![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Mar 30 2005, 17:41) QUOTE(Hikaru @ Mar 30 2005, 18:21) QUOTE(Sigfa @ Mar 30 2005, 14:43) Tu esi par maz skatiijeis anime, [..], ja tu domaa, ka IY un .... ir labaakaas animes (vai arii tu esi vnk apdolbijies). Es īsti nesapratu, ko nozīmē IY? ![]() ![]() es domaaju, ka tu saprati, ko es ar to domaaju. Un varbuut tas tikai noziimee, ka tu esi skatiijies par maz anime ![]() Tu vienkārši dievini citiem braukt uz auguma, m? o_O Anyway. Tu esi skatījies par maz anime, ja tev liekās pagalam stulbi, ja kāds 20 reizes dienā izkliedz "OMG! ES MAIJĀ BRAUKŠU UZ RĪGU! ^_______^" |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tu esi par maz skatiijies anime, ja tev veel nav izveidojies viedoklis par to, kuras anime pilniigi un galiigi s... un kuras rullllllz paar visaam citaam. Tu esi par maz skatiijies anime, ja tu nekad neesi stundaam ilgi striideejies par to, kas ir kruta anime un kaapeec un kas ir s... un kaapeec.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu, es tik vienu varu piebist..
tu esi par maz skatījies anime , ja nesaproti Genshiken'a jokus. -------------------- ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Tu esi par maz skatījies animē, ja tu zini lielāko daļu anime un gandrīz neko no tā neesi redzējis(ir mums tāds indivīds).
Un, ja tev ir avs vai sigs no naruto................. ![]() -------------------- Geeks rock!
|
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Tu esi par maz skatījies animē, ja pilnībā uzticies atsauksmēm, ka kāda anime ir sūdīga un tāpēc viņu pat nesāc skatīties.
![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Mar 30 2005, 17:41) QUOTE(Hikaru @ Mar 30 2005, 18:21) QUOTE(Sigfa @ Mar 30 2005, 14:43) Tu esi par maz skatiijeis anime, [..], ja tu domaa, ka IY un .... ir labaakaas animes (vai arii tu esi vnk apdolbijies). Es īsti nesapratu, ko nozīmē IY? ![]() ![]() es domaaju, ka tu saprati, ko es ar to domaaju. Un varbuut tas tikai noziimee, ka tu esi skatiijies par maz anime ![]() Tu.... ![]() ![]() ![]() Tu.... ![]() Tu..grrrr ![]() Tagad vēl tā katrs sāks rakstīt par katru anime, ka esi par maz skatījies anime, ja uzskati, ka tā anime ir vislabākā. Tad vispārīgi sanāk tā: Tu esi skatījies par maz anime, ja kaut kādu anime uzskati par vislabāko... Nez, nez, nedomāju es tā gan. Gan jau katram ir kāds savs favorīts, kuru uzskatīt par vislabāko. Tāpēc nevajag ievietot augstākās klases animes aplamos teikumos. rrrrrrrgrrraaAA ![]() Tulīt ņemšu un taisīšu krutākā anime čara tērpu cospleyam... |
windhover |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Mar 30 2005, 14:43) Tu esi par maz skatiijeis anime, ja tu domaa, ka IY un OnePiece ir labaakaas animes (vai arii tu esi vnk apdolbijies). Tas nu gan nebija smuki.. Arī man patīk IY, bet ja tu šo anime bez maz vai noliec vienā līmenī ar pokemoniem, tad tas jau kļūst skumji.. Nu nez.. Lai jau tev būtu šāds viedoklis.. Ja negribēji akārtoties un rakstīt to par pokemoniem, tad varēji vispār neraxtīt.. -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
hei-hei, peace ppl!
