervert!!!!
-------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Pretii barona centram viens veikals ir. Tur skatlogaa ir uzrakstiits - Netradicionaalaa velja. bet tasd viss ir atkariigs no taa kaadu tev vajag. Ja zem kruutiim, tad nevaru paliidzeet, bet ja parastu, tad mosh varu iedot...
~BN~ -------------------- ![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Virs krūtīm.
Paldies par piedāvājumu, bet man diemžēl izmēri visticamāk būs mazliet par lielu. ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
Kaa tu zini?
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Naktspukjiite @ Sep 11 2005, 22:13) humpalās! TUr ir viss! -------------------- ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Sep 17 2005, 09:26) QUOTE(Naktspukjiite @ Sep 11 2005, 22:13) humpalās! TUr ir viss! es gan savā daudzu gadu ilgajā humpalu izstaigāšanas pieredzē nevienu korseti tur neesmu manījusi. (atbaidoša paskata XXL lieluma veļas izstrādājumi neskaitās). -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(anti @ Sep 18 2005, 09:00) es gan savā daudzu gadu ilgajā humpalu izstaigāšanas pieredzē nevienu korseti tur neesmu manījusi. (atbaidoša paskata XXL lieluma veļas izstrādājumi neskaitās). vai pie iepuvushajiem kapitaalistiem korsetes nau pamataa vajadziigas uzbliidushaam XXL izmeeros vismaz burgermiileem? imho logjiski. ;> |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(anti @ Sep 18 2005, 10:00) QUOTE(+Chibi+ @ Sep 17 2005, 09:26) QUOTE(Naktspukjiite @ Sep 11 2005, 22:13) humpalās! TUr ir viss! es gan savā daudzu gadu ilgajā humpalu izstaigāšanas pieredzē nevienu korseti tur neesmu manījusi. (atbaidoša paskata XXL lieluma veļas izstrādājumi neskaitās). Es gan labas normālas arī atradu... Padārgas gan. Un a firend of mine vienu loti labu nopirka Degas... Hm. Maybe you're just unlucky. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:08 |