![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
"Otaku no Video" paraadiitie purni bija tikai pusceljaa uz "par daudz", tomeer vinjus vairs nevar glaabt neviens speciaalists. Secinaajums: tu jau esi norakstiits.
Lai buutu par daudz, jaazin, kas tiek zaudeets (kaads ir sliktums) skatoties paaraak daudz. Un zaudeejumu (nodariito ljaunumu) katrs veertee savaadaak. Taa kaa nezinu nevienu, kursh buutu teicis, ka ir redzeejis paaraak daudz, tad nezinu, vai ir taadi zaudeejumi, ko apzinaatos pats cilveeks. Ja apkaarteejie (normaalie cilveeki) ir tie, kas nosaka, ka paaraak daudz, tad paaraak daudz ir jau peec 2. seriaala. Ja aarsts nosaka, ka paaraak daudz, tad tas ir tad, kad tev jau triic rokas, un tu baidies sastapties ar iisto pasauli. Ja edg nosaka, ka paaraak daudz, tad tas ir tad, kad tu nebrauc uz japaanu, lai nesabojaatu anime guuto iespaidu un vareetu turpinaat dziivot iluuzijaa un gribeet aizbraukt uz japaanu. Ja otaku nosaka, ka paaraak daudz, tad tas ir tad, kad puucei aste zied. Ja tev pasham liekas, ka paaraak maz, tad no aarsta viedoklja tev ir paaraak daudz. Ja apkaarteejie nosaka, ka paaraak maz, tad tu neesi redzeejis Pokemonus, taapeec nezini, ka anime sucx. Bet, ja tu esi redzeejis Pokemon un apkaarteeji saka, ka paaraak maz, tad neraadies aarstiem aciis, jo tevis deelj veel aizliegs anime. Ja aarsts nosaka, ka paaraak maz, tad es personiigi tam aarstam uzcelshu pieminekli. Ja edg nosaka, ka paaraak maz, tad tu neesi redzeejis edg miiljaakaas anime. Ja otaku nosaka, ka paaraak maz, tad tu neesi redzeejis pilniigi visu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Tu esi skatījie par maz anime, ja ir sagadīšanās (1 no miljarda), tu redzi 2 animes, kas ir līdzīgas un pie sevis nodomā: "tfu visdrīzāk visas ir vienādas."
QUOTE IY bija tak balti mati, vai ta ne? Nekādas dusmas par iepriekšējiem postiem. Tu esi skatījies par maz anime, ja visas redzētās anime tev nepatīk. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es ar to visu par IY gribēju pateikt aptuveni to, ko teica windhover, ka tas nebija smuki.
I just got overexcited... a little. ![]() ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Tu esi skatijies par maz anime, ja tev atkal saakaas Trigun maanija kaa man
Trigun Trigun Trigun Trigun Trigun Trigun Trigun Trigun Trigun Trigun Trigun Trigun Trigun Trigun Trigun Trigun Trigun Wolfwood Wolfwood Vash Vash Vash. ![]() -------------------- |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
A pokemoni ir slikta anime?
