IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

10 Pages V « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Tu esi skatijies par maz anime, ja....
jurc
post May 28 2005, 20:47
Post #61

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

QUOTE(Tsukino @ May 28 2005, 19:40)
sushi ko eed ar irbuliishiem
*

huh... Tev japāna asociējas tikai un vienīgi ar anime? Man Japāna asociējas arī ar lielisko japāņu virtuvi. Apbrīnoju tos kuri māk taisīt suši un pārējo stuff! Gribētu nokļūt uz kādu tējas ceremoniju arī.. ehh...

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bypass
post May 28 2005, 23:27
Post #62

Danshaku

Group: Chuunin

Pokemoni, ja pareizi zinu, ir USA produkts.

Nepareizi zini, pokemoni nav USA produkts. Būtībā pokemoni sekoja pēc Pokemonu Red/Green/Blue/Yellow spēles uz GameBoy, kuru es biju dabūjis spēlēt pirms Pokemoni vēl tika airoti pa tī vī. Yellow versijai tikko pēc relīzes nedēļas laikā tika pārdotas 600 000 kopijas, pārsitot tā laika rekordu. Nenoliedzu, spēle bija interesanta, vismaz atkarību radoša smile.gif, seriāls nāca klāt kā komerciāls solis un tika ignorēts. Te daudzi cilvēki jauc, ka pokemonu popularitātes avots ir seriāls, tas nebūt tā nav.
+Quote Post
dmonster
post May 29 2005, 14:59
Post #63

Shishaku

QUOTE(bypass @ May 28 2005, 22:27)
Nepareizi zini, pokemoni nav USA produkts. Būtībā pokemoni sekoja pēc Pokemonu Red/Green/Blue/Yellow spēles uz GameBoy, kuru es biju dabūjis spēlēt pirms Pokemoni vēl tika airoti pa tī vī. Yellow versijai tikko pēc relīzes nedēļas laikā tika pārdotas 600 000 kopijas, pārsitot tā laika rekordu. Nenoliedzu, spēle bija interesanta, vismaz atkarību radoša smile.gif, seriāls nāca klāt kā komerciāls solis un tika ignorēts. Te daudzi cilvēki jauc, ka pokemonu popularitātes avots ir seriāls, tas nebūt tā nav.
*

Ok. Es neko nesaprotu, bet ja tu tā saki. tongue.gif

--------------------
Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
+Quote Post
lastguru
post May 29 2005, 15:21
Post #64

The one who knows

From: Kaigan (Riga, LV)

To summarize, vinjsh bija domaajis teikt kaut ko taadu, ka pokemonu autori bija no saakuma uztaisiijusi speeli, bet manga un anime paraadiijaas veelaak pateicoties sho speelju popularitaatei (droshi vien kaa sho speelju reklaamas kampanja, vismaz no saakuma). Un nekaada sakara ar ASV tur nebija.

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
dmonster
post May 30 2005, 20:26
Post #65

Shishaku

Bumer

--------------------
+Quote Post
xikes
post May 31 2005, 07:02
Post #66

Koushaku

QUOTE(lastguru @ May 29 2005, 15:21)
To summarize, vinjsh bija domaajis teikt kaut ko taadu, ka pokemonu autori bija no saakuma uztaisiijusi speeli, bet manga un anime paraadiijaas veelaak pateicoties sho speelju popularitaatei (droshi vien kaa sho speelju reklaamas kampanja, vismaz no saakuma). Un nekaada sakara ar ASV tur nebija.
*

manga?! blink.gif nu tak nesakiet, ka pokemoniem ir arii manga.. negribu ticeet..

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
edg
post May 31 2005, 09:09
Post #67

limpene grauž aknas

From: PM

QUOTE(xikes @ May 31 2005, 06:02)
*

manga?! blink.gif nu tak nesakiet, ka pokemoniem ir arii manga.. negribu ticeet..
*

Google: "pokemon manga"
Pirmais rezutlaats: "Viz announced that the incredibly popular first issue of the Pokemon manga will have a second printing." wink.gif

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Sigfa
post May 31 2005, 09:27
Post #68

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

*

Tu tagad dari kaa beernu anime seriaalos- vienmeer ir kaads treshais personaazhsh, kursh, piem., kautinja laikaa paskaidros kaada personaazha riiciibu, gandriiz vienmeer apbriinaa.

