![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Domāju, tie laiki jau pagājuši, kad Japāna ir kas ļoti tāls un neaizsniedzams Lielā Lāča dēļ...
Noteikti, ka daudzi tagad jau zina, kas ir sakura. Vēl- Tu esi skatījies par maz anime, ja vēl joprojām mēģini atrast vārda ''anime'' nozīmi vārdnīcā. Man liekas, labākā Kurosavas filma ir ''Rashomon''. ![]() Starp citu, kāds zina, kas ir Lielais Lācis? |
windhover |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
Tu esi skatījies par maz anime, ja:
- Nevari atrast lieko starp vārdiem Naruto, Tenjo tange un Simpsoni - domā, ka anime ir žargons vārdu salikumam "multipilkācijas filma" - uzskati, ka anime-fests ir paredzēts tikai sākumskolas un pirmskolas vecuma bērniem -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
tu esi skatiijies par maz anime ja nezini kas ir anime.
Ja vieniigaa anime ko zini ir pokemon un tos kuri skataas anime nosodi un sauc par pokemonu faniem |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Par maz, ja nevari izdomaat,ko pieraxtiit pie topic`a "Tu esi skatiijies par daudz anime.."
-------------------- |
Ella |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
QUOTE(Yanka_ronin @ Mar 17 2005, 09:52) Domāju, tie laiki jau pagājuši, kad Japāna ir kas ļoti tāls un neaizsniedzams Lielā Lāča dēļ... Noteikti, ka daudzi tagad jau zina, kas ir sakura. Vēl- Tu esi skatījies par maz anime, ja vēl joprojām mēģini atrast vārda ''anime'' nozīmi vārdnīcā. Man liekas, labākā Kurosavas filma ir ''Rašomon''. ![]() Starp citu, kāds zina, kas ir Lielais Lācis? Lielais Lācis ir zvaigznājs ![]() Pāramerikāņots variants vecajiem labajiem "Lielajiem grizajiem ratiem" Bet vispār par lielo lāci daudzās grāmatās (fantastikas) sauc kkādas cilts (indiāņu) virssaišus... P.S. Jaunsardzē visu fufeli par zvaigznēm mums borē =P -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Ella @ Mar 21 2005, 23:35) Ir jau ir, tikai man šķiet, ka konkrētajā gadījumā bija domāts kas cits, visticamāk, ka PSRS. Tajā laikā nebija ne sexa ne anime... tikai bezgalīgs deficīts. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Laikam, ka ShinChan ir vienīgais, kas zin, kas ir Lielais Lācis...
![]() Zvaigznāju es te nebiju domājis. ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
Tu esi skatiijies par maz anime,ja newari atrast sakariibu starp anime un Japaanu
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Yanka_ronin @ Mar 22 2005, 17:39) Manuprāt, lielākā daļa cilvēku, kuriem ir vairāk vai mazāk saprašanas par vēsturi zina, ko apzīmē ar "Lielo Lāci". -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
dazhkaart arii ar lielo un/vai sarkano laaci. Muusdienaas shur tur paviid 'Lielais Draudziigais Kaiminjsh'. Tam vajadzeetu buut katram zinaamam.
Tu esi par maz skatiijeis anime, ja tu veel nemaaki runaat. [..], ja tu domaa, ka IY un OnePiece ir labaakaas animes (vai arii tu esi vnk apdolbijies). |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Tu esi skatījies par maz animes, tu nesaproti kas tas par kliedzošu baru pie brīvības pieminekļa un nafig viņiem ir karodziņiem rokā. Un vēl pie sevis nodomā - kāda vella pēc tur uz zemes stāv kompis!! Un ejot prom tu vēl apsmej viņus...
![]() -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Tu esi skatījies par maz (vai vispār ne) anime:
Ja tu jautājumā: "Ar ko ir saistīts anime un Japāna?" Tu atbildi: "Nu viņi ir... hmm, man liekas... Phe nezinu kāpēc tu man jautā tādu putru!" un tad seko vēl daži neapmierinātības pilni vārdi. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Mar 30 2005, 14:43) Tu esi par maz skatiijeis anime, [..], ja tu domaa, ka IY un .... ir labaakaas animes (vai arii tu esi vnk apdolbijies). Es īsti nesapratu, ko nozīmē IY? ![]() ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Tu esi par maz skatījies anime, ja domā, ka visas jau esi redzējis(vai tev anime ir apnikušas)
![]() Ah un es shodien savam brālēnam(kurš anime uzskatīja "uuuu SŪDS!" un parasti nekad nemaina domas(tādi jau ir tie nazisti))) parādīju Elfen Lied un Angel Sactuary... Kā jūs domājat? Man liekas, ka dzimst jauns otaku... ![]() -------------------- Geeks rock!
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Mar 30 2005, 18:21) QUOTE(Sigfa @ Mar 30 2005, 14:43) Tu esi par maz skatiijeis anime, [..], ja tu domaa, ka IY un .... ir labaakaas animes (vai arii tu esi vnk apdolbijies). Es īsti nesapratu, ko nozīmē IY? ![]() ![]() es domaaju, ka tu saprati, ko es ar to domaaju. Un varbuut tas tikai noziimee, ka tu esi skatiijies par maz anime ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:08 |