![]() |
![]() ![]() |
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
vai iisi un kodoliigi izteikties neprotat????
dazzi prot protams nenoliedzu arii garu postu jeegu pats taaduslielaakoties meedezu rakstiit taccu piekriitu arii idejai ka atbildeet var ar vienu vieniigu smailiiju ![]() taa kaa ssitaa ierobezzossana suukaa taapat katrs prot nospiest space -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Šī laikam ir pirmā reize, kad es piekritīšu aivv
![]() Tas 60 zīmju ierobežojums ir galīgi garām. Man liekas ar Yugio subforuma aizvēršanu it kā spameru problēma ir likvidēta, ne? Šis ierobežojums noved pie tā, ka posta galos tiek likti space, punkti, utt... bezsakars no tā tikai vairojas. -------------------- Press any key to continue
|
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Lieto B/I/U tagus pildītus ar speisiem.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Uraa! Izskataas, ka nejeedziigais ierobezhojums atcelts!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
o.o Ir atcelts?
Edit: PATIEŠĀM IR! ^____^ YAAAAAAY! |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Varu apsveikt.
![]() ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:10 |