Man jau rokas kasās izdzēst to kas te panesās... OK, tu esi skatījies par maz anime ja uz frāzi- "..a mangā bija savādāk.." nereaģē nekā. -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
![]() Hikaru ir aizstaaveejis savu IY fana godu, tagad klusums vai es bljaushu. QUOTE OK, tu esi skatījies par maz anime ja uz frāzi- "..a mangā bija savādāk.." nereaģē nekā. Es vairs nereagjeeju nekaa, jo esmu meegjinaajis mangu lasiit pietiekami daudz, lai saprastu, ka tas nav prieksh manis (tikai ar retiem iznjeemumiem). Tu esi skatiijies par maz anime, ja nezini, ka anime parasti tiek taisiita peec mangas (es nezinaaju apmeeram pusgadu, pat peec apmeeram 10 anime noskatiishanaas ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Shiis ir manas domas IY sakaraa
![]() QUOTE(ShinChan @ Sep 15 2004, 22:08) QUOTE(tostermaize @ Sep 15 2004, 21:50) es esmu dislektiķis, man texta lasīshana un uztvershana sagāda grūtības. A patīk man tas ka vinsj ir blonds un sarkans (sarkanas japāņu drēbes) ar baltām ausīm. Viņam ir daudz draugu, kad viņi tur visus sliktos monstrus uzveic. Tad tur vēl ir tāda meitene ar loku un bultām, viņa ir no mūsdienām,bet Inujasha ir no seniem laikiem un viņa kopā ar Inujašu vāc kaut kāda liela dārgakmeņa drumstalas. Viņiem ir laba komanda ar vienu nindzju meiteni kā arī puisi kam rokā ir melns caurums. Kad vinsj to attaisa tad var iesūkt visus ļaunos monstrus tajā rokā kur viņam ir caurums. Tad vēl viņiem ir liels suns kas parasti ir mazs bet kad vinsh cīnās tad vinsh parasti izaug liels un arī uzveic visus monstrus. Viņu komandā ir arī maza lapsiņa, kas runā kā cilvēks (suns nerunā kā cilvēks), lapsiņa ir smieklīga un vāja un Inujasha viņu parasti sit. Tā mūsdienu meitene biezji strīdās ar Inujasju un tad viņiem ir tādas smieklīgas sejas ar lielām mutēm un acīm. Inujashā man nepatīk tas ka vinsh dazhreiz kļūst ļauns, viņam acis paliek sarkanas un tad man ir bail, jo vinsh saak ļauni galināt monstrus un nevienu vairāk nepazīst. Inujashas un viņa komandas galvenais ienaidnieks ir monstrs kas saģērbies kā balts vilks, tacju kad Inujasja viņu sacērt ar savu lielo zobenu (parasti vinsj ir mazs, bet kad Inujajsa cīnās tas paliek ļoti liels) tad izrādās, ka tas nav vilks bet cilvēks un viņu nevar uzveikt jo vinsj ir gandrīz tik pat stiprs kā Inujasja, bet varbūt vēl stiprāks. Es ļoti ļoti mīlu shito multeni un skatīshos to vienmēr, jo man patīk Inujasha un viņa komanda un tur biezji var pasmieties. Paldies. Tu par maz esi skatiijies anime, ja tev veel ir briivi laika briizhi, lai apmekleetu otaku.lv -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
par maz tu buusi redzeejis/usi vienmeer.....
nekas no augstaak nebija paarleicinoshi (iznjemot genshiken saliidzinaajumu) nu bet ja vareetu klasificeet tad: par maz ir redzeec ja tev joprojaam ir kaac/da ko apskaust ka vinjsh/a ir lielaaks guru tika tev saprotamos aspektos... kaa arii par maz ir redzeec ja tu nespeej smieties par saviem ieradumiem neapzinies to ka prex apkaarteejiem tu jau esi nedaudz traumeec par maz ir redzeec ja tu cikleejeis ap kaadu no shoviem: un nav svariigi kas taa par anime - kabatbriesmonis, jurgja kaarshu maanija, asmenju nazhudziivnieki, ciparmonstri, juurniekmeenesis... tas var buut jebkursh shovs absoluuti jekursh kursh ir nolisteec ieksh animenfo, anidb, animenewsnetwork... par maz ir skatiiic ja...... saak truukt iemeslu to turpinaat -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
piedod man Yume, es te gribu noskaidrot vienu lietu par visaam reizeem.
Juus varat lamaaties, juus varat dusmoties, bet man jaasaka, ka tas ir mans viedoklis... un juus vinju uztveeraat nepareizi. Man gan tagad slinkums skaidrot gari un detalizeeti, bet pateikshu vienu, ka manupraat ir taadas animes, kuru veertiiba visaadaa zinjaa sit cauri gan one piece gan iy un domaaju, ka daudzi man tur piekritiis. Man gan jaaatvainojas, ka izklausijos tik agresiivs, es to nebuut taa nebiju domaajis. |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
taadaa gadiijuma amoska izvedot topiku kur cilveeki var peec sirc patikas gaazt savu nepatiku.. lai gan ja atminaj nevilj taac jau bija un neshkita ka tur aktiiivi posteetu
-------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Apr 1 2005, 11:10) tādā gadījuma amoska izvedot topiku kur cilvēki var pēc sirc patikas gāzt savu nepatiku.. lai gan ja atminaj neviļ tāc jau bija un neškita ka tur aktiīvi posteetu bija gan, un tieši tā pat kā notiek ar šo topiku arī to daži cilvēki (es tai skaitā) aizvilka neceļos, un kāds no modiem visagalā paarvilka treknu krustu. A kāds vispār ir aizdomājies, cik daudz skatīties ir normāli un cik daudz jau ir par daudz un ir laiks meklēt speciālista palīdzību? Un vai dažos gadījumos, kad liekas ir par maz, tomēr neizrādās, ka ir bijis par daudz? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:08 |