![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nu skataties.... Vietas nav tik daudz, bet, ja Lieldienās ir vientuļi un gribās raudzīties uz to, kā es besos, ka nevaru samācīties exim, you're welcome.
-------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(Ella @ Mar 21 2005, 15:14) Ja goddigi pataupi savus fui pie sevīm ![]() Un IR lietas kas ir svarīgākas par anime tusiņiem ![]() Un beidz man te stāstīt ka anime ir pats svarīgākais pasaulē jo ja tādi ir kāda uzskati tad viņš ir galīgi slims, apsēsts ar anime, un tas vairs nav pieņemami! no saakuma gribeetu piekrist church, pareizi teikts! un veel es vareetu teikt ka es piemeeram shinii pasaulee redzu ljoti maz ko skaistu... anime tachu ir daudz skaistaaka... ljoti daudzaas noziimees... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:13 |