![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
klau mans grib piedaliities cosplay'aa, tomeer jautaajums...kam es esmu liidziiga
![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Negribi saražģītu tērpu?
Neko-mimi augšā un tērps gatavs. ![]() Bet par to, kam līdzīga? hmm, sadomāsim... un kā tu tomēr skaties uz DiGiCharat? -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Vai kāds nezina, vai var uztaisīt Inuyashas matus no liniem? Bija doma ar tiem kaut ko darīt.
Vai mēģināt nopirkt kaut kādu parūku un tad izveidot kaut ko līdzīgu Inuyashas matiem? Vai kāds nezina, kāda veida veikalos tas ir jāmeklē? Ja vispār kādam bija darīšana ar mākslīgu matu veidošanu, var ko pateikt? Vai tie, kas agrāk cosplayoja, nekad mākslīgus matus neizmantoja? Un varbūt var pateikt, cik stipri visa šī padarīšana ir bezcerīga? |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(Yume @ Apr 12 2005, 23:01) Negribi saražģītu tērpu? Neko-mimi augšā un tērps gatavs. ![]() Bet par to, kam līdzīga? hmm, sadomāsim... un kā tu tomēr skaties uz DiGiCharat? Khemkhem.....WINJAI IR GARI MATI UN WIOLETI!!!!!!!! bet nu tas buus bezizejas gadiijumaa.... ![]() Runaajot par matiem, pameegjini teaatrii atrast, winjiem wiss kas tur ir ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Mati.. nu cilvēki aizejiet uz Dinni, vai uz hiperRimi, tur ir pārtī parūkas, visi vienmēr izmanto tieši tās, jo viņas ir lētākas un sapērā atbilstošas.
Ir-ir cosplayots ar parūkām, un viņas nav nemaz tik grūi atrast. Un Zaķuk- es jau tev nesaku cosplayot to čaru, mēģini Puchiko.. viņai mati nemaz nav tik gari.. ![]() -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
|
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Apr 11 2005, 16:20) QUOTE(Kagome @ Apr 10 2005, 19:35) Un ko tu taisies paspeet sagatavot kosplejam? Es, ja paspeeshu visu sagatavot, t.i., ja sanaaks kaut kas labs, tad cosplayoshu Inuyashu. nu labi, ja sanaaks tad pidaliishos cosplayaa! -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(kamui21 @ Apr 16 2005, 13:51) Nu es jau arii gribeetu ko uzvilkt, bet esmu galiigi nekam nederiigs shitaadu teerpu veidotaajs ar o% izredzeem ko uztaisiit, taaka varbuut ja kaads var paliidzeet tad padod zinju...pienjemu visus risinaajumus un pievienojos visiem kaut ar koka vai kruuma kostiimu, varu paargjeerbtie par vienalga ko...tikai neko nemaaku taisiit, bet traki gribas to cosplay ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Nepieciešams kosplajam . Kāds zin veikalu, kur pārdodas matu lakas, kas krāso matus?
![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
Veikals ar matukrāsām laku veidā? mekle dunni, bet vispār, Lija nesen pirka, jāsagaida kad viņa atbildēs.
Bet par bruņām no bruņurupuča- atceries darbmācību un taisi pats. -------------------- ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Interesanti, kad es taisīšu Inženierdarbu?
![]() |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
nu es laikam ar piedaliišos coplejaa, itkaa izdomaaju - no bleach - ichigo >:) un zobenu buus pagruuti zobenu uztaisiit, bet es tomeer centiišos
![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Nuin @ Apr 17 2005, 12:33) Tātad mani meklējumi matu krāsu jomā- Matu lakas esmu atradus tikai spilgti oranžas (hints uz Fantas pusi) un dzeltenas (izmazgājas pirmajā reizē) pie tām var arī pieskaitīt tos sasodītos spīdumiņus flakoniņā, kas ir dažādās krāsās, taču jēgas gandrīz nekādas (tiem kas atceras - mans cosplay variants par Shampoo - zilā matu krāsa tur bija tā, nju līdzīgi ar lupu...) kā arī nesen dabūju ZILU matu krāsu, taču tā ir krāsa un izmazgājas laikam ar divām vai vairāk mazgāšanas reizēm (ja kāds nobriedis pamatīgākām pārvērtībām, nepažēlošu zilo un aiziet ![]() Kaut kur redzēju arī zaļu,taču mana jau tā nelietojamā atmiņa negrib pateikt, kur tas īsti ir.. ![]() ā, un vēl ir arī lillā matu krāsa - izmazgājas pēc 2 mazgāšanas reizēm (pārbaudīts variants) |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Nu labi... kur tad tā orandžā krāsa pārdodas? GAn jau derēs, lai nokosplejotu Sandži.
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:19 |