![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Linuxam tak ir VideoLAN playeris, jebšu tas neiet/neder?
-------------------- Press any key to continue
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Jaa CoreAVC ir tieshaam aatrs un efettiivs, kad vinji piedaavaas alternatiivu paypal apmaksai domaaju arii iegaadaaties
te var redzeet nelielu testinju kur tiek saliidzinaats coreavc ar paaris citiem komerciaaliem h264 dekoderiem kuri izmanto GPU h264 dekodeeshanas akseleraaciju, zheel ka nav testeets neviens no ffmpeg/ffdshow baazeetiem dekoderiem, coreavc jau sit pushu gandriiz visus komerciaalos produktus kuri izmanto hardware acceleration, vieniigais kas pashlaik ir aatraaks ir cyberlink kopaa ar GeForce 7900 GTX izmantojot GPU acceleration [ar citiem GPU kopaa jau tiek zaudeets coreavc], kad driizumaa arii coreavc ieguus GPU acceleration, esmu paarliecinaats, tas buus neapstriidaams liideris. runaajot par linux, CoreCodec puishi ir apstiprinaajushi ka agri vai veelu tiks piedaavaats arii risinaajums shai publikas daljai. -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
nu un ja atradiisies chinksteetaaji arii tad un negribees maksaat 10$ lai izvairiitos no hw upgreida .. taa buus tikai un vieniigi vinju pashu probleema.
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Čīkstēšana ir īstu (tīrasiņu) letiņu dabā. Pietuka Krustiņš un Ķencis mūžam dzīvi. Galu galā čīkstētāji var parakt netu un iehavot CoreAVC pa kluso.
Revol: tu paskatījies viņu saitā? Tur ir iespēja maksāt ar kredītkarti - pa tiešo bez PayPal. Un kad viņi vēl arī GPU supportu ieliks, tad vispār viņiem slavas dziesmas dziedās. -------------------- Press any key to continue
|
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Mjā.... Stulbi sanāk. Ja visi subberi pāries uz šito kodeksu man sanāks lieli sūdi. Tieši 2 mēnešus atpakaļ nopirku SPECIĀLI animes skatīšanais DVD pleijeri, bet tagad atkal būtu jāpērk jauns :'( . Vai būs kāda iespēja nākotnē izņemt no viņiem visus liekos streamus un pārkonvertēt uz XviD???
P.S. Cik es zinu, tad iPOD Video pašlaik atbalsta h.264 kodeksu. Pieslēdz pie teļļuka un aiziet ![]() |
Taka |
![]()
|
Inetā ir pietiekami daudz instrumentu, domāju ka atradīsies arī kāds šādam darbam. Bija Divx-to-DVD, gan jau būs (moš jau ir) H264-to-DVD.
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(Taka @ May 15 2006, 20:01) Es esmu gan tur paskatiijies, un tur nav taadas iespeejas, cik man zinaams, lai vareetu noreekinaaties ar nePayPal iespeeju buus jaagaida liidz vinji ieviesiis savu taa saukto "Core Account" sisteemu. QUOTE(bladez @ May 15 2006, 20:14) Mjā.... Stulbi sanāk. Ja visi subberi pāries uz šito kodeksu man sanāks lieli sūdi. Tieši 2 mēnešus atpakaļ nopirku SPECIĀLI animes skatīšanais DVD pleijeri, bet tagad atkal būtu jāpērk jauns :'( . Vai būs kāda iespēja nākotnē izņemt no viņiem visus liekos streamus un pārkonvertēt uz XviD??? P.S. Cik es zinu, tad iPOD Video pašlaik atbalsta h.264 kodeksu. Pieslēdz pie teļļuka un aiziet ![]() Manupraat ieguldiit jebkaadaa standalone dvd playerii ar domu tur skatiities no neta novilktus failus nav dizhaakaa ideja, vinji nekaadi netur liidzi digitaalaa video attiistiibai, un atskanjo vismaz pashlaik ljoti ierobezhotu formaatu daudzumu, pagaidaam cik man zinaams vieniigi kaut cik atbalstiitie conteineri ir .avi un .divx[nedaudz piehackots avi vien ir] un avi sen jau vajadzeeja mirt un dot celju normaaliem konteineriem kaa .mkv vai .mp4, un izredzes ka tuvaakajaa naakotnee kaut kas strauji mainiisies nav iipashi lielas, tad jau labaak ir noziedot bishki naudu prieksh HTPC, vai vismaz nopirkt garaaku S-Video vadu un izmantot TV-Out pakalpojumus This post has been edited by Revol: May 15 2006, 21:11 -------------------- |
Taka |
![]()
|
Viens Xoro modelis atbalsta .ogm cik zinu. Un viņi solīja kaut ko par H264 tēmu arī.
