![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ladykiller |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 11-April 04 From: Majas, milas majas ![]() |
@yume Nav javelk paraleles starp viniem. Pamats vinjiem ir tas pats, pat visam vinjam pamats ir tas pats, vienk. savadak viss risinaas.
@robik nju zini runajot par milestibu Vampire Hunter D mana uztvere ir viena no retajam kura tiesam tika atspogulota, ka milestiba ir iespejama jebkados apstaklos un cik daudz ir gatavs dariit del milestiibas. -------------------- You know what I like in a girl ? Me !.
She was as hot as the sun, but she just wasnt that bright. You do the kind of stuff that Prince would only sing about. Ja bernam jau agra vecuma velaties iemacit, ka pipet nevajag un negribat but sliktais vecaks sakiet:"Ja pipesi cigareti bernin, tetis nomirs..." |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
nu robik, kaa tu vari teikt - "prasta", domaa Vampire Hunter D nejaushi tika izveeleets, lai tiktu paraadiits Arsenaalaa?
![]() -------------------- ![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Droshi vien nebiju omaa, kad skatiijos
![]() |
Duarh |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 9-April 04 From: Portland OR USA ![]() |
Hmm. . .
![]() Ja Crests ir paarsvaraa action un mazaak love, tad jaapiedaavaa arii preteejais - Kareshi Kanojo ni Jijou, vai His & Her Circumstances, kas ir all love & no action. Bet tas ir labaakais romance anime, ko es jebkad esmu redzeejis. Uztaisiija Hideaki Anno - tas pats onkulis, kas Evangelionu. . .var redzeet, ka zina, ko dara. Karekano liidziigs veel ir Kodomo no Omocha, kas gan angliski ir tikai fansubaa (un taadeelj pat varbuut tiem, kas nerunaa japaaniski, moraali attaisnojams downloads). Daudz nenopietnaaks par karekano - love aspekts nav tik attiistiits, bet humors gan. . . Hmm. . .veel Argento Soma, lai gan tur tas love aspekts ir ljoti saapiigs. . . -------------------- 世界を革命する力を
この我がに返してもらう! |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Es te domaaju, ko lai ieraxta un sapratu kaapeec nedomaajaas...
Kaa buutu ja konkreetaak zhanru uzraxtiitu? Ko grib skatiities? Savaadaak te jau comedy ar dramu kopaa, un tad tik meklee, kas ir kas... ![]() -------------------- ![]() |
Rob_X |
![]()
|
||
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Abi der, ka tik romance... ![]() |
||
CryRat |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
ja ir "ka tik" tad varbūt pamēģini šito ?
-------------------- my megabusters :X
|
Rob_X |
![]()
|
||
thx ![]() |
||
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hm Tokyo Underground mosh? Man personiigi patiik... kautkas starp romance/action/comedy =)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:14 |