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(kamui21 @ May 27 2005, 11:23) QUOTE(JurCHiX @ Mar 30 2005, 15:08) Tu esi skatījies par maz animes, tu nesaproti kas tas par kliedzošu baru pie brīvības pieminekļa un nafig viņiem ir karodziņiem rokā. Un vēl pie sevis nodomā - kāda vella pēc tur uz zemes stāv kompis!! Un ejot prom tu vēl apsmej viņus... ![]() Nu nevienaa anime neesmu redzeejis briiviibas pieminekli un to barinju...man liekas, ka arii noskatoties visus to neredzeetu...tak vot ;P huh... ![]() tas bija domāts nevis animē, bet dzīvajā... Tu esi redzējis NEPIETIEKAMI animes, ja rādi ar pirkstiem uz cosplay`istiem un bljauj "POKEMONI!!" Tu NEESI redzējis vai NEZINI kas ir anime, ja rādi uz cosplayistiem un prasi visiem kas tie tādi! Tu esi redzējis par maz anime. ja animefestā skaties uz cosplayistiem un nevari izdomāt no kuras animes viņš ir... -------------------- |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Hikaru @ May 27 2005, 15:39) Vai tad pēc tā var absolūti vērtēt animes? Es pat imdb.com filmu vērtējumus neskatos jau sen. Pie tam, tur tajā anidb droši vien lielākā daļa vērtētāju ir no USA, kur jau nu arī varbūt nepatīk tā animi daudziem. A oriģināli tā tak taisīta Japānā, un maziem bērniem ne? Šie tak pie vērtēšanas netiek. Neies takš maziem bērniem rādīt baigi psiholoģiskās animes, vai tur hentai kautkādu vēl. Domāju teletūbijiem arī nav augsts vērtējums. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
QUOTE(bubu @ May 27 2005, 14:55) Pie tam, tur tajā anidb droši vien lielākā daļa vērtētāju ir no USA, kur jau nu arī varbūt nepatīk tā animi daudziem. A oriģināli tā tak taisīta Japānā, un maziem bērniem ne? Šie tak pie vērtēšanas netiek. Neies takš maziem bērniem rādīt baigi psiholoģiskās animes, vai tur hentai kautkādu vēl. Pokemoni, ja pareizi zinu, ir USA produkts. Anime ir daudzi un dažādi un netiek taisīti kādiem 3 - 10 - gadniekiem, jo paskaties uz tiem, kas ir forumā dažiem pat ir pāri 20. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
bubu |
![]()
|
Es nebūt neapgalvoju, ka visas animes taisa tikai bērniem!
|
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
tu esi redzējis pārāk maz animi ja, dzirdot vārdu anime tev uzreiz ienāk prāta doma sailor moon un hentai bildes ko tu esi redzējis i-neta.
p.s man ar pāris draugiem ša jau ir atgadijies ![]() tu esi redzējis parāk daudz animi ja, tu esi zaudējis sievu, darbu, pat mīļāka no tevis ir aizgājusi jo kamēr nodarbojaties ar ''jāšanu'' tu vienīgi blenz sava tēļukā kārtejo ichigo 100% epizodi, un pievērsies viņai tikai reklāmas pauzes. tavs sporta BMW ir pārdots lai tu varētu dabūt savu 16840to hdd lai būtu kur saglabāt savu jauno animi kurai tu tā netīšam esi uzdūries dienaktīm tupot pie datora un ka4ājot animi. un tavs dzīvoklis ir ieķīlāts lai tu varētu samaksāt savus lielos izdevumus par interneta pieslēgumu un viesiem no arzemēm pasūtītajiem dvd. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(kamui21 @ May 27 2005, 11:23) QUOTE(JurCHiX @ Mar 30 2005, 15:08) Tu esi skatījies par maz animes, tu nesaproti kas tas par kliedzošu baru pie brīvības pieminekļa un nafig viņiem ir karodziņiem rokā. Un vēl pie sevis nodomā - kāda vella pēc tur uz zemes stāv kompis!! Un ejot prom tu vēl apsmej viņus... ![]() Nu nevienaa anime neesmu redzeejis briiviibas pieminekli un to barinju...man liekas, ka arii noskatoties visus to neredzeetu...tak vot ;P Anime skatiishanaas posmi: 1. Maz. Tu juuties redzeejis paaraak maz, lai iedereetos otaku tusos. 2. Videeji. Tu juuties redzeejis pietiekami un ej uz otaku tusiem. 3. Daudz. Tu esi paaraak liels otaku, lai sheerdeetu savu laiku tusu apmekleeshanai. Laiku skaita seerijaas! Jurchix runaaja par 1. posmu. Tu aizmirsi par 2. posmu. Tomeer pastaav ljoti liela varbuutiiba, ka 2. posms vienkaarshi tiks izlaists. Taapat kaa 3. nesasniegts. Un arii 2. nesasniegts var buut. Viss var buut ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Es laikam esmu redzējis pietiekami, lai saprastu, ka vairāk man negribas, tieši otrādi - mazāk.
-------------------- Press any key to continue
|
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Tu esi saskatiijies par maz anime ja
-tu uzskati ka tom&jerry ir anime -ja nekad neesi aizmirsis izdariit maajasbarbus, jo gribeeji pabeikt ziimeejumu -ja japaana tev saistaas ar lielu tirznieciibu, egjiptieshu hireoglifiem, sushi ko eed ar irbuliishiem, vai 'diivaina' stila maajaam. OK, kursh var izdomaat veel kaut ko? -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 11:40 |