H264 dekodingu teorētiski vajadzētu atbalstīt jaunās paaudzes DVD pleijeriem, jo H264 ir Blu-Ray DVD un HD DVD kodeks de fakto -------------------- Press any key to continue
|
Revol |
![]()
|
QUOTE(Taka @ May 15 2006, 21:54) Viens Xoro modelis atbalsta .ogm cik zinu. Un viņi solīja kaut ko par H264 tēmu arī. H264 dekodingu teorētiski vajadzētu atbalstīt jaunās paaudzes DVD pleijeriem, jo H264 ir Blu-Ray DVD un HD DVD kodeks de fakto Tas tiesa next-gen playeriem ir jaatbalsta shkiet h264 main profile level 3.0-4.1 un high profile level 4.0-4.1, bez tam var buut arii shaadi taadi citi kriteeriji kas jaaieveero, tamdeelj netiek garanteets ka pashreiz encodeetie h264 faili tiks atskanjoti. Bez tam paliek atklaati jautaajumi, kad shie playeri buus pieejami par sapraatiigu cenu, un kaadu konteinera formaatu tie atbalstiis, jo, lai arii uz sitienu neatradu, tomeer shkiet ka kaut kur lasiiju, ka mp4 nav specos noteiktais konteiners, bet gan tiks izmantots kas no taa atvasinaats vai arii mpeg 2 transport streem [.ts], liidziigi kaa tagad dvd izmanto .vob konteineru, nevis parastu .mpeg. Tomeer domaaju ka agri vai veelu vismaz .mp4 tiks atbalstiits uz shiem playerie [varbuut ne pirmajos modeljos, bet kas gan no mums tos iegaadaasies ![]() -------------------- |
Taka |
![]()
|
Pirmo HD DVD un Blu-Ray DVD pleijeru cena ASV ir ap 1000$...
|
Revol |
![]()
|
Nav gluzhi preciizi...
![]() Vieniigie pashlaik nopeerkamais next-gen playeri ir HD-DVD atskanjotaaji - Toshiba HD-A1 pa ~$500 un TOSHIBA HD-XA1 pa ~$800 Leetaakie standalone blu-ray playeri kas driizumaa paraadiisies paardoshanaa solaas buut uz ~$1000, vismaz no sony. Tomeer visdriizaak leetaakais variants blu-ray atskanjoshanai paraadiisies novembrii un tas buus PlayStation3 leetais variants pa ~$500, kaut arii labaaks variants buutu PlayStation3 variant pa ~$600, jo leetajam PS3 nebuus HDMI izejas, bez kuras, ja studijas izveelas izmantot sho iespeeju, varees liegt pilnas izshkitspeejas hdtv signaala padevi. -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
QUOTE(bladez @ May 15 2006, 19:14) Mjā.... Stulbi sanāk. Ja visi subberi pāries uz šito kodeksu man sanāks lieli sūdi. Tieši 2 mēnešus atpakaļ nopirku SPECIĀLI animes skatīšanais DVD pleijeri, bet tagad atkal būtu jāpērk jauns Nesaki, ka es tevi nebrīdināju, tā tev arī vajag par Nika neklausīšanu. ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Revol @ May 15 2006, 19:10) Jaa CoreAVC ir tieshaam aatrs un efettiivs, kad vinji piedaavaas alternatiivu paypal apmaksai domaaju arii iegaadaaties a kaapeec tev sagaadaa probleemas paypal? mans lieto bez probleemaam vairaakus meeneshus... -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Revol |
![]()
|
QUOTE(lastguru @ May 16 2006, 01:26) Man vienkaarshi nav iistas vajadziibas peec shaada servisa, jo visaadi citaadi pagaidaam ar CC maksaajumiem bez probleemaam tieku galaa [un shajaa gadiijumaa man nav gruuti pagaidiit liidz tiks piedaavaats shaads variants]. Bez tam par paypal nevienaa vietaa vien ir dzirdeetas ne spozhaakaas atsauksmes, lai arii shis nav primaars iemesls manai paypal neizmantoshanai, tomeer lapas kaa shii ar savu informaaciju nebuut nemudina kljuut par paypal lietotaaju - http://www.paypalsucks.com/ -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:22 |