![]() |
![]() ![]() |
![]() |
windhover |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
Mjā.. Arī es vienreiz izmantoju batkošnas paņēmienu, un, vārot manais izraudzīto apģerbu, pie krāsas klāt laikam vēl sāli vajadzēja pielkt.. Rezultāts bija apmierinoš (it sevišķi pēc atkārtotas batikošanas), tikai, kad es viņu pēc tam mazgāju veļas mašīnā... Labāk ar rokām un bļodā, ja nu akurāt vajag atbrīvoties no netīrumiem.
![]() -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Yume @ Mar 15 2005, 17:31) Tieši tā. ![]() Un, nu tauta, kas ir ar cospley uz nājamo party? tas ir uz piektdienu? Man pašlaik izskatās ka es paspēšu Annu pabeigt. Ja kādam nav ko darīt, var man kompāniju sastādīt. ![]() Klau Yume, kas ir tā meitene priekšplānā ar gaiši zilajiem matiem..es gan tikai nedaudz esu redzējusi no Shaman King un diemžēl tādu neatceros... ![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tā meitene ir HoroHoro māsa. ( līdzība ir neapspriežama
![]() Hehe, a es gan paskatījos ka es nepaspēšu līdz vakaram pabeigt, jo manamuz darbu bija steidzmā kārtā jāiet divas dienas pēc kārtas, un nepaspēju bandanai audumu sameklēt, nāksies vien iztikt ar sevis cosplay'ošanu. ![]() -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Yume @ Mar 18 2005, 14:51) ... Hehe, a es gan paskatījos ka es nepaspēšu līdz vakaram pabeigt, jo manamuz darbu bija steidzmā kārtā jāiet divas dienas pēc kārtas, un nepaspēju bandanai audumu sameklēt, nāksies vien iztikt ar sevis cosplay'ošanu. ![]() hheh, ja attieciigu dreebju neesamiiba cosplejam majsa - vaig cosplejoshanaj izveeleeties kaadu hentai charu =8D |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Mha, tev ir visas izredzes.. bet man ir vēl 3 tērpi
![]() Tikai man pēd darba vēl būs slinkums viņus melēt. bet nu tev nepatīk ideja par manis cospley'ošanu? kas var būt labāks? ![]() -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es te dažādu stimulu ietekmē gribu jau sen cospleyot INUYASHU.
![]() Vismaz gribu mēģināt kaut ko taisīt. Nezinu kā būs ar matiem un ausīm, un citām fintikļuškām, bet tērpu var uztaisīt (t.i. kimono). Pie tam kimono ir vispārīgs tērps, varēs ar to vasarā staigāt. ![]() ![]() Tikai, cik es saprotu, vajag baltu lupatu priekš apakšdrēbes un sarkanu lupatu augšdrēbei no kā taisīt... Baltu var paņemt jebkuru lupatu un uztaisīt apakšdrēbi. Bet vot sarkanu....... Varbūt kāds zina kādu lupatu veikalu Rīgā, kur var nopirkt audumu. |
windhover |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Mar 31 2005, 11:23) Es te dažādu stimulu ietekmē gribu jau sen cospleyot INUYASHU. ![]() Vismaz gribu mēģināt kaut ko taisīt. Nezinu kā būs ar matiem un ausīm, un citām fintikļuškām, bet tērpu var uztaisīt (t.i. kimono). Pie tam kimono ir vispārīgs tērps, varēs ar to vasarā staigāt. ![]() ![]() Tikai, cik es saprotu, vajag baltu lupatu priekš apakšdrēbes un sarkanu lupatu augšdrēbei no kā taisīt... Baltu var paņemt jebkuru lupatu un uztaisīt apakšdrēbi. Bet vot sarkanu....... Varbūt kāds zina kādu lupatu veikalu Rīgā, kur var nopirkt audumu. Esmu dzirdējis, ka varot nopirkt jau gatavu kimono, bet dimžēl ne jau sarkanu.. Varbūt pēc tam pārkrāsot.. Tur kur māca karatē, parasti visi staigā kimono.. Un šķiet ka arī audums nederēja jebkurš.. Vai tik nebija zīda un kaņepāju audums, bet tā kā tādu diez vai kaut kur var dabūt, tad derēs jebkurš ![]() P.S Auduma veids raksturo, kurai sabiedrības kārtai atbilst kimono valkātājs (zemniekiem var būt paratākais kartupeļu maisa audums, bet samurajiem diez vai..) P. P. S Tas jau laikam ir pārāk nopietni un dārgi.. -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
Yume |
![]()
|
Tā, tagad man fiksi paceļ balsi tie kas 100% zin ka piedalās cosplay'ā, un pasaka kas būs.
Un tagad tie , kas doma piedalīties... Un Lija.. emm, manam nava naudas taisīt to foršo eņģeļa tērpu, tāpēc mans paliks par Annu no Shaman King, tad nu varbūt tu taisi to jauko meitiņu ar zilajiem matiem? Un runājot par Shaman king vispār-tauta, mums vajag vēl noteikti Yoh un Ren'u. Kāds negrib pieteikties? -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Yume - nekas, nekas...
Pagājušajā strelkā spriedām par FMA grupu Chibi ieteica, ka es varētu būt Lust vai Winry ![]() ![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
aaa, es arī gribu FMA cosplay'ot, jau labi sen... bet- man nav neviens atbilsošs tēls T.T
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Yume |
![]()
|
Tieši tā.. starp citu, ja būs šitik silti droši varēs cosplay'ā staigāt pa pilsētu..
![]() BTW, if someon's interested.. that's me as Anna- -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Oijēe... pat krelles... O.O Labs cosplays, indeed! ^__^
Btw, man liekās, ka būs tik silts. Ah anyway! Es būšu Envy no FMA. Tērpu jau pamazām sāku taisīt. ![]() |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
QUOTE(Yume @ Apr 4 2005, 16:44) Ojā ![]() ![]() ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |