![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Peec bildeem spriezjot juus lielaako dalju laika pavadiijaat pofigismaa seezjot
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Ella @ Mar 20 2005, 17:37) taa ir otraa diena. un vispaar sabiedriskais fui tiem kas nebija... -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Yume @ Mar 20 2005, 12:12) zini, pat piecos no rīta GuruGuru bija baigi labais, neļāva tautai aizmigt.. ![]() ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Lija @ Mar 21 2005, 09:45) QUOTE(Yume @ Mar 20 2005, 12:12) zini, pat piecos no rīta GuruGuru bija baigi labais, neļāva tautai aizmigt.. ![]() ![]() guruguru guruguru ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
QUOTE(alt @ Mar 21 2005, 08:08) QUOTE(Ella @ Mar 20 2005, 17:37) taa ir otrā diena. un vispār sabiedriskais fui tiem kas nebija... Ja goddigi pataupi savus fui pie sevīm ![]() Un IR lietas kas ir svarīgākas par anime tusiņiem ![]() Un beidz man te stāstīt ka anime ir pats svarīgākais pasaulē jo ja tādi ir kāda uzskati tad viņš ir galīgi slims, apsēsts ar anime, un tas vairs nav pieņemami! -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Vai tik tieshi sho teemu Church MK arii neapsprieda? He he, iisteniibaa jaa, iistam otaku par animi nekaa svariigaaka nav.
-------------------- Because i can!
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ella, pirmais teikums vēl daudz maz loģisks, bet pārējie viars neskan normāli, bet negrimsim psihoanalīzē, vai ne?
Atnāc kādreiz, kas tiec, tad sapratīsi ka maldījies. ![]() Hei Alt, kas tiek plānots uz Lieldienām? ![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
he he.. Ella pamazām tiek izspiesta... Ella labāk ņem savus vārdus atpakaļ
![]() Uz lieldienām vajag kādu anime tusu.. kā nekā lieldienas! -------------------- |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Yume @ Mar 21 2005, 16:19) Hei Alt, kas tiek plānots uz Lieldienām? ![]() Viss būs lāābi.. tevi no darba izmetīs, mani no skolas.. zato padomā cik daudz brīva laika paliks animeškai!!!! ![]() ![]() ![]() Bet patiešām aktīvs jautājums KAS IR AR LIELDIENĀM? Baigi gribētos kaut kādu tusu!!! |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Ella @ Mar 21 2005, 15:14) Un beidz man te stāstīt ka anime ir pats svarīgākais pasaulē jo ja tādi ir kāda uzskati tad viņš ir galīgi slims, apsēsts ar anime, un tas vairs nav pieņemami! Nu tad es esmu galigi slims un apsests ar animi.... un tas man patik ![]() ![]() Heh... ja es zinatu kad bus lieldienas... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Ziniet, es jums pacukstēšu, ka manas dzīvokļabiedrenes Lieldienās brauc prom uz Sāremu un es būšu te viena uz 30 kvm. Zo....
![]() ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Ella @ Mar 21 2005, 16:14) QUOTE(alt @ Mar 21 2005, 08:08) QUOTE(Ella @ Mar 20 2005, 17:37) taa ir otrā diena. un vispār sabiedriskais fui tiem kas nebija... Ja goddigi pataupi savus fui pie sevīm ![]() Un IR lietas kas ir svarīgākas par anime tusiņiem ![]() Un beidz man te stāstīt ka anime ir pats svarīgākais pasaulē jo ja tādi ir kāda uzskati tad viņš ir galīgi slims, apsēsts ar anime, un tas vairs nav pieņemami! just because you weren't at the place and missed having fun you doesn't mean you have to pick a fight and blame US for having that fun. -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Jāāāā... visi pie Chibi..
![]() Nu tagad paliek sastādīt izglītojoši-izklaidējošu programmu, kas uzņemās? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:14 |