Tu esi skatijies par maz anime, ja tu cilveekam kursh ir otaku vaicaa vai vinjsh ir redzeejis NGE.

Tu esi skatijies par maz anime, ja tu nezini, kas ir NGE.
+Quote Post
Kenshin
post May 31 2005, 09:35
Post #69

Danshaku

From: beyond the stars

tagad man ir totaals swiests galvaa..... blink.gif
neko vairs nesaprotu, kas es par maz animes skatos??? blink.gif brr.... murgs kkaaac....
- ja kaut reizi dienaa neizsauc kaadu no anime saukljiem vai teicieniem, kaa rii neizmanto populaaros zhestus ^^

--------------------
IPB Image
+Quote Post
edg
post May 31 2005, 13:17
Post #70

limpene grauž aknas

From: PM

Kenshin, protams, ka par maz skaties.

Tu esi skatiijies par maz anime, ja veel dziivo Latvijaa.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
lastguru
post May 31 2005, 13:40
Post #71

The one who knows

QUOTE(Sigfa @ May 31 2005, 08:27)
Tu tagad dari kaa beernu anime seriaalos- vienmeer ir kaads treshais personaazhsh, kursh, piem., kautinja laikaa paskaidros kaada personaazha riiciibu, gandriiz vienmeer apbriinaa.

Es nevienu neapbriinoju, vienkaarshi cilveeks pateica ka nesaprot tavu skaidrojumu. Nu tad es vinjam meegjinaaju ieskaidrot to pashu ar citiem vaardiem.

Tu esi skatijies par maz anime, ja tu cilveekam kursh ir otaku vaicaa vai vinjsh ir redzeejis NGE.

Un zini, pats smiekliigaakais ka esmu to jautaajis diviem (!) cilveekiem kas ir otaku (vaardus izlaidiisim), vai vinji ir redzeejushi NGE, un sanjeemu negatiivaas atbildes, uz ko es protams uzreiz atveeru acis tik pat plashi kaa dazhaas animees, jo nevareeju noticeet smile.gif shausmas... kaa var sho shedevru nezinaat...

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
+Quote Post
bubu
post May 31 2005, 17:43
Post #72

Shishaku

From: Rīga

Kas ir NGE? Neon Genesis Evangelion?
+Quote Post
dmonster
post May 31 2005, 17:46
Post #73

Shishaku

QUOTE(edg @ May 31 2005, 12:17)
Tu esi skatiijies par maz anime, ja veel dziivo Latvijaa.
*

Eh, Latvija nav nemaz tīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīk slikta tongue.gif .

--------------------
+Quote Post
lastguru
post May 31 2005, 20:07
Post #74

The one who knows

QUOTE(bubu @ May 31 2005, 16:43)
Kas ir NGE? Neon Genesis Evangelion?

tieshi taa.

--------------------

The Tao of posting:
+Quote Post
lastguru
post May 31 2005, 21:35
Post #75

The one who knows

QUOTE(kamui21 @ May 31 2005, 20:23)
Un kas tur iipash? Nu Neon Genesis Evangelion....
Esmu redzeejis 10x or vairaak....i pat gudraaks par beigaas nepaliku, fui, tur pat divas beigas, pirmaas un taas isstaas....Iznjemot Asuku un dazjiem faitiem nekaa liela...
Shinji miikstais, kas nezin ko grib, kam pat dzjeki maacaas virsuu smile.gif Vajadzeeja noskatiities un palikt kaa vinjam  cool.gif

Nu jaa, un dazhi protams NGE nesaprot, kas vareetu buut divu iemeslu deelj: vai nu vinji ir paaraak gudri un storyline vinjiem liekas primitiivs, vai nu vinji nav iebraukushi staastaa (kas vispaar ir konsekvences un paardomaatiibas paraugs). Savulaik es par NGE izteicos ka tur nav nekaa liekaa (nav uudens), bet ja kaut kas liekas lieks, tad vai nu kaut kas netika pamaniits, vai nu tam "liekajam" buus liela noziime taalaak.

--------------------

The Tao of posting:
+Quote Post

10 Pages V « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 14:08