![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Tsukino @ May 28 2005, 19:40) huh... Tev japāna asociējas tikai un vienīgi ar anime? Man Japāna asociējas arī ar lielisko japāņu virtuvi. Apbrīnoju tos kuri māk taisīt suši un pārējo stuff! Gribētu nokļūt uz kādu tējas ceremoniju arī.. ehh... -------------------- |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE Pokemoni, ja pareizi zinu, ir USA produkts. Nepareizi zini, pokemoni nav USA produkts. Būtībā pokemoni sekoja pēc Pokemonu Red/Green/Blue/Yellow spēles uz GameBoy, kuru es biju dabūjis spēlēt pirms Pokemoni vēl tika airoti pa tī vī. Yellow versijai tikko pēc relīzes nedēļas laikā tika pārdotas 600 000 kopijas, pārsitot tā laika rekordu. Nenoliedzu, spēle bija interesanta, vismaz atkarību radoša ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
QUOTE(bypass @ May 28 2005, 22:27) Nepareizi zini, pokemoni nav USA produkts. Būtībā pokemoni sekoja pēc Pokemonu Red/Green/Blue/Yellow spēles uz GameBoy, kuru es biju dabūjis spēlēt pirms Pokemoni vēl tika airoti pa tī vī. Yellow versijai tikko pēc relīzes nedēļas laikā tika pārdotas 600 000 kopijas, pārsitot tā laika rekordu. Nenoliedzu, spēle bija interesanta, vismaz atkarību radoša ![]() Ok. Es neko nesaprotu, bet ja tu tā saki. ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
To summarize, vinjsh bija domaajis teikt kaut ko taadu, ka pokemonu autori bija no saakuma uztaisiijusi speeli, bet manga un anime paraadiijaas veelaak pateicoties sho speelju popularitaatei (droshi vien kaa sho speelju reklaamas kampanja, vismaz no saakuma). Un nekaada sakara ar ASV tur nebija.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Bumer
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
QUOTE(lastguru @ May 29 2005, 15:21) To summarize, vinjsh bija domaajis teikt kaut ko taadu, ka pokemonu autori bija no saakuma uztaisiijusi speeli, bet manga un anime paraadiijaas veelaak pateicoties sho speelju popularitaatei (droshi vien kaa sho speelju reklaamas kampanja, vismaz no saakuma). Un nekaada sakara ar ASV tur nebija. manga?! ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(xikes @ May 31 2005, 06:02) QUOTE(lastguru @ May 29 2005, 15:21) To summarize, vinjsh bija domaajis teikt kaut ko taadu, ka pokemonu autori bija no saakuma uztaisiijusi speeli, bet manga un anime paraadiijaas veelaak pateicoties sho speelju popularitaatei (droshi vien kaa sho speelju reklaamas kampanja, vismaz no saakuma). Un nekaada sakara ar ASV tur nebija. manga?! ![]() Google: "pokemon manga" Pirmais rezutlaats: "Viz announced that the incredibly popular first issue of the Pokemon manga will have a second printing." ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(lastguru @ May 29 2005, 15:21) To summarize, vinjsh bija domaajis teikt kaut ko taadu, ka pokemonu autori bija no saakuma uztaisiijusi speeli, bet manga un anime paraadiijaas veelaak pateicoties sho speelju popularitaatei (droshi vien kaa sho speelju reklaamas kampanja, vismaz no saakuma). Un nekaada sakara ar ASV tur nebija. Tu tagad dari kaa beernu anime seriaalos- vienmeer ir kaads treshais personaazhsh, kursh, piem., kautinja laikaa paskaidros kaada personaazha riiciibu, gandriiz vienmeer apbriinaa. Tu esi skatijies par maz anime, ja tu cilveekam kursh ir otaku vaicaa vai vinjsh ir redzeejis NGE. Tu esi skatijies par maz anime, ja tu nezini, kas ir NGE. |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
tagad man ir totaals swiests galvaa.....
![]() neko vairs nesaprotu, kas es par maz animes skatos??? ![]() - ja kaut reizi dienaa neizsauc kaadu no anime saukljiem vai teicieniem, kaa rii neizmanto populaaros zhestus ^^ -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kenshin, protams, ka par maz skaties.
Tu esi skatiijies par maz anime, ja veel dziivo Latvijaa. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Sigfa @ May 31 2005, 08:27) Tu tagad dari kaa beernu anime seriaalos- vienmeer ir kaads treshais personaazhsh, kursh, piem., kautinja laikaa paskaidros kaada personaazha riiciibu, gandriiz vienmeer apbriinaa. Es nevienu neapbriinoju, vienkaarshi cilveeks pateica ka nesaprot tavu skaidrojumu. Nu tad es vinjam meegjinaaju ieskaidrot to pashu ar citiem vaardiem. QUOTE Tu esi skatijies par maz anime, ja tu cilveekam kursh ir otaku vaicaa vai vinjsh ir redzeejis NGE. Un zini, pats smiekliigaakais ka esmu to jautaajis diviem (!) cilveekiem kas ir otaku (vaardus izlaidiisim), vai vinji ir redzeejushi NGE, un sanjeemu negatiivaas atbildes, uz ko es protams uzreiz atveeru acis tik pat plashi kaa dazhaas animees, jo nevareeju noticeet ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Kas ir NGE? Neon Genesis Evangelion?
|
dmonster |
![]()
|
QUOTE(edg @ May 31 2005, 12:17) Eh, Latvija nav nemaz tīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīk slikta ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
lastguru |
![]()
|
QUOTE(bubu @ May 31 2005, 16:43) Kas ir NGE? Neon Genesis Evangelion? tieshi taa. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
lastguru |
![]()
|
QUOTE(kamui21 @ May 31 2005, 20:23) Un kas tur iipash? Nu Neon Genesis Evangelion.... Esmu redzeejis 10x or vairaak....i pat gudraaks par beigaas nepaliku, fui, tur pat divas beigas, pirmaas un taas isstaas....Iznjemot Asuku un dazjiem faitiem nekaa liela... Shinji miikstais, kas nezin ko grib, kam pat dzjeki maacaas virsuu ![]() ![]() Nu jaa, un dazhi protams NGE nesaprot, kas vareetu buut divu iemeslu deelj: vai nu vinji ir paaraak gudri un storyline vinjiem liekas primitiivs, vai nu vinji nav iebraukushi staastaa (kas vispaar ir konsekvences un paardomaatiibas paraugs). Savulaik es par NGE izteicos ka tur nav nekaa liekaa (nav uudens), bet ja kaut kas liekas lieks, tad vai nu kaut kas netika pamaniits, vai nu tam "liekajam" buus liela noziime taalaak. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:08 |