![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Yume @ Apr 4 2005, 15:44) jautraak pa pilseetu buutu staigaat autentiskaa 1:1 izmeera valkirijaa vai gundama kosplejaa un ik pa laikam neveikli aizkjert maaju stuurus. apstaaties, noslauciit kjiegjeljus no pleciem, atvainoties, paklaniities un doties taalaak. ;> |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
kas shogad Anime festaa cosplejos Inuyasha animi, t.i. inuyasha, kagome,sango, miroku, shippo? es ceru ka nebuusu vieniigaa
-------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Kagome- tu piedalies cosplay'ā?
-------------------- ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
Ja paspeeshu visu laikus sagatavot, tad jau piedaliishos cosplayaa.
-------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
eu, nu ziniet, man te taads mazs, stulbs jautaajums - vai cospleyaa ir obligaati pasham jaataisa tas teerps...? tas buutu pret cospleya noteikumiem, ja man kaads shuveejs pagatavotu sho cospleya teerpu...?
____________________________________ Es dazhviet redzeeju ka juus esat uzgaajushi lapas, kur var apskatiities kaa taisiit teerpus, varbuut kaads zin kaadu Naruto teerpu pagatavoshanas lapu? (ja tas nav apgruutinaajums, tad vareetu kaadu kur raadiits kaa taisiit Akatsuki meeteljus...) -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Tas jav nekas, ka mati nav tādā krāsā kā vajag. Tā kā negrībās viņus krāsot.
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Apr 11 2005, 15:52) eu, nu ziniet, man te taads mazs, stulbs jautaajums - vai cospleyaa ir obligaati pasham jaataisa tas teerps...? tas buutu pret cospleya noteikumiem, ja man kaads shuveejs pagatavotu sho cospleya teerpu...? Man liekās, ka tērps pašam nav obligāti jātaisa. Bet tu jau zini... ja gribi kautko izdarīt pareizi - dari to paša spēkiem... Pašam šūt paņem daudz vairāk laika, bet tas ir visai jautri. Teica cilvēks, kas jau 2 gadus visiem stāsta, ka ienīst mājturību... |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
*shifty eyes* It kā es pati šuvu sev mēteli....
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:19 |